O čo mu ide?
Dobre ranko . Potrebovala by som poradiť . S priateľom sme spolu 2 roky a máme 6 mesačného syna . Problém je v tom , že je žiarlivý . Uvediem pár príkladov .. No napr. Nemôžem sa stretávať s kamoškami , lebo každá je pre neho ku** alebo zlá , keď zájdem do banky a neoznámim mu to , už je problém .. Reči typu : nedôverujem ti , prečo si mi nedala vedieť atd, keď sa spolu dlhšie rozprávame , tak vždy si niečo vysvetli zle a začne a rozprávam o úplne bežných veciach . A aby toho nebolo málo , vôbec mi nedá pocítiť lásku ( myslím ten pocit , keď sa na svojho pozriete a cítite ten hrejivý pocit pri srdiečku ) ..
@lubkavargova1 áno tu je len priestupná stanica A to že politici chcú prijať na Sk migrantov za tým.bude niečo viac nielen to že ich privítame z otvoreným.náručim to mi verte. Tam bude nejaký balíček extra od Bruselu.každý jeden migrant ktorého poznám je na Sk len kôli tomu ze cestoval cez Sk chytili ho napr.V Nemecku kde ho neprijali A musel odísť žiť do tej krajiny cez ktorú prechádzal.čiže nás.
@sardinka333 Neda mi na teba nereeagovat, tolko fabulacie na poslednej strane, co si vyprodukovala, sa ani citat neda,,,, Tak si predstav situaciu, ze utekas z vojnovej oblasti, cely tvoj majetok zostava v tej oblasti, je zbombardovany vdaka zavadzaniu demokracie USA, nik ich o to neziadal a nik ich tam nevolal, maju prsty v tvorbe teroristickych organizacii, kedze potrebuju destabilizaciu tychto krajin, pretoze sa potom lahsie kradne ropa,,, v krajine so stabilnym systemom by za nu museli platit,,, ludia maju strach z dvoch stran, ci ich nebudu bombardovat nalety USA, alebo teroristi, ktory maju vyzbroj - najnovsia technologia z USA produkcie,, hej lepsie su vybaveni ako nase vojsko,,, a potom ked prezijes, prides do krajiny a natrafis presne na takych ludi ako si ty,,, ty nemas ani paru, co to je byt v dejisku vojnu,,, ako sa bojis o svoj holy zivot, svoje deti a potom prides do krajiny plnych predsudkov a odsudzovania,,, ty si vazne myslis, ze opustia svoje domovy dobrovolne??? Myslim, ze kazdy mame svoje svedomie nastavene inak,,, u teba mi pripada to tvoje velmi otupene,,,,
@ali08 mudro pises....jasne ze daco za tym bude, ale to uz my nevieme. Lebo inak by tak politici neboli "ticho" jak vos pod chrastou 😀
@lubkavargova1 @ali08 keby len extra balicek od bruselu... Ale aj osn prispeje, lacnejsia ropa, investicie na vychode... Peniazky sa budu kotulat,az sa oci budu prevracat ... 😅 Len nie pre ludi.. 🙄 🙄
@erjona nehraj tu na city....nech si ich beru ,,usaci,,. Ty nemáš strach o svoju rodinu...o vyvoj akým ideme ,,dopredu,,? Ja mám a velký...a praveže toto nechcem zažiť, občianske konflikty a vojny,ktoré to časom prinesie. Ty ani ja ešte nemáme ani ponatia, čo to pre spoločnost ako taku prinesie - utečenci z afriky. Ale možeme vidieť že vo Francuzku, Nemecku je už ,,menšina,, v takej pozícií že je schopná ovládať majoritné obyvateľstvo....napr. aj násilím.
Ty si ešte nečítala o tom ako prevadzači nutia ludí aby utekali na tých barkach? Čiže aj nedobrovolne niektorí odchádzaju. Aj to sa deje....prečo je väčšina mužov - mladých...a sem tam nejaké ženy a deti. Ok tí skor prežiju aj to je možné vysvetlenie. Každopadne treba robiť poriadky v tých krajinách lebo toto velmociam ako je USA len vyhovuje. Destabilizácia EU, konflikty...a oni zase na koni a dolarik sa pozviecha. Pomoc je jedna vec a pseudohumanizmus vec druhá - lebo vývoj spoločnosti dávno ukázal že sme tímto ,,hosťom,, ustupovali natolko, že nakoniec vytlačili majoritné obyvatelstvo. Takže nie je pomoc ako pomoc...pretože do týchto ludí možeš liať ako do bezodnej studne - čo netvrdím, že nie je na začiatku potrebné, poskytnuť pomoc. Ale človeku treba v provom rade ukázať, ako sa má postarať sám so seba a čo može pre seba urobiť lenže toto už väčšina nechce, chce len dostávať a brať aj vtedy, ak už žiadne existenčné problémy nemá - vid moslimovia v UK....a cele ich ,,getá,,vid mnoho našich bezdomovcov, romov ...a títo akože budu iní nie? 100% NIE.
@sardinka333 Nikto tu nehra na city,,,, napisala som ti presne ako sa veci maju,,, a nie, nemam strach, pretoze ja narozdiel od teba poznam velmi vela moslimov, mam o nich svoj obraz a nebojim sa,,, nevedomost a nieco nepoznat vyvolava strach v tebe a jedneho moslima mam doma uz 15 rokov a ubezpecujem ta, ze ziadne bomby v kuchyni nevyrabame,,, toto bola inak poznamka za vsetky drobne,,, 😝
@sardinka333 ja len na margo - eu sa "len " nepozera na destabilizaciu tychto krajin - napr. Za pad lybie je zodpovedne hlavne a v najvacsej miere francuzsko - ale v eu ako prvi vykrikovali proti, pokial islo o prijimanie utecencov prichadzajucich cez lybiu... Alebo daju si zaplatit za zasahy proti Islamskemu statu a vratia sa s tym, ze ich nenasli 😅 alebo poskytnu zbrane islamistom, pretoze iracka vlada sa rozhodla pre ruske lietadla a nie francuzske... a podobnych peral od dalsich statov by bolo... Tak teraz nech sa paci, ked si zarobili...
@sardinka333 no lenze to je chyba systemu a nie ludi. Minule som pocuvala Ibiho Maigu ako rozpraval o tejto problematike. Normalne som sa cudovala ze ten chlap ma aj rozum, ale mal bohovsku pravdu. My sami si ich dotujeme a davame hotove do ruky. Presne ako povedal, "musis naucit chytat ryby a nie ryby davat lebo len tak zmenis cely vyvoj" Utecenci su mix a nie len mlady chlapy. Zase az tak horor nemusime vidiet. To je ako ked sa objavila ebola a uz sme tu vsetci umierali. Co ma prist to pride a nezmenime aj ked sa postavime na hlavu.
Mna zaujima skor to, ako sa ludia spravaju k sebe. Ked ma niekto normalnu rodinu, normalneho chlapa tak moze byt aj martanko. Hlavne je, ze sa postara o svoju rodinu...
Kočky je správne mať obavy lenže niekedy sú myslené úplne na iných ľudi treba začať problém aj inde preto som už písala politika je na dlhé lakte q to my obyčajný ľudia nikdy nepochopime
@lubkavargova1 ďakujem.už mám svoj vek nato aby som videla čo sa deje.od 18tich som bola v cudzine prečo lebo moji rodičia ktorý tvrdo pracovali nemali nato aby som išla na vysku A robota? Pokiaľ si nemala prax alebo aspoň postavu 🙂 tak si mala smolu.ako au-pair im bolo jedno ako vyzeráš či to vieš A či vieš jazyk boli radi že za min.im poupratujes,navaris a postarať sa o deti.tam som spoznala aký život vie byť ťažký hl.pre cudzincov.A praveze mm mi otvoril oči že i keď sú to ľudia z 3krajin ako im tu hovoria aj tak vedia byť milí A dobrý.fakt ale závisí od toho človeka A čo má v hlave.mm prežil 8 ročnú vojnu medzi Irakom Iránom A hovoril že mu nebolo všetko jedno keď im lietali lietadla americkej spoločnosti nad hlavami.A práve vtedy bol Irán slabým článkom pretože vtedy sa im zmenil režim A vláda A vsetci generáli A vojaci čo boli od kráľa zutekali čiže sa to Iraku hodilo A USA mala postarané o biznis
Mm bol ako vojak v letectve A t ti st.vojaci hovorili ako to bolo za vojny,ako tam Američania A rus í sa hádali kto im predá za lacnejšie zbrane.
Viete ono je toho veľa všade ale vždy je najskôr veľké haló.A potom sa to ututla.
@erjona porovnávaš ,,europanizovaného moslima,, s utečencami z afriky a aktuálnou situáciou v spoločnosti takže miešaš hrušky s jablkami, aj ja mám znameho moslima ako kamarat super ako chlap ani keby bol jediny na zemeguli - vzdelaný, zabezpečený ale neucta k ženám...
@lubkavargova1 mňa vie vždy ten Martanko tak pobaviť 🙂
Tých Martankov je na svete veľa ale niektorí sú podarený. Vláda má vždy niečo za ľuďom ak nie inak by tam sedeli normálny ľudia.
@sardinka333 My sa tu bavime o vojnovych utecencoch, ty skaces z jednej temy do druhej, neviem, kto miesa hrusky a jablka,, ak si si nevsimla,, rozobera sa tu tato problematika,,, ty si napisala, ze moslim inteligentny a v kuchyni si vyraba bomby,, takze aj moj manzel je vysokointeligentny chlap a bomby nevyraba,,, tak nezovseobecnuj laskavo ,,,,
@sardinka333 môže je to tým že má peniaze A nevie čo s nimi tak si užíva s našimi žienkami ale pozri keby žena nechcela tak mu nedá.ak teda ich má veľa.tá neustále môže mať veľa príčin možno tam ich ctil lebo vedel že mu bude verná A že ho bude poslúchať .to je príklad.
@ali08 no ale fakt, podla mna moze byt aj biely/cierny/zeleny s tykadlami hlavne je, aby zil v pohode, staral sa o svoji rodinu a hotovo. Moj ex bol madar zijuci na SK. nastastie ex lebo teraz ma svoju caju co skoro kazdy druhy den zmaluje do fialova. Tak toto je podla mna horsie ako nejaky moslim co s v klude odmodli svoje modlitby.
@lubkavargova1 sme rôzny A to že niekto má problém no radšej sa rozvediem ako znášať postupu A jeho víťazstvo.človek sa učí na chybách
Ešte o tých migrantoch v takom Írsku žijú migranti za plotom majú tam všetko ale proste cez plot do iného mesta ísť nesmú pokiaľ im imigracne neschvali papiere A neprijme ich A niekedy to trvá 2roky.
Na Cyprue chodili za prácou ruské k...y ako barmanky do barov to bolo na papieroch koli vízam qle na emigrácne každý vedel o čo tam ide ale aj im išlo niečo do vačku tak držali hubu.
V dnešnej dobe je ľahké zavrieť ústa niekomu peniazmi.
aaaa uprimne skor by som sa bala tych vaznov, ktorych USA rozdelovala do EU krajin (a bolo aj SK medzi nimi!) co ked zavreli Quantanamo...a aj tu su, ale identita je utajena. No skor z tych by som mala obavu a nie z tych co hladaju azyl u nas a pomoc.
A cyprus sa nám Slovákom neprisposobil?nájdete tam slovenské obchody i keď poľské boli prvé.chytíte tam slov.rádio asi expres A tých neni 5mil.ako nás.. Keď už o tom prispôsobovani sa.
Rozvod je zložitý proces hl.čo sa týka psychiky, pretože ak žijete dlhšie s mm q zrazu sa máte rozviest rozmýšľate čo dokážete žiť sama je to o zvyku mať niekoho stále pri sebe.začiatky sú ťažké ale časom viete že vám padne tá ťarcha dole A bude lepšie.preto veľa žien radšej trpí ale ka aj strach z dôsledku čo sa môže stať ale viem ze chlapom vždy padne hrebienok keď uvidia papiere na stole.(píšem.to čo som videla U mňa na okolí)
@lubkavargova1 presne tak akurát som to chcela napísať A urcite si Žiju ako v bavlnke.
Známa robí v base nosí vaznom robotu a maju tam jedného veleviznamneho väzňa (čo vraždil)A hovorila že jeho celá je ako byt má tam laptop,TV 3x jedlo A keď ide náhodou niekam je tak strážený niečo ako prezident. A z koho peňazí žije z našich.
@ali08 tak tak...vela zien sa tu pyta "ci dat este druhu sancu" a take. Zacat odznova zivot nie je jednoduche. Hlavne ked sa to vezme po psychickej, financnej stranke. Jasne ze ked mlati ako zito, tak utekat kade lahsie, ale nejako clovek stale dufa ze nastane ta zmena...a mozno aj marne. Rozvod by mal byt ten posledny krok. Ved manzelstvo a rodina by malo byt na cely zivot. Ci neslubujeme "byt spolu v dobrom a zlom? V chorobe a starobe?" Ci len to dobre a ked pride zle tak hned posleme chlapa (alebo zenu) kade lahsie? Takyto pocit mam z niektorych tem tu. MOji rodicia zili spolu 45 rokov. Bolo aj zle aj dobre. Ale nejako to stale ustali v pohode. Teraz? - rozvod, rozvod, rozvod a uprimne, nie vzdy je na vine chlap!
@ali08 to o vaznoch poznam, praxovala som v Ilave aj v Leopoldove...takze nemusi mi nikto vysvetlovat ako to tam chodi a videla som krasavcov co dostali dozivotie. A myslite ze ich sere ze su tam? Vobec ze nie. Maju svoj rezim dna, odsedia si co treba (sice bez moznosti prepustenia) a hotovo. Jedine coho sa musia obavat, ze nejakemu zasvitori a podreze hov base. Ale toto tak chrania jak oko v hlave, takze ani toto nehrozi....aaaa vsetko z nasich dani.....
Precitaj si knihu od Evy Bacigalovej-Cista nuda Je to o tom, ako roky trpela psychicke tyranie az sa nakoniec odhodlala nieco s tym urobit.
@lubkavargova1 na rozvode alebo nezhodach majú väčšinou podiel obaja.ibaže ak ten jeden je chorý tak to sa dá zistiť aj pred svadbou.A zakladateľka vydatá nieje čiže bude ešte čakať A dúfať že sa to zmení.akurát čo radím nevydá sa vtedy sa to môže zhoršiť. Nieje predsa hračka aby sa s nou takto narábalo A manipulovalo
@ali08 toto ja chapem, le na 90% sa to zhodi vsetko na chlapa a pravda moze byt niekde inde. A potom ta zena zatrpkne a uz vidi kazdeho chlapa v najhorsom svetle. Vid priklad hore diskutujuce kde sestra nadabila na debila moslima a tym padom je kazdy moslim nepriatel a vrah a hrdloreza neviem co este.
Tebe prajem vsetko dobre do zivota, aj tvojmu mm a aj detickam. Ste pekna rodinka a nech vam to vydrzi hoooooooodne dlho
Zeny ja koncim tuto debatu, idem ja radsej piect bo ked nedonesiem kolac do roboty partak a sef ma prizabije (zas chlapy) 😀 😀 😀 😀
@emilia007 prečítam
.pred pár rokmi sa U nás strieľali mafiáni za bieleho dňa na ulici plnej ľudí A myslíte že sa trafili áno gang postrelili ale civilistov zastrelili.
Náš sused zabil dievča dostal 25rokov A keď som ho videla v TV ako vypracované telo no fesak A keď som ho poznala tak to bilo také malé chudiatko mal 30kg aj s topánkami
@lubkavargova1 ďakujem A veru koláč by som si aj ja dala. 😉
Žila som v moslimskej rodine to dom bola mladá A nevedela aké to je A pochopila dom ale to bola mladá A blbá A tiež priateľ bol moslim ale tiež som to neriešila i keď má klamal bol už v Turecku zenaty ale nezanedbala som na moslimstvo lebo vekom spoznám kopec ľudí A dokážeš aj zmeniť názor len musíš nájsť tých správnych ľudí
Poslem virtualne.....
si zober (aj ked ma ukamenujete) Cernak za mlada tiez nebol na zahodenie a tiez to nie je debil. Vacsina z tych dozivotnych ma vysoke IQ, jeden ma dokonca aj 3 patenty na svoje meno (to ze zavrazdil 9 zien je no comment)
No, ale uz utekam a fakt koncim, tak pekny zvysok dna zienky a nehadajte sa: keeep smile and kiss 😎
@lubkavargova1 a ako si v base žije ale to ľuďom hovoriť nebudú A načo hl.že je v base.
Áno vláda má strach keď prídu migranti lebo co ak sa stane niečo ako toť vo francúzsku lenže oni tými karikatúrami akurát provokovali tak mohli čakať že sa raz niečo stane.všade vo svete dobré vedia že si robiť srandu z proroka sa nebude podaktorým páčiť A prosím ti co maju vyššie IQ pochopia že to bolo vykonstruovane mohli ich zabiť hneď ostreľovač í sa nezastavíša pred ničím sú nato cvičení.mne stačilo keď ti dvaja utekali do auta A ešte jeden vo stratil botu si ju išiel aj vziať A potom sadol auta no keby som bola profík zastrelim ho.
Tak tak...velakrat by skor polisi mali sa otocit a nie demonstantov vyprasit ale novinarov! Ale tot sa nemozu dotknut ani malickom bo su "PRESS". Kamarat je kuklac a vravel, ze robia poriadok, a OK, aj demonstanti robia bordel, ale novnar pride vtrepe sa kam s kamerou, este aj nahovara ludi, len aby on mal bombasticke fotky...ale jemu nemozu nic spravit. A ten konflikt v redakcii vo francii???? Naco tahali tigra za chvost? Tiez keby u nas si niekto utahoval z Jezisa a Boha takym primitivnym sposobom tak dajakemu fanatikovy zaharasi.
@lubkavargova1 presne.je iné utahovat si z politikov atď A iné z náboženstva A vsetkeho spojeného s tým. Čo by povedali veriaci keby si utahuju takýto mamlasi z pápeža,bože toho by bolo.ono sa hovorí čím viac budeš rypat tým viac sa ti to vráti.

@sardinka333 migrants ak.ich uznajú dostanú mesačne vreckové ktoré je po dohode oboch štátov A čo viem tak pred 18vekom idú do decaku alebo do kempu pre migrantov.poznám jeden pár ktorý sem prišli i keď nechceli tam toho bolo veľa prečo sa sem.dostali ale dostali nejaké peniaze mesačne,dali im byť V Košiciach V blízkosti väčšiny migrantov mohli ísť študovať A dostali id kartu ale dostali aj podmienky od Slovákomv veď niečo za niečo Lenže neprijali to.
Na Cypre migrants mali výhodu prišli dali im víza ale museli nájsť Podnajom A prácu si od seba stať im nijako nepomohol.žiadne peniaze A pomoc.taký systém.sa mi páčil ale na druhej strane obyvateľstvu sa to nepáčili A burili sa preto si migrant našiel prácu aj za podrsdne peniaze len aby nebol bezdomovec.