icon

O čom je taký vzťah?

mimi1237
10. jún 2015

Ahojte baby uz Vam Vas partner,manzel,priatel...vynadal niekedy vulgarne?(nechcem sem pisat priklady nejakych nemiestnych slov.Ci uz ano alebo nie,kedy by ste mu to vedeli prepacit?Odpustili by ste mu to aj viac krat?Niekedy sa zamyslam co je vo vzathu dvoch ludi normalne a co uz nie...Myslim tym vztah zeny a muza.Vedeli by ste odpustit aj vyhrazanie sa fyz.utokom od patrnera ,to vtedy ak niej po ,,jeho voli,,? 😠 je to podla vas normalne ?ja myslim ze nie...

chiki87
11. jún 2015

@latvia neboj sa od oca dostane riadnu cez pysk mna to len potesi ale nic viac ..nechsa rozpravaju s nim co vychovali mne nech cela ich rodina da pokoj ..oni budu stale volat lebo budu chciet cidiet malu

latvia
11. jún 2015

@chiki87 ty pozeras krizom krazom na vsetkych okolo a v poslednom rade si ty.....potom sa nemozes cudovat, v akej situacii si 😒

mimi1237
autor
11. jún 2015

@danielacool Ja čakám ,ospravedlnil sa mi len ešte sme to nejak neriešili nebol čas,ten bude až neskôr ale bude to dnes.A ja som mu pekne vysvetlila ako sa veci majú a ako by sa veci mali mať.Dávam tomu poslednú šancu.Upozorn.som ho na to,tak velkú šancu tomu nedávam ale...uvidíme. 😖

latvia
11. jún 2015

@chiki87 no, ako myslis, len aby si nakoniec neostala ty ta zla....vies, rodicia si furt budu branit svoje deti...

chiki87
11. jún 2015

@latvia vies je mi luto...sme doma s malou a mala stale tata tata nie je ..tak som davala sancu aby bolo dobre dufala som ale nebude :( :(

chiki87
11. jún 2015

@latvia to urcite ale jeho otec je prisny a zalezi mu na vnucke.....ale toto sa uz do poriadku neda

timea7
11. jún 2015

@chiki87 myslím, že keď na súde uvedieš, že máš k manželovi neprekonateľný odpor a že s ním nebudeš za žiadnych okolností, že návštevu poradne považuješ za zbytočnú, tak to normálny sudca pochopí.

chiki87
11. jún 2015

@timea7 nooo snad ano ale aj tak nas caka dlhy boj a este majetkove

timea7
11. jún 2015

@latvia môže jej byť šumafuk, či ostane tá zlá, toto nie je prípad, že mužovi zahapruje v bedni a nejaký čas nevie, čo so sebou. Toto je človek, ktorému slovo úcta nič nehovorí, o láske sa radšej ani nezmieňujem.....
@chiki87 to na základe čoho k vám majú prísť svokrovci?

timea7
11. jún 2015

@chiki87 čím skôr začneš, tým skôr bude koniec.

mimi1237
autor
11. jún 2015

@chiki87 Myslim ,ze by si sa nemala trápiť tým ze vas nerozvedú.

chiki87
11. jún 2015

@timea7 ze dlho nevideli malu a prestali sme s nimi komunikovat ...ale si zober koli nam predal 3 izbovy byt a ali sme do mensieho aby nechodil pracovat prec ale aby bol s nami doma. Od kedy sme vsetci spolu tak sa tak sprava. A ked ideme na vikend k rodicom a on ostane sam doma tak stale vyvolava ze mu chybame

timea7
11. jún 2015

@chiki87 samozrejme, že mu chýbate, on potrebuje niekoho, na kom by sa vyvŕšil. Ako reaguješ ty, keď ti nadáva, keď sa vyhráža? Možno keby si pri prvej urážke zareagovala tak, že sa začneš baliť a odchádzaš a dala mu jasne a dôrazne najavo, že toto v žiadnom prípade, tak by sa bol vtedy spamätal a možno aj nie.
Prečo ste prestali s nimi komunikovať? Ja som myslela, že vedia o tom, ako sa k tebe správa a že to idú zachraňovať. Prečo tvoj manžel nejde s vami k rodičom na víkend?

chiki87
11. jún 2015

@timea7 nie on mi dnes povedal ze ked sa mienim takto spravat mam ist z tadial prec .....vies co ma mrzi ? Ze je mi trapne ze som ho objala a plakala

chiki87
11. jún 2015

@timea7 ale si zober keby nas nelubil vtedy predal by byt a siel by do mensieho . Zarabal 3000€ a teraz ma len 400€ myslis zeby to robil len aby si mal do koho kopnut

timea7
11. jún 2015

@chiki87 on povedal TEBE, že keď sa takto správaš máš ísť preč?! Ako takto? Ty si na neho tiež vulgárna? Na to, že si ho objala a plakala sa vykašli, bola to vypätá situácia, ber to tak, že to bolo na rozlúčku.

timea7
11. jún 2015

@chiki87 ja netvrdím, že vás neľúbil, ale je to hulvát a tyran.

chiki87
11. jún 2015

@timea7 ja mu nenadavam ja len ked mi skaredo povie tak sa urazim a uz nechcem s nim nikde ist ...mas pravdu na rozlucku

mimi1237
autor
11. jún 2015

a ako dávno je to ,čo nechal tú dobre platenú prácu?odvtedy je takíto?

latvia
11. jún 2015

@chiki87 vela ludi si mysli, ze ak sa dvaja dospeli ludia rozvedu, automaticky sa rozvadza aj vztah rodic-dieta, pribuzni-dieta.... ale to nie je pravda. tym, ze dvaja ludia koncia, nekonci rodicovstvo. ak tvoji svokrovci javia zaujem o vnucku a tvoj manzel by prejavil volu byt s dcerou castejsie ako raz za dva tyzdne na vikend, nevidim dovod, preco by to tak nemohlo byt. deti nie su a nemali by byt rukojemnikmi medzi dvoma dospelymi. tak nepozeraj na dceru, ona si moze s otcom a starymi rodicmi budovat vztah nadalej, ale ty sa mozes rozbehnut novou cestou s niekym inym. len na to treba dvoch a aby sa pozeralo na dieta...

chiki87
11. jún 2015

@mimi1237 uz to bude rok ....zo zaciatku az nie

chiki87
11. jún 2015

@latvia len si zober uvidime ho tak ci tak ...ale on raz pride na to ze to bola chyba nooo ale neviem ked povedal ze si nenecha uz dodzubat zivot .....uz mal toho dost a ze ho trapi ale ze tak sa neda a ze je to v riti a uz totalne

timea7
11. jún 2015

@chiki87 musela si si ale všimnúť už na začiatku vášho vzťahu, že veľmi slušné a úctivé správanie nemá. Koľko ste spolu, Koľko sa poznáte?

chiki87
11. jún 2015

@timea7 8 rokov . Ja som to nevidela ze bol taky ...nikdy az tak vulgarne neposobil a stale za mnou plakal a chcel sa zabit keby som ho nechala

timea7
11. jún 2015

@chiki87 nepripadalo ti to choré, že sa chce zabiť, keby si ho nechala? Nevidela si to, lebo si to možno nechcela vidieť. Normálne človek takto nereaguje. 8 rokov je dosť, ale keď ti sám dáva najavo, že nemá o teba záujem, tým lepšie.

mimi1237
autor
11. jún 2015

@chiki87 A čím takím mu ubližuješ ty ,že má pocit že mu ničíš život?Ako sa k nemu bežne chováš?

chiki87
11. jún 2015

@mimi1237 bezne . upeciem mu kopac,navarim ,pride domov o 23.00 urobim mu chleba narezem kooac pripravim vodu tyxinky chipsy niekedy pivo a naje sa a ideme spat ..rano vstaneme urobim ranajky caj on sa naje a ide do prace ja mu este pripravim do dozy obed keksiky......a ked niekedy nieco zrobim zle tak sa nahnevam a nerozravam sa s nim aj ked sa ma nieco pyta

mimi1237
autor
11. jún 2015

už nech je to ako chce ,nemá právo takto sa k tebe chovať.A že sa zabije ?nemaj obavy,nato sa má príliš rád,neurobil by to.

chiki87
11. jún 2015

@mimi1237 uz sa nezabije urcite uz bude len oslavovat ze sa nas zbavil

timea7
11. jún 2015

@chiki87 nerozprávať sa s ním nie je riešenie, ale žiť s takýmto hulvátom si nezaslúži žiadna žena...