icon

O čom sa rozprávate s mužom, keď ste spolu 20 rokov?

6. aug 2021

Hrozne ma to zaujíma. Doma riešime bežné veci, rodina, práca proste klasike. Ale dosť často mi vyhodí na oči, že sa s nim nechcem rozprávať. Keď sa ho opýtam o čom tak nevie. Už si myslím že som divná🙂)

Strana
z3
zuzi0911
7. aug 2021

My sme spolu síce iba 16 rokov. Ale o všetkom. Robota, domácnosť, deti, aký deň kto mal, čo budeme jest, či niečo upečieme, čo treba nakúpiť, čo robia dievčatá, čo chcú robiť dievčatá, aký mali deň......co plánujeme robiť, čo by sme chceli robiť, čo treba opraviť, čo treba urobiť, čo sa pokazilo, opravilo..co nove vo svete atď... .. A najnovšie ako sa ma bábätko v brušku, či som ho posluchala, či spinka, či pláva, ako sa asi cíti, 😀Tak bežné, neviem. 🤷‍♀️

alaguema
7. aug 2021

o všetkom. Tak ako s kýmkoľvek iným 😉

hili
7. aug 2021

Takisto úplne o všetkom... Úplne... Co doma co v práci o rodine o deťoch o krivdach plánoch co nás čaká co chceme... Atď atď rozprávať sa je veľmi dôležité. 🙂

mylullaby
7. aug 2021

O vsetkom 😊 je moj best friend tak aj o ucesoch 😅

cucoriedkacucoriedka
7. aug 2021

My sme spolu uz 21 rokov...a rozpravame sa o vsetkom;) este aj spravy si pikantne posielame ked nie sme spolu,) stale sme sa mali o com bavit...aj na dovolenky sme dvaja stale chodili.partiu sme nepotrebovali;) a v oktobri mame 15 vyrocie svadby....dufam ze mi kupi briluantove nausnice....bo az potom sa nebudeme mat o com bavit😂😂😂😂😂

dominikag1507
7. aug 2021

O všetkom. Pre mňa neexistuje tema, ktoru by som s mužom neriešila. A niekedy o ničom 😃 mame radi občas aj ticho...

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
cukroska
Autor odpoveď zmazal
cukroska
Autor odpoveď zmazal
cucoriedkacucoriedka
9. aug 2021

@elizabet173 jooooj..nooo ja tiez nie som mamonar.nepotrpim.si na drahych veciach.kabelkach...mam rada sekace;)) kolegyne furt chvalia.....ale tie deeeemanty...po tych tuzim..mam iba sperky...kvalitne.prave...nemam rada bizuteriu...nooo tak toto je taka moja uchylka.zopar ale kvalitne😁a este tie nausnice chybaju...ale tie az do smrti nezlozim...on vlastne aj usetri;)))))) na dlho a jedine

Strana
z3