icon

O čo mu ide?

denisqaa
25. apr 2015

Dobre ranko . Potrebovala by som poradiť . S priateľom sme spolu 2 roky a máme 6 mesačného syna . Problém je v tom , že je žiarlivý . Uvediem pár príkladov .. No napr. Nemôžem sa stretávať s kamoškami , lebo každá je pre neho ku** alebo zlá , keď zájdem do banky a neoznámim mu to , už je problém .. Reči typu : nedôverujem ti , prečo si mi nedala vedieť atd, keď sa spolu dlhšie rozprávame , tak vždy si niečo vysvetli zle a začne a rozprávam o úplne bežných veciach . A aby toho nebolo málo , vôbec mi nedá pocítiť lásku ( myslím ten pocit , keď sa na svojho pozriete a cítite ten hrejivý pocit pri srdiečku ) ..

petra7777
27. máj 2015

@dusika11 Vystihla si to úplne presne 🙂

dusika11
27. máj 2015

@ali08 trosku mam zmetok..mas deti ..vyzeras mlado zila si styri roky na sk s iransom pretym si stihla byt so slovakom..cechom tu dva roky tam styri............... deti uz maju svoj vek..zacala som ratat,,no aj keby si zacala v strnastich a mas tridsat mozno...tak tu dva roky tam dva roky..obcas nejaka pauza..ja ta nechcem spochybnovat ale matematicky mi to nesedi.... 😕

lubkavargova1
28. máj 2015

@dusika11 to je uplne jedno aj keby kocka zacala randenie v 14 rokoch. Ja co ju citam, tak bud sa ma tak bohovsky ze je to pravda, alebo na druhej strane je tak zle ze ma svoj vysnivany svet a idealny. Ja nesudim nikoho, ved zivot nauci kazdeho. Tiez som bola naivka, pokial mi zivot nedal fajne po papuly parkrat a to som vobec ze necakala a neviem ze by som robila daco zle. Clovek sa potom bud pouci, alebo nie. Ale rozhodne zivot neni ruzovy.
Ja som vcera si pozrela dokument o vojne v Afganistane. Ako sorry, ale ludia co ucia uz 10 rocne deti do vojny, lebo vedia ze nasi vojaci maju problem strielat do deti je podla mna cisto chore. Ale tam v mene Alaha a Mohamedana je to uplne normalne. Vyjadril sa aj jeden sniper, odstrelil 15 takychto deti a je psychicky na tom tak zle ze potrebuje cvokara. Ale ked vidi, ze decko ma v ruke samopal a ide na nasich/americkych vojakov proste nic ine mu neostava. Tak na toto mi nieco povedzte. Aky hajzli su potom moslimy, ze zneuzivaju deti a zeny na vojnu a odstrel? A je to vsetko OK lebo je to v mene Alaha ci neviem v jaku gutu....a to potom krutime hlavy ked sa polisi pustia do chuliganov na futbale u nas. Tamto je horsie a stokrat. Nech sa namna nikto nehneva, ale v takychto pripadoch vravim, nech si to ostava v Irane/Iraku a neviem akej gute a vrazdy medzi sebou. Este aj nasi vojaci a amici by mali ist domov a nechat nech sa tot vystrielaju navzajom 😔

dusika11
28. máj 2015

@lubkavargova1 ja som vcera pozerala dokument na viasat history o ..perzanoch a syrii ..a celeho vyvoja tam...nuz..ked tam ostali geny..co tam kedysi stvarali tak..sa ncudujem...nuz tito riadky by si mali precitat kompetentni..aby pochopili...ze ...liberalizmus sa vysvetluje ako mekkost...a ustupcivost ako nasa prehra..a ze ti ktorym sa pomaha nas vlasten znenavidia,uplen suhlasim..a tiez znova opakujem...nikto tu nikoho nedrzi..ak sa tymto ludo, u nas nepaci...tak nech sa paci..domov..aj nepeotrebujem tento cirkus mat pri dome..osobne si tiez myslim ze kazdy si potrebuje nabit usta sam..lenze tymto sa vychovava generacia ktora je velmi nebezpecna....
detsky vojaci sa vyuzivali,,aj v sparte aj v nemecku..lebo podal vyskumu z dospelych vystreli realne tak dvatsat percent a detsky vojak po prvom vystrele sa otupi a striela stale a je mimoriadne kruty...

europa..asi musi dostat znova po ustach aby sa prebrala z liberalneho sna...a slovesko by si malo hajit svoje..my sme nikdy neboli kolonialny a tak nenesieme zodpovednost za to co nam kolonialna eu ide vnucovat a to utecencov..a s tym aj problem lebo urcite sa niektore nase devy potesia s novych muzov..a zmiesaju sa a mame neustale narastajuci problem..druhej nespokojnej janiciarskej generacie..celu tuto vypoved by si mali precitat kompetentni ..aby zistili ze tuna cesta nevedie...pretoze sa moze velmi lahko znicit eu ako ju pozname teraz a tym aj sk..

lubkavargova1
28. máj 2015

Mas uplnu pravdu. Maximalne suhlasim! Aj vo Francuzsku co boli nepokoje, to neboli origos moslimovia co ale 3-4 generacia. A dopadli ako dopadli. Tiez sa mi nepaci, ze po 1 negativnej skusenosti so slovakom odrazu zavrhneme vsetkych slovakov ako chlapov co pocuvaju mamicky, domasedov a pijanov...a radsej si narazime orientalca abo neviem koho...
Mne sa velmi nepaci ze ideme rozdelovat MESACNE z EU peniazkov niekolko milionov na utecencov a EU ide rozdelovat do krajin takch ludi. A sami utecenci ani nepachnu napriklad po takej krajine ako je Slovensko. Aaaaale EU nakazala tak to ma byt! No, hold treba nam tu takych, potom ocaria nejaku dievcinu lebo zistia ze tak ziskaju EU obcianstvo a potom ked sa ukaze ze to je predsa len nieco ine/neprirodzene tak su oci len pre plac. Poznam taky pripad, a nezavidim. Mlada baba ostala s deckom na krku, chlapisko zduchlo do Nemecka (akoze za pracou). A mlada baba ostala na SK s deckom na krku, ktore nikto nechce. Aj tak o slobodne mamicky nie je bohovsky zaujem, ale tu s deckom tmajvsej pleti si posrala zivot dokonale...skoda slov...skoda 😖

vevesh
28. máj 2015

@lubkavargova1 keby nasi alebo amerikanci odisli, bol by tam pokoj a tu by sme mali bankrot zapadnych velmoci - takze hold smola, oni tam na nieco su, ale z charitativnych ci demokratickych dovodov to urcite nie...

lubkavargova1
28. máj 2015

@vevesh ja viem ze tam ide o prachy....ale aj tak, nebolo by lepsie keby ze maju nejaky pruser? Ta naj sa strielaju navzajom. Presne ako to riesia nasi polisi ked sa cigani mlatia. Tiez sa tam velmi nerhnu, a najprv nechaju nech sa navzajom mlatia a az potom nastupia ako "ochrancovia" prava 😀 😀

dusika11
28. máj 2015

@lubkavargova1 nasrr....dila som sa od rana nebudu spekulovat ako pomoct zenam iba skoro len u nas mame tri roky matersku...vsade sa robia prekazky juvenislka socialka a tu lala ho
http://www.informacnavojna.sk/sef-osn-pripomenu...

http://www.informacnavojna.sk/sef-osn-pripomenu...

prvy link som zle natiahla

dusika11
28. máj 2015
lubkavargova1
28. máj 2015

tiez si idem dat zakusok...na toto potrebujem vysoku davku cukru bo inak ma klepne 😀

dusika11
28. máj 2015

@lubkavargova1 ale az ku koncu..lebo vela hore je o ukrajine.. v tom clanku

lubkavargova1
28. máj 2015

@dusika11 akuta pomalicky citam. To s tou Ukrajinou celkom nechapem, ale na to potrebujem tiez cas kym si to poskladam.
Ja len jedno nechapem, ked su zeny take sklamane z nasich chlapov a celkovo zo Slovenska, preco sa potom nevzdaju obcianstva? Velakrat citam, "a co mi dalo Slovensko?" a take bla-bla....
Podla mna az vela dalo Slovensko. Dalo krajinu kde nastastie nie je vojna, dalo vzdelanie, slobodne vzdelanie, dalo prve pracovne skusenosti. Ja na mieste statnych uradnikov pri takych zenach by som hned odobrala obciantsvo, tituly, diplomy, maturity a potom "chod do krajiny ktoru tak preferujes a dokaz tam". Lenze tam by takych zenach ani pes nestekol a boli by maximalne zavisle na chlapoch, a az vtedy ba sa ukazala prava mentalita.
Mne sa lubi Australia a jej celkovy pristup. Ked tam niekto pride ma na vyber: bud sa uplne prisposoby, a bude respektovat Australske zakony a vsetko co s tym suvysi alebo ho posadia do lietadla a posli do Viatnamu. Lebo s Vietnamom maju podpisanu zmluvu o departaciach. A aj preto sa tam hold netrepu cudzinci 😀 😀 😀 😀 A Australia vobec neriesi ze "rasizmus"...to len nasi politici maju nasrate v gatiach bo EU co poviem.... 😠

dusika11
28. máj 2015

@lubkavargova1 to o australii som nevedela..

lubkavargova1
28. máj 2015

@dusika11 ani ja, ale zaciatkom roka sa vratil moj kamarat z tamad a vravel co vsetko tam bolo a ako vybavoval viza. Isiel tam pracovat a to mu rovno na ambasade povedali. Teda nie tak surovo, ale pekne oficialne zabalene :D
Tak zienky prajem Vam pekny zvysok dna, idem ja popracovat a popratat lebo sef ma zje aj s topankami ked mi najde tento bordel na stole 😎

vevesh
28. máj 2015

@lubkavargova1 😅 no, tak take zasahy by sa im nevyplatili - afganci ci etc. By ich za "dozorovanie " neplatili a sami by tiez takuto charitu "pre modre oci a usmev "neurobili... 😉

vevesh
28. máj 2015

@dusika11 no a preco Usa sa ako prve neponuklo, ked je to tak potrebne?? A ked sa v tych krajinach v tom robeni bordelu tak velkodusne angazuju... 😝 Asi v style hesla "vsade dobre, len nie u mna.. " 🙄 🙄

dusika11
28. máj 2015

@vevesh lebo ...co chces od ludi..ktori su potomkovia samych dobrodruhov z europy ..a vyhnancov atd...a co chces od ludi ktori znicili uplne demokraticky povodnych obyvatelov a cernochov si tam doviezli z afriky ako domace zvirata...proste uplni demokrati maju to v krvi..

eva8
28. máj 2015

@vevesh aj teba sa opýtam
prečo keď utečenci nemajú záujem o slovensko (maximálne ako o prechodnú krajinu) je všetko v poriadku (však sme chudobná krajina), ale keď slovensko nemá záujem o utečencov, je to zrazu problém

ali08
28. máj 2015

@dusika11 odkiaľ vies ze mám možno 30. 🙂 ale Dik za kompliment

@lubkavargova1 prečo sú slov.vojaci tam aby mali naši politici z čoho žiť lebo to je všetko o politike.
A prečo je také haló okolo tochto všetkého aby sme sa doma nenudili A diskutovali napr.tu na mk.
Utekám pracovat

vevesh
28. máj 2015

@eva8 utecenci by mali zaujem, keby mohli ostat a zalozit si zazemie - Nase zakony su voci utecencom prichytenych na nasom uzemi velmi "nepriaznive" (rozumej nie je ojedinele, ze utecenci byvaju v taboroch ja 20 rokov, bez kontaktu k domacemu obyvatelstvu , vychadzok, pracovnych povoleni atd., cize ani nejake povolenie na pobyt ci statne obcianstvo nehrozi) - takze sme absolutne neuaujimava krajina, a ja sa vobec tomu pri takych podmienkach necudujem.... Ako utecenec utekas za lepsimi zivotnymi podmienkami a buducnostou pre tvoje deti, a " strecha nad hlavou +strava v tabore" to teda rozhodne nesplnaju...

eva8
28. máj 2015

@vevesh doteraz som bola na fórach MK oboznamovaná len tým, že sa nemáme dôvod obávať utečencov, lebo nemajú záujem IBA kvôli chudobe slovenska, A z akého dôvodu je problém, keď slovensko nemá záujem o utečencov? Odrazu keď nie je kôň dobrý, tak i somár.

eva8
28. máj 2015

@vevesh ty veríš tým 20tim rokom?

vevesh
28. máj 2015

@eva8 ano, mame tak vzdialeneho znameho, ktory takto to "sedi " uz 15 rokov na sk, osadenstvo tabora sa za ten cas zmenilo iba tym, ze zopar ludi pribudlo, ale nikto neodisiel (cize nikto nedostal povolenie na pobyt resp. pracovne povolenie) - inac, staci si pozriet statistiku mv sr udelovania obcianstiev utecencom na sk s ich "odchytenim "...
Nie je problem, ze sk nemaa zaujem, ale eu resp. Top5 eu ma zaujem o prerozdelenie - ja tiez nie som za prerozdelovanie...preco ma taka Malta alebo estonsko, alebo aj sk brat imigrantov, ked nema ziadny uzitok z "krajin povodu tychto ludi "- ja by som ich pekne poslala do tych krajin, ktore maju tie problemy v domacich krajinach na svedomi, a ktore sa tak super nabalili na predaji zbrani tymto krajinam resp. Inych financnych ziskoch, ktore boli hlavnym dovodom pre ich rozvrat ....

alice107
28. máj 2015

eva8 perfektne si to napisala....
no utecencov treba hned vracat na lodickach naspät... otocit lodicku aspät.... to je jasne kazdemu normalne zmyslajucemu cloveku.....

eva8
28. máj 2015

@veaesh rodiny v azylových domoch žijú normálnym životom, akurát blízke školy majú viac zahraničných detí, malé deti sa skoro naučia slovensky, ak nevedia pri nástupe do školy, majú odklad a nemajú problémy. Staršie chúdence nastúpili so slabšou znalosťou jazyka, Rodič má možnosť pracovať. Utečenecký tábor a azylový dom je asi rozdiel. Podľa čoho sa rozdeľujú utečenci? Viem o viacdetných rodinách z 3 rôznych krajín, ktoré mali šťastie v nešťastí a nepobudli tak dlho v utečeneckom tábore. Nepresťahujeme sa do politickej témy?

eva8
28. máj 2015

oprava s tou prácou - neviem či len brigáda alebo do určitej povolenej sumy, to absolútne neviem
@vevesh

petra7777
28. máj 2015

Všetkých ich poslať tam, odkiaľ prišli....Nemyslím si, že je v poriadku, aby sme živili z našich daní tú "bagáž" niekoľko rokov 😢 Celkom stačí, že živíme naše "opálené" etnikum a ešte dlho....dlho....ich živiť budeme :(

vevesh
28. máj 2015

@eva8 azylovy dom je pre tych, ktori ziskali azyl (zvacsa maju dokumenty o totoznosti,alebo aj bolo mozne ich totoznost overit, alebo maju vazny dovod ostat, ktory bol dokazany ), utecenecky tabor pre tych, ktorym z akehokolvek dovodu odmietli dat azyl alebo nemaju narok poziadat ... V zapadnych krajinach bud dostanes azyl alebo povolenie na pobyt alebo si vyhosteny - nic medzi ako na sk neexistuje, a pokial mam dobre Info, tak u nas dostanes povolenie na pobyt az po udeleni azylu ( a ked sa preukazes svojim pasom, tak ta vracaju spat do domoviny ..)

lubkavargova1
28. máj 2015

@petra7777 tak tak..stacia nam nasi cigani, aj tak si snimi neviem rady tak nam vobec nechyba dalsia chamrad! Lodicky pekne otocit a dovi-dopo. Najprv nech si kazdy spravy poriadok so svojimi ludmi a potom. A uz vobec ze nam tu nechyba vsetka guta chorobna z Africkych a orientalnych statov kde o protisere na tie ich guty my mozeme snivat, alebo poistovna zada taku palka ze to radsej pojdem dobrovolne si vybrat rakvu.

eva8
28. máj 2015

@alice107 v kuse sme presvedčované, že sa nemusíme obávať migrantov v európe, lebo nie sú nebezpeční v žiadnom ohľade, ibaže by sa mali dostať do štátov, ktoré sú za situáciu vinné (t.j. v niektorých prípadoch aj čelom vzad?)
@vevesh však si máme navzájom pomáhať, skutočne je pravý dôvod iba to, že nemáme nič do činenia z ich krajinami? Však sú to obyčajní ľudia, ak sa budeme riadiť eú normami, nebudú 20 rokov v utečeneckých táboroch, poskytneme im nový domov, budú si môcť nájsť prácu a začať nový život. Problémom bude asi prevládajúci rasizmus na slovensku.