icon

O čo mu ide?

denisqaa
25. apr 2015

Dobre ranko . Potrebovala by som poradiť . S priateľom sme spolu 2 roky a máme 6 mesačného syna . Problém je v tom , že je žiarlivý . Uvediem pár príkladov .. No napr. Nemôžem sa stretávať s kamoškami , lebo každá je pre neho ku** alebo zlá , keď zájdem do banky a neoznámim mu to , už je problém .. Reči typu : nedôverujem ti , prečo si mi nedala vedieť atd, keď sa spolu dlhšie rozprávame , tak vždy si niečo vysvetli zle a začne a rozprávam o úplne bežných veciach . A aby toho nebolo málo , vôbec mi nedá pocítiť lásku ( myslím ten pocit , keď sa na svojho pozriete a cítite ten hrejivý pocit pri srdiečku ) ..

eva8
19. jún 2015

@vevesh jedno uznám: keď prinášať pomoc do tých v súčasnosti vykorisťovaných afrických krajín, tak tak, že sa im prispôsobíme a nie žiadať, aby sa prispôsobili oni nám. Iný životný štýl, iná mentalita - nechápeme my ich, oni nechápu nás. Zdravotnícku pomoc a vzdelávanie, naučiť ich regulovať pôrodnosť a oni sa dajú dokopy....

vevesh
19. jún 2015

@eva8 tak na saudi a co. zbohatlikov - zabudas na jednu malickost - vsetky kralovske a emirske rodiny su prizenene do anglickej slachty, niektore priamo do kralovskej rodiny, a kedze uz vlastnia vacsinu nadnarodnych konglomeratov v eu a usa, tak im je bezpredmetne, aby sa do eu dostali - oni tu uz davno maju vydlazdenu cestu zenbou a svojimi pasmi...
a k tomu druhemu - mne sa tiez nepaci, co sa deje, ale nehlada sa pricina, nesnazi sa to nikto zastavit - vsetci hladaju len miesto KAM s nimi v ramci eu a odkial peniaze na NICH...
ano, oni maju zle nastaveny rebricek, rovnako ako niektore krajiny socialny system davok - je predsa logicke az predpovedatelne z ludskeho charakteru, ze clovek si vyberie jednoduchsiu cestu, ak na vyber ma... na slovensku nedostanu ani financnu podporu, ani plat lakavy, s pobytovymi vizami to tiez nie je vyhra, obcianstvo ani nehovorim - a kolkoze ich tu chce prist?? len ti, co to fakt potrebuju...

eva8
19. jún 2015

@vevesh no však práve - hrdí, bohatí moslimovia pomáhajú islamizácii európy tiež. Ty zabúdaš na takú maličkosť, že ten zle bastavený sociálnych systém kedysi v krajinách fungoval....

lubkavargova1
19. jún 2015

To nemyslis vazne xze prisposobit my im! Boha krista my sme tu doma a nie oni. Ty potrebujes fajne pomoc cvokara

vevesh
19. jún 2015

@eva8 nie, nepomahaju - totizto ono si nemoze zobrat ani zenu z vedlajsieho statu, pretoze svadbou automaticky stracaju obcianstvo (samozrejme slachta ma a vzdy mala ine zakony- ako povedala Maria terezia zen sa a panuj... )
To,co sa vali je maximalny mix spolocnosti - od vojnovych /politickych /nabozenskych utecencov cez inteligenciu, ekonomickych utecencov po gaunerov najhrubsieho zrna az po extremistov /islamistov - a teraz ci s tym, kto to ma sudit, a ako, podla coho? Jedna cast je neskodna ata druha, no.... niekedy aj zrnko piesku dokaze narobit kalamitu...

eva8
19. jún 2015

@vevesh "oni tu uz davno maju vydlazdenu cestu zenbou a svojimi pasmi.... "
...a na ostatné kašlú.... prečo saudi nezničia isis? majú na to. Dokonca keď spomínaš ich ohromnú spoluprácu s usa, nebol by problém radikálne zakročiť. Možno práve im vyhovuje ten mix spoločnosti, kt. zaplavuje európu

petulawink
19. jún 2015

baby, ani nevravte, ja uz normalne ani nespim, co stale myslim na tych emigrantov, nie je to dobra situacia a normalne som na psychologa, ide ma porazit, ten strach, to je strasne:(. Ale vacsina z nas ide do BA a podporit "alternativnu cestu"- protest. Niekde som citala, ze ak uz nase krajiny toto nezastavia, tak potom to uz bude zle, velmi zle:(

ali08
19. jún 2015

@lubkavargova1 ahoj.nechcela som aby si myslela ze niekoho zastavam.len som myslela ze koli imigrantom sa akosi p po zabuflo na ukrajinu co je normalne nikdy nevidIim v spravach "pribeh"do konca vzdy ako keby ked sanievo stane po par mesiacoch sa stane niecvo nove niekde inde a to stare sa zametie pod kobar.a rak je to aj teraz ukrajina vs migranti. Je to smutne co sa deje a hl.ked sa jedna o ludi.a je jedno ci su to krestania ci moslimovia.nik ich nechxe a to vlada mohla vediet uz na zaciatku lenze ona potrebuje korunky a nejake darky a co obycajny ludia nic ved ich sa to netyka hl.ze sa oni nabalia.je yo vsetko len o politike.

vevesh
19. jún 2015

@eva8 a odkial si myslis, ze prudia isilovia - podla odhadov je ich 70% zo saudi - oni chcu Isis, ale pre vlastne politicke zaujmy, ktore nesuvisia s eu - to mas pravdu, tu maju u pazby - ale sleduju uplne iny zamer (ovladnutie islamom to tiez nie je), ale to je o inom a na dlho...

eva8
20. jún 2015

@vevesh vysvetli mi prosím to "o inom a na dlho", som zvedavá. Som rada, že isis a jeho aktivity nie sú zámerom usa, ako to bolo prezentované na mk.

vevesh
20. jún 2015

@eva8 ale su, v spolupraci so saudi a inymi krajinami... Kazda krajina ma iny ciel, ale cesta k nemu spaja aj rivalov... 😎

dusika11
20. jún 2015

caute baby..kedysi som zo zvedavosti ficala na takych konspiracnych weboch..a stale ze haha ako nas srasia haha ze niekto vsetko ovlada..ale---haha ma preslo..docvaklo mi....vojny su utrpenie ale pre niekoho zisk...zbrojarsky priemysel...napriklad..nevysla im ukrajina...europe sa nechcelo vojny..???ok dame plan b...emigraciu..naockujeme cudzie elementy..ved trosku virvaru europe nezaskodi..a potom malicky plamienon a uz to hori....tu nepokoj tam nepokoj tu treba zbrane tam treba nakup vrtulnikov....
riesenie....???mam,,,po prve treba velmi dorazne vysvetlit nasim romom..ze koniec koncov ..uz nebude ani na nich ked tu dovezu uprchlikov..ono niekedy romovia vedia voac pritvrdit..
po druhe...eu..musi prestat prijimat uprchlikov lebo....je to organizovane spekulativne..a nic v zlom keby fakt niekto chcel tak to krviprelievanie...zastavi sa uz davno....

dusika11
20. jún 2015

teireticky musime pochopit ze nam oni vyhlasili vojnu...a dvaju nam trojskeho kona..http://www.mojevideo.sk/video/15397/moslimovia_...

keziah
20. jún 2015

@dusika11 tychto je aspon vidiet a jasne hovoria, o co im ide.....

eva8
20. jún 2015

@dusika11 niekto sa tu celú dobu snaží presvedčiť, že islam je mierumilovné náboženstvo. ....nie náboženstvo, ale ľudia sú zlí.... no samozrejme, že nemôžu byť iní keď dodržujú násilnú ideológiu, .... písala som, že usa vždy ťažilo zo zbrojárskeho priemyslu. Ale nasilu vojnu podľa mňa nerozpútava, sú natoľko inteligentní, že vedia, že by ich pohroma čakala tiež.. Stalo sa figúrkou saudi, ona im povoľuje zakročiť len proti určitým skupinám. Pozvime si tu utečencov, poskytnime im všetko a potom sa tešme na zničenie michalskej brány v blave, dómu sv. alžbety v ke a podobne 🙂 , bojníckeho zámku.... všade bude víťazoslavne viať čierna vlajka, toto leto si užime farby v móde, lebo o chvíľu budeme čierne mátohy, aspoň bude vyriešená sociálna nerovnosť v obliekaní... 🙂 milé. 5x dennne budeme mať zdravotnú rozcvičku, je vedecky dokázané, že prerušovaný spánok vedie k psychickým výkyvom.... mačeta sa jednoduhšie zhotoví ako revorver, však život bude jednoduhší.... ani stoly sa nemusia vyrábať....príbor, poháre snáď ostanú...- teda jedine o stravu sa starať bude treba, možno začneme chodiť na lov. To bude dobrodružstva! píšem nezmysly, aby sme sa trošku zamysleli a vedeli pred čím sa brániť. Tí vojnoví utečenci potrebujú pomoc, je to povinnosť im prechodne pomôcť, ale tým ostatným? Štvú ma dievčatá, ktoré píšu bludy o mierumilovnosti náboženstva. Kto nám ukazuje podstatu všetkéhoi? extrémisti!! A islamisti sú extrémisti, teda extrémne ukazujú podstatu

eva8
20. jún 2015

@vevesh v súčasnosti je usa podľa mňa figúrkou v rukách saudi. samozrejme, že zarábajú na zbraniach. budem rada, keď napíšeš to dlhé rozprávanie, keď budeš mať čas. Môžeš aj do ip, mňa to fakt zaujíma. Nemám prehľad, robím si len vlastné závery, možno som nespravodlivá. Jedine v čom nezmením názor je v náboženstvách

dusika11
20. jún 2015

@eva8 ech..ja osobne som taketo zeny chcela pochopit precitit....ze preco sa vzdaju svojej dedovizne..presvedcenia...a preco nutia prijat deti...svoju krv....islam..ale cim viac som tu citala prispevky tym menej som to chapala....lebo zdravy rozum sa zastavi.....islam...je mladsi o sedem storoci...to znamena je vyvojovo..v nasom 14 storoci...problem islamu je...ze oni celu europu povazuju za krestanov..aj nase pamiatky..a islam nam vyhlasil vojnu...len prisprosta europa to nie a nie pochopit,....podla mna by to mali v eu zakazat...

eva8
20. jún 2015

@dusika11 keď som bola u nich, oni žili svoj normálny, obyčajný život s radosťami a starosťami. Ich hierarchiu v rodine brali prirodzene. Tie obyčajné rodiny žili ako my tu u nás svojím pre nás neobyčajným životom. Oni sú tak zvyknutí. Ale prinášať to k nám? Neviem ako sa zmenil život v rodinách po arabskej jari a ani aký bol počas

dusika11
21. jún 2015

@eva8 no..ved o tom to je tieto plany su starsie..ja som robila deklegatku cca pred siedmimi rokmi..a uz vtedy bol plan medzi moslimani podmanit si europu..po prve udmi..to znamena co najviac ziskavat europanky za zney oni inac veria ze ked stravia zo zenou co len jednu noc ..tak sa zena stava islamistkou
po druhe...infiltraciou v eu..a postupnym miesanim sa do politiky a postupna islamizacia..co sa aj deje...uz len posuvanim sexualneho veku...ked to tak zoberies...pretlacanim stravy proti bravcovemu....a tieto zeny to nevidia...a hovoria tomu laska..ale ja tvrdim po nie prvom ani poslednom rozhovore ...kamartaskom..s albancami..ze toto je cielena islamizacia europy vedena...ich vodcami....vyhlasili nam vojnu a eu v ramci svojej liberalnosti..a blbosti ze sa nam nic nestane..melie s posledneho

ruthike
22. jún 2015

@denisqaa je to ziarlivy typ muza a k tomu moslim, oni maju iny pristup k zenam hoci su moderni a vychovani na zapade, ono sa to prejavi po porode prveho dietata, ked ta uz berie za svoj majetok. Sama som v Belgicku zila, tak ti len radim, aby ti nenapadlo oddist od neho s malym na Slovensko, bez nejakych predchadzajucich opatreni. Belgicke urady by to brali ako unos a pridelili by mu plnu starostlivost. Ak sa rozvediete tak budete mat automaticky striedavu starostlivost - to znamena ze tyzden u teba a tyzden u nho (pokial bude ohodnoteny ako dobry otec, tak sud nebude prihliadat na jeho majetnicky pristup voci otec)

ruthike
22. jún 2015

@vevesh prizenene do anglickej slachty/priamo do kralovskej rodiny??? Prosim dala by si mi priklad, zijem v uk a myslela som si, ze mam prehlad. Bola som pod dojmom, ze oni ich praveze nemusia

ruthike
22. jún 2015

@denisqaa to ze maleho vezme do Turecka je dost mozne, stava sa to casto, nechcem ta strasit, ale oni takto uvazuju

ruthike
22. jún 2015

@denisqaa ak mas rodinu v belgicku, jasne ze ich mozes navstivit, ale musim mat dokaz (textovku) ze si ho upovedomila, keby daco ...

ruthike
22. jún 2015

@maslenka47 naucit sa s otcom dietata zit? Aj za cenu takehoto pristupu/mentalneho tyrania? To ze maly vyrastie V takom prostredi a bude to povazovat za okey vskutku len vytvori bludny kruh a dalsie zeny do nho spadnu. Manzelstvo nie je dana vec, ked to neklape pre vazne priciny, je lepsie vycuvat

vevesh
22. jún 2015

@ruthike matka jordanskeho krala bola priamo sesternica alebo sesternica stryka kralovnej matky, jeho starsi brat si tiez zobral zenu zo slachty (ci aj vo vztahu ku kralovskej rodine netusim), matka assada bola dcera anglickeho vikomta alebo barona, assadova zena je tiez z anglickej slachty, takisto po par kuskoch najdes u saudskych, dubaiskych emirov, bruneisky vladca je tiez vzdialeny pribuzny anglickej kralovnej, atd... Ale o tom sa oficialne velmi nerado pise, ide o ksefty a politiku...

ruthike
22. jún 2015

Neviem o tych ostatnych prikladoch, nakolko nie su specificke, ale Muna al Husseini sa narodila ako krestanka a Anglicanka v East Suffolk v Uk ako Antoinette Gardiner do rodiny armadneho dostojnika, ziadne tituly a spojitost s kralovskou rodinou. Prosim vygoogluj si na wikipedii ak by si mala pochybnosti. S kralom Husseinom sa zoznamila, ked robila sekretarku produkcii filmu Lawrence z Arabie, co by navyse v 60. Rokoch ziadnej kralovskej seseternici nedovolili;) @vevesh

ali08
22. jún 2015

Pred 40timi rokmi bol aj iransky kral Pahlavi ruka v ruke s americkym prezidentom ale prisla nova vlada a kamaratsvo zo vsetkymi Krajinami zatrhla a vsetci kralovy poddany ci lud zutekali do inych Krajin.pahlaviho rodina stale zije v USA a Lat.amerike. Lenze teraz je to vsetko o moci, peniazoch a politike. Je to smutne co sa vo svete deje a hl. Ked trpia ludia

vevesh
22. jún 2015

@ruthike nehadam sa, urcite Info sa utajuju (do akej miery je tvoja ci moja Info pravdiva netrufam hovorit) - medzi mocnymi a slachtou su ine pravidla, ktore vo velkej miere platia dodnes
@ali08 pozname - toto iste byvaly iracky prezident.... Syn sa ozenil s dcerou americkeho guvernera, ktory je v spravnych radach viacerych zbrojarskych firiem... No jo, ruka ruku myje na spravnych miestach...

ali08
22. jún 2015

@vevesh uz to jedna pisala ze nie nabozenstvo ale ludia su zli a je to pravda Lenze v niektorych Krajinach este aj to zlo schovavaju za nabozenstvo a Potom si ini myslia ze je za vsetkym tym zlym zrovna nabozenstvo.
V irane vlada tak oblbla ludi aby pri demonstracii vykrikovali zle Slova voci USA a UK ale to ze deti politikov studuju v USA a UK to uz nieje nikoho starost.mna najviac zerie to ako vlada zaobchadza z ludmi ako s nimi.manipuluje a ako iranska vlada pomaha libanonu a atd a svojim ludom nepomoze. Ti podaktory zijeu v biede a co ich drzi nad vodou je ich nabozenstvo a viera v boha ale aj s tym vedia ludi zmanipulovat. Vsade je vlada Len jedna chamtiva haved.