O čo mu ide?
Dobre ranko . Potrebovala by som poradiť . S priateľom sme spolu 2 roky a máme 6 mesačného syna . Problém je v tom , že je žiarlivý . Uvediem pár príkladov .. No napr. Nemôžem sa stretávať s kamoškami , lebo každá je pre neho ku** alebo zlá , keď zájdem do banky a neoznámim mu to , už je problém .. Reči typu : nedôverujem ti , prečo si mi nedala vedieť atd, keď sa spolu dlhšie rozprávame , tak vždy si niečo vysvetli zle a začne a rozprávam o úplne bežných veciach . A aby toho nebolo málo , vôbec mi nedá pocítiť lásku ( myslím ten pocit , keď sa na svojho pozriete a cítite ten hrejivý pocit pri srdiečku ) ..
DUSIKA podobne....
@alice107 správne moja, ale poznám aj Zákon č. 122/2013 Z. z. a keďže s ním pracujem, viem, že v prípade zverejnenia mojej fotky bez môjho súhlasu - trebárs aj stiahnutím z webu a uverejnením môjho mena sa tento skutok dá klasifikovať ako porušenie horeuvedeného zákona a teda môžem ďalej postupovať podľa neho. 🙂 Objasni prosím svojim spolubojovníčkam, o čom tento zákon hovorí 🙂
mawyia v prvom rade foro, co mas tu na webe vidi kazdy, kto otvori tuto stranku.. a newt je taky, ke automaticky je mozne prradit kazdemu ,kto che aklikne na tovje forto info o tebe... co davas na net....
tym, ze kd ekade po nete davas foto verejne, je nechrnene.. atak ani nevies,kto vsetko si urbil z neho kopiu.... takze na tvojom mieste te ebou uvedeny zakon zakon si dam vylozit advokatom.
ja nemusim nikomu nic objasnovat.. ale tebe poradim. kedze nemas ani ponatia ,co si si sposobila sama verejnym publikovanim svojho fota, pisanim na ver.,glog tohoto webu...., aby si prehodnotila svoje spravanie a konanie......
pretoze ty sama si hlavne zodpovedna za to ak je tvoje skuktomnie teraz narusene. sama si ho odkryla.
mawyia stale nechapes? to hadam nie je ani mozne....tvoja interpretacia je uplne mylna......pridses na to sama,alebo ti treba objasnit zmysel prispevku?
demo presne si to vystihla...
@amanda0405 No na teba teda nemam... 😉
To o bin ladinovy a atď áno je minulosť A vy sa tu zaoberáte prítomnosťou ale aj tá pominie A bude z nej minulosť A spomenie si na to niekto?nie tak ako je to s každou správou v TV.no náhodou môj mm tiež posiela dávky do sociálny A je moslim to znamená že robí na nich?každý moslimktorého poznám A ktorý je na Sk pracuje A nevysedavá na urade práce ako podaktorý Slováci lebo sa im nechce pracovať, ved prečo by mali štát A tí čo pracujú im nešetria čo to na dôchodok A otazne je ak sa ho v dnešnej dobe doziju.
@mawiya eva to myslela ironicky... zevraj ked my o nej vravime ze nenavidi islam a vsetkych moslimov ( co je zjavne z jej prispevkov a v podstate je to jej vec a jej nazor) tak tym padom by musela nenavidiet aj vlastne deti ci zjavne nie je pravda.... cize v konecnom dosledku nas tu chce presvedcit o svojej objektivite.
mawiya @dusika11 nie si náhodou aj ty zaslepená nenávisťou a utkvelou predstavou, že
každý muslim musí byť zlý muslim?
Vysvetlenie v nasledovnych krokoch:
1.Preklad : konstatovanie (opisovanie) faktov, pripadne co nam vadi (v tomto konkretnom pripade o
muslimoch) = nenavist (v slovniku mawiya)
2. eva8 (citacia prispevku) : ak opisujeme nieco co nam vadi, tak vlastne "nenavidime"
3. casto (vascinou tu mnohe zeny spominaju/opisuju svoje deti v diskusiach) co je teda
podla horeuvedenej logiky = nenavist
a ano evin prispevok bol ironicky
Iba si to tu citam ale toto som musela napisat 🙂
ahoj, nechapem tieto diskusie, co tu uvadzaju zeny, ktore sa ti snazili vlozit svoj prispevok, je to o nicom a o uplne inych veciach. chcem ti napisat, ze vam takyto vztah nevydrzi dlho, chvalabohu, cim skor z neho vyprchaj prec, ako sa len rychlo da, coskoro budes ty pre neho ta ku.va a uz nou aj si, si jeho majetok a za to ta aj povazuje, nedaj boze aby si stretla na ulici nejakeho byvaleho spoluziaka ci kamarata, pripadne byvaleho, to by si skoncila rovno s dolamanymi rebrami v nemocnici, monoklami na ociach a psychicky budes natom coraz slabsie a slabsie, vybav si preto no najvyssie alimenty na dieta od neho a utekaj kam sa da , co najdalej od neho. najdes si dakoho lepsieho snad, neboj, pozbieraj svoje stratene sebavedomie a sudnost. vela stastia!
@mawiya
informuj sa u dalal: "Expert uvedl, že na vlastní oči viděl, jak někteří rodiče v Sýrii posílají děti do výcvikových táborů dobrovolně. Islamisté jim za to ještě zaplatí. V několika případech přijeli do Sýrie a Iráku bojovníci ze zahraničí i se svými dětmi.
Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/islamiste-rozsiruji-rady...
vidíš a aj tak si nepochopila podstatu
slovo nenávisť v ľubovoľných obmenách je najfrekventovanejšie u "mierumilovných dievčat" z tohto fóra
MARIUSKAA stracaj uz kontolu nad svojim spravanim? to ako slovujes pisatellu v prispevku? slovo ´´pindat´´ je nevhodne a a takujes tym debatujucu. mala by si sa jej ospravedlnit za svoju hrubost.
@ali08 Takze si konvertovala a si moslimka ale ani sa tak necítis ani sa nemodlis.. Načo si konvertovala? Len tak zo srandy? Alebo je to preto ze Iráncan sa nemoze oženiť s nemoslimkov? Samozrejme všetci alebo väčšina Iráncov okrem tvojho? Ake mas občianstvo? Podľa práva v Iráne žena ma po svadbe iránske plus je z nej moslimka.. Dvojité občianstvo nie je v Iráne povolene.. A v prípade rozvodu deti automaticky ostávajú mužovi.. Yo tiez vies však? Este šťastíe ze ten tvoj je iny a nic z toho ti nehrozilo ani nehrozí.. Ale ine baby uz toľko štastia mat nemusia v krajine kde zákon a práva nie sú na strane zeny...
Tárate tu jedna cez druhu o tom aký je ten vas iny a v tom zápale zabúdate na to ako to v moslimsky krajinách funguje ohľadom práv žien.. Zaslepene ste ze sa to ani pravda nemoze byt.. Riešite tych svojich ako keby boli všetci moslimy taky isty..
Nedivím sa ze sa žiadna z vas neponáhľa žiť do Pakistanu Iránu Maroka.. Tu sa lepsie mudruje..
Ked tu bude baba co žije s ex-moslimom co sa vzdal islamu aby s ňou mohol byt tak vtedy sa jedna o "ten môj je iny" ten vas je moslim ako všetci a tie čo sa prispôsobujú ste vy ako sa patri na moslimskú manželku.. A rokmi to budete lepsie chápať..
A k tým moslimským menám.. Na rovinu.. Zda sa Vám ze moslimi su v Európe v obľube? Ta invázia z Afriky je väčšina moslimská.. ano Somálci su tiez moslimi.. Zo svojimi obrezanimi ženami a podobnými zvykmi.. Ked zacnu vystrájať plus jedinečná integrovaná 2-3 generácia vo francúzsku Belgicku islam bude pod lupov.. A ako príklad dám ked chudák dieta ide v Španielsku do statnej školy rodičia si ako prve pozrú na zozname moslimske mena.. A ked ich je viac ako 5 nadšene zatlieskajú 😉 Ktory otec a matka by nechceli aby ich dcéra alebo syn mali moslimskych spolužiakov..
Takze ked sa rozhodnete žiť v Európe davajte aspon európske mena je ich plno na vyber a hodia sa aj k moslimským priezviskam.. A skôr skôr ako začnete vyskakovať zamyslite sa nad tým ci nemám pravdu akokoľvek sa Vám to nepáči..

mawyia ty si zjavne pochopila zmysel prispevku eva 8.... skus si ho precitat este raz a zymysliet sa, co tym vyjadrila....