O čo mu ide?
Dobre ranko . Potrebovala by som poradiť . S priateľom sme spolu 2 roky a máme 6 mesačného syna . Problém je v tom , že je žiarlivý . Uvediem pár príkladov .. No napr. Nemôžem sa stretávať s kamoškami , lebo každá je pre neho ku** alebo zlá , keď zájdem do banky a neoznámim mu to , už je problém .. Reči typu : nedôverujem ti , prečo si mi nedala vedieť atd, keď sa spolu dlhšie rozprávame , tak vždy si niečo vysvetli zle a začne a rozprávam o úplne bežných veciach . A aby toho nebolo málo , vôbec mi nedá pocítiť lásku ( myslím ten pocit , keď sa na svojho pozriete a cítite ten hrejivý pocit pri srdiečku ) ..
@denisqaa dalsie dietatko zatial urcite neplanuj, uvidis ci sa to nejako "utrasie" mozno nejako zosuladite vsetky rozdiely. A ak by si k tej mame sla, a neda ti pisomne vyhlasenie ze suhlasi aby ste spolu vycestovali do zahranicia, skus mu aspon napisat sms ked prave nebudete spolu, ze by si chcela na dovolenku k mame na 2 tyzdne co on na to, aby ti nejako odpovedal ze ano, aby si mala aspon nejaky dokaz ze si maleho neuniesla. Mozno kratka prestavka prospeje 😉
@canerko no ved prave, nie je to len o state a nabozenstve, ale aj o osobnych povahach ludi. Samozrejme treba vediet ze zvyky su vsade ine a vediet sa prisposobit. No a na ludi sa vykaslat co povedia, treba si zivot zariadit tak ako nam to vyhovuje, len davat pozor na medzinarodne vztahy. Lebo ak mamicku raz obvinia z unosu, alebo pokusu o unos, viac sa k dietatu nedostane. Preto som pisala ze to nie je take jednoduche, ze zbalim kufre a odidem aj s malym
No, podla mna sama zakladatelka temy citi a vie ze je tento vztah jeden velky omyl. A to ze ma dieta, je sice pekne, ale dalsi omyl. On si ta nepusti uz. Sorry, ale trebalo fakt premyslat akor ako si sa dala takto namotat. Nic v zlom, ale pri takychto temach ked sa zeny pytaju, tak polovicka bude utocit, polovicka bude sa zastavat. A chudak zena si ma vybrat ako dalej....ty sama sa musis rozhodnut ako dalej. Mozno ked si zacinala vztah, tak aj ti rodiacia robili besamel a aj priatelia, aby si si s turkom nezacinala, ale ako sa vravi laska je slepa a teraz to prislo. Pises ze pozries na polovicku svoju a pri srdiecku necitis nic. Uz to ti ma napovedat v akom si stave a v akom stave je tvoje manzelstvo. Takze, popremyslaj, poriadne a tak sa rozhodni ako dalej...aj ked velku nadej tu na rozvod nedavam, takze budes sa trapit dalej a o rok-dva pride dalsie dieta. 😕 aaa to budes dievca ked sa to nezmeni uz v riadnej prdely
@lubkavargova1 Obávam sa, že máš pravdu. Problém celý život. 😢
Laska je naozaj niekedy slepa. Raz nepochopim ako sa mozu dve odlisne narodnosti dat dokopy, a hlavne, co sa tyka tychto moslimskych krajin. Ina kultura, zvyky, tradicie, iny zivot celkovo. Predpokladam, ze priatel sa nenarodil tu na Slovensku. V Islamskych krajinach je nabozenstvo ovplyvnene do velkej miery tradiciami. Tam je to uplne normalne, ze muz neznesie, ked sa jeho zena pozera na ineho muza. Preco? Pretoze zena nema zhadzovat svoju zenskost, ma byt proste "cudna". Takto su chlapci vychovavany uz od malicka. Je to len na tebe ako sa rozhodnes, avsak doveruj-preveruj, ako som uz pisala- je to ina kultura, narod. Ozajstny moslim si zenu velmi vazi a cti, otazne je, ze do akej miery je ovplyvneny naboznestvom- to nepokladam za problem. Do akej miery je ovplyvneny krajinou a ich kulturou- to uz je vacsi problem...da sa strasne vela o tom pisat, je to zaujimave, mna osobne to strasne zaujima....co sa tyka vasho dietatka, tak to ich krajiny ho asi nenos, lebo ty ako cudzinec tam nemas ziadne pravo, kludne sa moze sa , ze odides bez dietata a uz ho neuvidis. Tvoj chlap asi nikdy nebude brat na vedomie tvoj nazor. Popremyslaj o tvojej situacii, ale bud ostrazita davaj hlavne na seba pozor. Je to fakt ina kultura, co ty povazujes za uplne bezne a normalne, tak tvoj priatel nemusi.
@denisqaa nie, nepotrebujes. Len ked budes chciet vycestovat s dietatom sama do zahranicia. pamätam si tvoju davnejsiu diskusiu, myslim, ze si spominala, ze mama ti tiaz zije v belgicku.
Len sa ti dievca, po tych zlych skusenostiach s tymto chlapom este v tehotenstve cudujem, ze si stale s nim. Mala si sa s nim rozist este pocas tehotensva. Vtedy bolo este, co sa tyka dietata, vsetko lahsie.
Ak ho chces opustit, najskor daj ziadost o pridelenie dietata len a len do tvojej starostlivosti. Nie ste zosobaseni, to je velke plus. Tiez potom stretavanie so synom len za tvojej pritomnosti, popripade nejakej socialnej pracovnicky. Ked im vysvetlis, ze mas obavy, ze ti dieta moze uniest do Turecka, hlavne, ked si uz napisala ako on rozmysla ze pojdu do TR, tak by som si to velmi rozmyslela, ci s nim zostanem v jednej domacnosti a za akych podmienok mu povolim stretavanie s dietatom.
@yanni to áno , ale nechcela som pripraviť svoje dieťa o otca , kedže ja sama veľmi dobre poznám , aké to je ...asi pred vcerom som mu spomenula to s tou fackou v tehotenstve ( to bolo jediný krát , co namna zdvihol ruku ) .. A on ze ,, prečo si vymýšľam , ze on by niečoho takého nebol schopný .. Ach 🙂 .. Som zabudla dodať , ze on nedokáže prestať s tým hašišom .. Každý deň to musí mať ..
Zena, to akoze dopriat dietatu takeho otca???? Waaaau a ze hasis v tom je. BOMBA! Zena, gratulujem k dokonalemu posratemu zivotu. A to nie len tebe ale aj tvojmu dietatu!!! Sorry, ale inak a pekne to uz nejde napisat. Viem, ze teraz sa zmetas a budes sa ho zastavat, ale konecne otvor oci. Toto chces svojmu dietatu? otca co ta nevies kedy este zmaluje, frciaceho na drogach s islamistickymi sklonmi? Boze, a to tu nadavame na nasich chlapov a neviem co....a moze zarabat aj milion eur, od takeho fakt minimalne heeeeeet na 100 kilometroch.
Mam jedinu radu: Ruky prec od takeho chlapa !!!! ;) Ak mas kde ...zbalit sa ... a okamzite ist od neho prec.
@denisqaa a teraz Fakt hasis, ci len vodnu fajku??.... Inac ako pozeram, tak niektore zeny rady sado - maso vztahy, len aby dieta malo otca 😕 😕 😕 😕 o vasich predstavach o buducom zivote /spolocnej domacnosti ste mali riesit pred narodenim dietata, teraz uz je podla mna neskoro - teraz mas akurat 2 moznosti - bud sa uplne prisposobis alebo odides, medzi uz neexistuje, kedze on ma v rukach super vydieraci prostriedok, a zo Tvoje /Vase dieta.... A tak este jedna poznamocka, ktoru si ty mozno nezazila - Nie je otec ako OTEC, v tvojom pripade by som radsej volila buducnost bez ako spolu a v spolocnej domacnosti, nedajboze s dalsimi detmi....
prepac ale podla mna si len dieta co si spravilo dieta.. co si si vzala to mas... ak si myslis naivne ze sa zmeni tak sa zobud taky ludia sa nemenia a bud s nim zostanes a budes nestastna alebo odides a das sebe slobodu dospejes a najdes si niekoho lepsieho ... chces otca pre dieta? aved ak sa rozides nikto mu nezakaze sa s nim stretavat ak bude chciet otcom bude nadalej to ze spolu byvate ho otcom nerobi sama pises ze sa stara len financne a to otec nieje!! aku chces radu? ako ho zmenit? nijak .. co s nim ostat-ty musis vediet.. a nech si kazdy tvrdi co chce oni su ludia bez citu k zenam su tak vychovany maju to v krvi .. nemenia sa pre nich je to normalna vec ..
@denisqaa ak je mama v zahranici, urcite by som sa poistila, aj ked nie prave prehlasenie, aspon nejaku smskovu komunikaciu o tom ze ides za mamou na navstevu. Nepisem ze to spravi, ale ak pojde o rozchod, kazdy vyuzije vsetko vo svoj prospech, musi byt jasne ze nejde o unos dietata. Hlavne skus porozmyslat kde je chyba, preco je medzi Vami problem. No a hasis ak si v Be ako mas v pase, s tym vela neurobis proti nemu, je to maximalne priestupok, kvoli tomu mu ani nezakazu stretavat sa dietatom. To vsetko si nevidela ked ste sa zoznamili? Chapem si mlada, poblaznil ta, ale nevidela si ziadne varovne signaly??? Naozaj si davaj pozor aby si znova neotehotnela, aspon dovtedy kym sa to nejako vyriesi, je mozne ze sa to zlepsi, ale aj to ze sa to zhorsi a ovela, Drzim ti palce
ON FAJCI TEN HASIS ,, marihuanu ,,, pff ja sa v tych drogach nejak nevyznam ,,, By ste sa cudovali , kolki z nich tu v Be beru drogy ,,,,
@henikav my sme sa zoznamili v praci .Predtym sme si strasne rozumeli , na vsetkom sa spolu smiali ,,,no ale co nechapem , je ,,,preco pri nom necitim tie pocity , ako ked sme zalubeni ,,,, 😒 dokonca aj niektori ex boli hlupaci , no ale citila som tu lasku z ich strany a my zeny to potom vraciame aj 10 x viac 🙂 no ale pri tomto pff ,,aspon ten pohlad plny lasky by stacil ,,,
@keziah vynikajúci postreh! Ak niekto dobrovoľne spojí spojí svoj život s takýmto indivíduom, uchráni od neho ďalšie naivné babenky, čo sa dajú opinkať sladkými rečami. Nikto nevie, čo ho v živote čaká, ale pri spojení dvoch odlišných kultúr je podstatne väčší predpoklad nezhôd v partnerskom živote.
@denisqaa dievča ty si hlúpe!!! A naivne!!! Prepáč, ale musela som ti to napísať. Skomplikovala si si zivot a riadne, najlepšie spravíš ak sa nakontaktujes sem a ich sa popýtas ako riešiť svoju situáciu, aby z toho nebol pruser typu únos dietata a podobne.
@timea7 vsetko sa to udialo tak bleskovo ,,, proste sme spolu zacali pracovat , potom chodit ,,, a o 3 mesiace som otehotnela ,,,no ale to nebolo , ze ups ,,nedali sme si pozor ,, ale tak , ze on sa o to stale pokusal ,, teda aby som otehotnela a nechcel ani ziadnu ochranu no a ked som spomenula antikoncepciu,,,ako keby to bolo uplne nieco zle a nepripustne 😖

@henikav Ja chapem a nedosla som sa sem hadat,nemam o hadku zaujem.Neospevavala som vsetkych a nepovedala ze krestania su zli.Len to ze nabozenstvo alebo prislusnost tej niektorej krajine nehra ulohu.Suhlasim s tym ze sa maju vela rozpravat,povedat co sa im nepaci.Odchod je naozaj to posledne co moze urobit.Z druhej strane preco bi ona mala trpiet,kvoly detom?Co povedia ludia?To vonkoncom nije.Suhlasim s tym co si pisala o tich vztachoch.Na zaciatku si maju povedat vsetko jedno o druhom abi potom neboli prekvapenia.Muzov sinovec ma 23 rokov a je zasnubeny.On je na Sk a snubenica zije v Macedonsku.On jej diktuje co si oblecie,kam pojde,aky vystrich bude mat.No chore.co bude ak sa zoberu?Kym u mna je to uplne inak.Manzel chce abi som si obliekla aj kratku suknu ja nechcem lebo sa v tom skratka necitim dobre.Muzi ako aj zeny su vseliaky.prirovnala bi som to k kvetnej zahradke kde sa najde aj burina.