icon

O čom to je?

1. aug 2022

Dobrý večer, rozmýšľam o com to je, ako sa správa môj muž. V obchode pri pokladni mu vravím dal si ten lístok za vratne fľaše? Tak namiesto toho aby povedal tam je. Nahlas pred pokladnickou povie stále len dristas nikto nie je zvedavý na tvoje dristy. Predavačka až na neho pozrela škaredo. Keď sme pred domom vonku a susedia sú tiež vonku na priedomi všetko počujú. Muž sa niečo pýtal a ja som zle rozumela jedno slovo a on nahlas ty si fakt retard. Napíše mi cez deň sms rypajucu ja odpíšem na ňu slušne logicky a jeho to naštve tak mi napíše sms typu načo mi odpisuješ nie som zvedavý na tvoje bludy. Hovorím mu ze to jeho správanie je o ňom. Ako buran. O com to je podľa vás? Dvíha si ego potrebuje cítiť nadradenosť?

Strana
z2
danica2711
2. aug 2022

13-ročné dieťa, určite chodíš do roboty, čo ťa pri ňom drží? Financie to snáď nie sú, láska snáď tiež nie, tak čo, preboha?!

0silvia0
2. aug 2022

Nema ta rad, nema k tebe uctu, nevazi si ta. Ale cudujem sa ze potrebujes analyzovat jeho spravanie, tu treba konat, nie rozmyslat preco to robi.

terka402
2. aug 2022

Možno keby mu v priamej konfrontácii v danej situácii nejaký jeho kamarát alebo sused, niekto koho berie za kamoša povedal na rozum, že sa to nehodí ako sa k tebe správa a ešte aj pred dieťaťom,hádam by sa aspom trošku spamätal, že to nie je OK,lebo od teba, od mamy, od sestry, celkovo od ženy to nezoberie,ešte sa vysmeje.
Veľa síl prajem!

sticker
h2
2. aug 2022

Nechápem. Uvedomuješ si, že sa k tebe správa zle, že sa nezmení, že si si vybrala zlého partnera, že ti to vadí a že takto žiť nechceš. Takže neviem, na čo čakáš. Nezmení sa a nezačne sa zrazu k tebe správať pekne. Rozhodni sa, či chceš takto prežiť svoj život a v tomto vychovať svoje dieťa. Hlavne zváž to druhé. Lebo ako si tvoj muž toto správanie priniesol z domu, prinesie si ho aj tvoje dieťa.

elizabet173
2. aug 2022

prečo si s mužom, ktorý sa k tebe správa ako k handre? Je fajn, že si si to konečne uvedomila, skutočne ti to trvalo dlho, najvyšší čas od neho odísť, máš kam? Dokážeš sa sama uživiť?

dzt
2. aug 2022

Nabudúce (pri pokladni napr) mu škaredo povedz niečo ty a uvidíš ako sa zatvari… a ako trapne sa bude cítiť, potom bude ako baránok. Poznám takého chlapa, a kym nanho nezvýšis hlas a neukazes že sa nebojíš, bude to bohužiaľ pokračovať 🤷🏽‍♀️

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
vlcik1
Odpoveď bola odstránená
dzt
2. aug 2022

@vlcik1 Presne o tom to je 🙈 Kym nezakroči, bude to len pokračovať

tenerifka
2. aug 2022

ak je to 13-rocne dieta syn, pri takomto "otcovi" vychovavas dalsieho psychopata, ak je to dcera, zvykne si, ze taketo spravanie muza voci zene je normalne a najde si rovnakeho tyrana. Ty vies, co mas urobit, ak nechces svojmu dietatu totalne dosrat zivot, ale musis to urobit ty sama, najst odvahu, my to za teba nevyriesime, ale utvrdili sme ta v tom, ze tvoje pohnutky su spravne, smelo do toho

modrykonik1237
2. aug 2022

Ak príde k takej situácií, že sa bude pred ľuďmi k tebe drzo chovať, nezníž sa k tomu, aby si mu to drzo vrátila. Radšej odíď. Po nejakom čase mu povedz, ( vymysli si), že jeho správanie počuli vaši (tvoji) známi a reagovali: "Mysleli sme si, že máš doma chlapa so všetkým čo má mať. No prekvapil nás ako reaguje, ako nevie skryť svoju slabosť, svoje "mindráky" a myslí si, že bude väčší chlap, keď sa vyvŕši na slabej žene. On je vlastne slaboch!" Takto zareagovala jedna moja známa. Zaútočila na jeho mužské ego. Sem-tam, keď skĺzol, mu potichu, odhodlane, pomedzi zuby😃 pripomenula: "Prosím ťa, buď silný, nie si predsa padavka, klbko nervov". Po čase sa situácia podstatne zmenila. Samozrejme nie je to recept na každého chlapa. Držím palce!

pannama1
2. aug 2022

skusila by som mu nastavit zrkadlo, chvilku sa spravat ako on, ci mu nenazrie cert, aby pochopil, ze je to neuctive, ze to proste nie je vobec prijemne 🙂

autor
2. aug 2022

@terka402 práveže on neuznáva nikoho. Ma nato vetu nech všetci idú do pi..

autor
2. aug 2022

@modrykonik1237 susedia naokolo co majú záhradu počujú jeho reči ale jeho to nezaujíma

andreatytler
2. aug 2022

Neospravedlnil sa, lebo na tom netrvas. Je to len a len tvoja chyba.
Moj muz sa tiez naucil taketo zle spravanie od svojho otca. A ocakava ze ja sa budem chovat ako jeho mama a len ticho odidem do spalne sa ukludnit, ale ja nie som ako jeho mama a nechodim sa do spalne ukludnit a vzdy mu to pekne vytmavim.
Kym s tym nezacnes aj ty, nikdy sa to nezmeni.

andreatytler
2. aug 2022

@vlcik1 Parada! Bodaj by vsetky zeny svacli bitkarov po hlave hrncom.

beata_k
2. aug 2022

Dam ruku do ohna, ze ma milenku. Ty mu uz len kazis den a najradsej by bol s nou. Normalne mu otravujes zivot

autor
2. aug 2022

@andreatytler práveže som trvala a on ze toto nikdy nech necakam

autor
2. aug 2022

@beata_k nemá ziadnu

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
dilino
2. aug 2022

Máš prácu veľke dieťa vezmi sa a odid že sa necháš ponižovať.Toľko si k tebe dovoli čo TY dovoliš jemu.Treba TI to ved si psychický týrana a ponižovana.Dieťa ťa potrebuje zo stresu sú najhoršie choroby bud rada že si zdrava a vždy sa da začať od znova.Co ťa pri ňom drži. Aj majetok sa da rozdeliť.Aj výživne dostaneš a budeš si s dieťatom žiť v kľude a pokoji.A tupý buran nech si žije sám.

jana_eyre_2
2. aug 2022

A čo s tým hodlas robiť? Keď si aj dvíha ego, aby sa cítil nadradene, budeš to tolerovať aj nadalej?

terka402
2. aug 2022

No pekne!!!
A v práci robí čo? Tam mu tolerujú takúto arogantnosť ? Či má široké ramená len na teba a tam je za slušňáka? Máte nejakých známych,ktorí k vám prídu posedieť na kávu, aj pred nimi sa k tebe tak chová?

oli18
2. aug 2022

Mám takého suseda. Všetci sme na záhradách a on sa podobne správa k manželke. Všetci to počujeme, ako na ňu kričí, ako zlé okopáva, pleje, sadí... Jeden sused sa ho na to opýtal, tak povedal, že on ju poučuje. Už 30 rokov. Ale má aj dobré chvíľky, vtedy pijú spolu kávu a on pekne reční. To vieme, že má v sebe tabletku. Len škoda, že ich neberie pravidelne. Možno by psychiater pomohol skrotiť aj tvojho.

janette2021
3. aug 2022

Už by som bola rozvedená. Takéto ponizujuce správanie tak znižuje tvoje sebavedomie, že po rokoch už nevieš, či je to normálne.

autor
3. aug 2022

@janette2021 to máš pravdu

lenka_932
30. sep 2022

to mi je luto :( s takymto muzom 13 rokov och..... Ja som len raz mala frajera, ktory bol povedzme taky prchkejsi, proste sme boli pri pokladni a predavacka nieco zle nablokovala a on tam urobil taku trapnu scenu zacal vykrikovat nahlas komentovat, nebol agresivny ani vulgarny skor tam tak teatralne nekonecne dlho vyskakoval ako taka drama queen... hanbila som sa za neho hrozne, potom som si vsimla este par krat ze ma sklony nezmyselne hystercit, ze som mu napriklad pokojne vytkla, ze rozhadzuje ponozky po byte nech si ich pozbiera, a on vysiel na balkon a uplne nahlas zakrical, ze ani ponozky si nemoze u mna vyzliect ze co je to za zivot....proste uplny trapko...nesiel z neho strach ani nadradenost, bolo to vzdy skor trapne a neprijemne, pochopila som ze ma taku povahu vytvarat dusno uplne zbytocne. Narovinu som mu povedala, ze toto nie je Ok spravanie a nebudem to tolerovat. Ked to este potom zopakoval, okamzite som vztah ukoncila.

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
lenka_932
4. okt 2022

@vlcik1 🙂))) verim, bola to tragikomedia cista...

lenka_932
4. okt 2022

@vlcik1 groteska..

Strana
z2