O čom je taký vzťah?
Ahojte baby uz Vam Vas partner,manzel,priatel...vynadal niekedy vulgarne?(nechcem sem pisat priklady nejakych nemiestnych slov.Ci uz ano alebo nie,kedy by ste mu to vedeli prepacit?Odpustili by ste mu to aj viac krat?Niekedy sa zamyslam co je vo vzathu dvoch ludi normalne a co uz nie...Myslim tym vztah zeny a muza.Vedeli by ste odpustit aj vyhrazanie sa fyz.utokom od patrnera ,to vtedy ak niej po ,,jeho voli,,? 😠 je to podla vas normalne ?ja myslim ze nie...
Musíš sa odsťahovať! Ja Ti teda nerozkazujem, čo máš urobiť ale...
Musíš ten krok urobiť, uvidíš, ako Ti bude u vašich super a pokojne...Veď on si z Teba urobil len slúžku!
Len aby mal čo žrať, kde si zatrtkať aby ráno vytriezvel a kde spať... 😠 Ale nie, že pri prvej kytici sa tam zase vrátiš, to nemá potom účinok. Buď mu to dôjde ako sa chová alebo to fakt nemá cenu
Neviem, čo Ti mám na to ešte napísať...Poradila som Ti, ako som vedela, môj pohľad na celú vec. Malá si za chvíľu zvykne, že nie je tata...Veď máš rodičov, oni Ti pomôžu a podržia Ťa. Len im musíš všetko povedať. Rodičia si vždy stoja za svojimi deťmi. Čudovala by si sa tej kytici...Potom si na mňa spomenieš. Ani nevieš, čoho sú chlapi schopný keď chcú a keď ide do tuhého....
A naozaj ,pravda -daj si pozor na to aby si si v buducnosti nezačala s podobným,nebodaj ešte horším.

@timea7 jasne ja do bytu pridem ved tam mame kopu veci ....
@natalym ono robila som to aj ja ze ked prebaloval malu tak ze donesies mi vlhcene a ja mu ze nie si to zariad ja ked som s malou sama doma tiez mi nikto nedonesie .....ked som bola chora pred 2 tyzdnami spravil mi aj jest ,doniesol mi az do postele ...