O čom sa najčastejšie hádate s manželom?
😠
My sa urcite hadame ked sme unaveny alebo nas niekto napalil. Vtedy je kazdy podrazdeny a netreba vela. A urcite financie 😒
vacsinou narazime pri vychove deti..ja mam iny pohlad na niektore veci a on iny....a deti z toho samozrejme ťažia 😀
my bývame u svokry, takže sa naše všetky hádky už 8 rokov točia len okolo nej 😔 🙄 😠
myslela som, ze som sama, ale tiez kvoli vychove...obcas sa nezhodneme...a uz je ohen na strechce 😠
1. ked sa mu nieco nedari alebo je nervny a ja podrazdena, stekame na seba kvoli kazdej somarine, ale to trva vacsinou 10 minut.
2. ked nam jeho alebo moji rodicia chcu nieco organizovat, resp. rozhodovat za nas, o nas bez nas a pod., pricom manzel ma tendenciu zastavat si obcas svojich rodicov s tym, ze oni to myslia dobre.
o varení...ja strašne nerada varím o môj muž si vyžaduje každý deň varenú stravu....
Večný boj s neporiadkom. Dcére ako papagáj vysvetľujem, že oblečenie patrí do skrine a nie na stoličku. Manžel okupuje svojim oblečením všetky stoličky, ktoré doma máme. Mám šancu vyhrať v tomto boji? Určite nie. Musím sa aspoň vyštekať, aby ma neporazilo. 😀
že stále má čas a stále mešká, robotu urobí až na 5.ty povel, a všetko odkladá na neskor ..ale inak ho milujem
Pre nedostatok času z jeho strany. Veľa pracuje a aj keď sa snaží, nie vždy je doma keď to potrebujem. Ale je to boj s veternými mlynmi lebo peniaze musí niekto zarábať keď ja som doma s deťmi. Keď sa to u mňa nazbiera, tak potom vznikne hádka aj pre obyčajné blbosti, ktoré by som za iných okolností prešla s úsmevom....
ked si zacneme liest na nervy-ponorka,vtedy sme schopni hadat sa kdekolvek,o comkolvek 🙂 ,ale potom to udobrovanie 😉

na volovinach 🙂