O čom je taký vzťah?
Ahojte baby uz Vam Vas partner,manzel,priatel...vynadal niekedy vulgarne?(nechcem sem pisat priklady nejakych nemiestnych slov.Ci uz ano alebo nie,kedy by ste mu to vedeli prepacit?Odpustili by ste mu to aj viac krat?Niekedy sa zamyslam co je vo vzathu dvoch ludi normalne a co uz nie...Myslim tym vztah zeny a muza.Vedeli by ste odpustit aj vyhrazanie sa fyz.utokom od patrnera ,to vtedy ak niej po ,,jeho voli,,? 😠 je to podla vas normalne ?ja myslim ze nie...
@danielacool Ja čakám ,ospravedlnil sa mi len ešte sme to nejak neriešili nebol čas,ten bude až neskôr ale bude to dnes.A ja som mu pekne vysvetlila ako sa veci majú a ako by sa veci mali mať.Dávam tomu poslednú šancu.Upozorn.som ho na to,tak velkú šancu tomu nedávam ale...uvidíme. 😖
@timea7 ze dlho nevideli malu a prestali sme s nimi komunikovat ...ale si zober koli nam predal 3 izbovy byt a ali sme do mensieho aby nechodil pracovat prec ale aby bol s nami doma. Od kedy sme vsetci spolu tak sa tak sprava. A ked ideme na vikend k rodicom a on ostane sam doma tak stale vyvolava ze mu chybame
@chiki87 samozrejme, že mu chýbate, on potrebuje niekoho, na kom by sa vyvŕšil. Ako reaguješ ty, keď ti nadáva, keď sa vyhráža? Možno keby si pri prvej urážke zareagovala tak, že sa začneš baliť a odchádzaš a dala mu jasne a dôrazne najavo, že toto v žiadnom prípade, tak by sa bol vtedy spamätal a možno aj nie.
Prečo ste prestali s nimi komunikovať? Ja som myslela, že vedia o tom, ako sa k tebe správa a že to idú zachraňovať. Prečo tvoj manžel nejde s vami k rodičom na víkend?
@chiki87 vela ludi si mysli, ze ak sa dvaja dospeli ludia rozvedu, automaticky sa rozvadza aj vztah rodic-dieta, pribuzni-dieta.... ale to nie je pravda. tym, ze dvaja ludia koncia, nekonci rodicovstvo. ak tvoji svokrovci javia zaujem o vnucku a tvoj manzel by prejavil volu byt s dcerou castejsie ako raz za dva tyzdne na vikend, nevidim dovod, preco by to tak nemohlo byt. deti nie su a nemali by byt rukojemnikmi medzi dvoma dospelymi. tak nepozeraj na dceru, ona si moze s otcom a starymi rodicmi budovat vztah nadalej, ale ty sa mozes rozbehnut novou cestou s niekym inym. len na to treba dvoch a aby sa pozeralo na dieta...
@mimi1237 bezne . upeciem mu kopac,navarim ,pride domov o 23.00 urobim mu chleba narezem kooac pripravim vodu tyxinky chipsy niekedy pivo a naje sa a ideme spat ..rano vstaneme urobim ranajky caj on sa naje a ide do prace ja mu este pripravim do dozy obed keksiky......a ked niekedy nieco zrobim zle tak sa nahnevam a nerozravam sa s nim aj ked sa ma nieco pyta
už nech je to ako chce ,nemá právo takto sa k tebe chovať.A že sa zabije ?nemaj obavy,nato sa má príliš rád,neurobil by to.

@latvia neboj sa od oca dostane riadnu cez pysk mna to len potesi ale nic viac ..nechsa rozpravaju s nim co vychovali mne nech cela ich rodina da pokoj ..oni budu stale volat lebo budu chciet cidiet malu