Obliekam sa normálne, ale podľa svokry vulgárne
Nemam uz na toto nervy. Dnes sme mali mega horuco. Dala som si sortky a normalne tielko. Mam po 2 detoch vacsie poprsie a kedze chodim do fitka, tak aj vypracovany zadok. Rozhodli sme sa ist s detmi na vylet, tak sme pozvali aj manzelovu mamu. Este som ani poriadne nevystupila auta a ona na mna hned, ci sa nehanbim, ze idem takto. Pozeram na nu. Vedla nej stala jej dcera. Outfit takmer identicky ako moj, akurat rozdiel vo farbe a aj v jej proporciach. To sa ako obdarenejsia zena nemozem obliect pohodlne? Preco toto odsudzovanie? Mam si ist zmensit prsia, len aby som na niekoho neposobila vulgarne? V robote som zazivala podobne narazky, tak som zacala nosit bluzky po krk, alebo volne saty, len aby sa niekto nepohorsoval. Uz ma to ale nebavi. Preco sa clovek nemoze obliect tak ako chce bez toho, aby mali ini o tom tolko reci? Naozaj sa neobliekam netradicne. Akurat, ze ak by som bola lata, vyzeralo by to inak. Ma niekto podobny problem? Ako reagovat v takych sitiaciach?
Ak je manžel ok s tým, ako si oblečená, nech uprace maminku on. Požiadaj ho
Manzel bol kde?
No ked aj v praci ti to hovorili, tak mozno to naozaj nevies uplne odhadnut. Ale kedze sme ta nevideli, tak tazko povedat.
@nelca84 v praci mi nevraveli nic konretne, ale chlapi mali trapne narazky. Nechcem to tu rozoberat. Proste nechutne reči ohladom dojčenia, mlieka, prs a pod. Este tozit dojcim.
@lamonita manzel nepovedal ani slovo. On povie vzdy ak niekam ideme, ze maminka je dnes pekna, alebo maminke to dnes pristane. Sama vdaka Bohu viem odhadnut co je cez.
Za mna vystrihy a kratasy kde skoro zadok vytrca na pracovisko kde je formalnejsia kultura obliekania nepatria, ale je to moj nazor, takze si ho mozes precitat a ignorovat.
Ale na vylet v lete? Pokojne, nevidim problem
No tak nehovorili, ale mali narazky, to je uplne jedno. Asi ukazujes viac, nez by okolie chcelo vidiet 🤷♀️
@rebrambora vraj on to nepocul. 🤷🏼♀️
Nerozumiem. Ved sa obleč ako ty chceš. A ako sa páči tebe. Aký problém?ak sa to nepáči im, je to ich problém....
Odpovedala by som "nie". Ak by sa to opakovalo, opýtala by som sa jej, či jej nie je trápne neustále sa do mňa navážať. Plus poukázala by som na jej dcéru, či jej oblečienie jej nepríde trápne. Ale súhlasím s názormi vyššie, že upratať by ju mal v prvom rade jej syn.
@maranta_leuconeura ja som nebola takto v praaaaci. Dnes na vylete. Robim v office. Bluzky, saty a pod. V zivote by som sa neobliekla nevhodne. Sortky a tricko do prace predsa nie. Ak je vsak teplo, mala som vystrih. Obycajna bluzka.
Mala si jej povedať, že nie si dieťa, aby ťa karhala.Zaciatok výletu na 1🤪
@nelca84 a o tomto pisem. Obliekam sa normalne. Ukazujem sa presne tak isto ako ine zeny. Mozno presne tak isto ako ty. Akurat ja mam ine proporcie. Mam za to nosit na sebe vrece? Je to fer?
Troool
@nelca84 v 30 stupnoch si nedat kratasy a tielko?
@harrisson jasne. 🤦🏼♀️ Trol si akurat tak ty.
Ako hovorim, my sme ta nevideli, tak sa viac k tomu neviem vyjadrit. Kazdy povazuje za normalne nieco ine.
Vsak daj foto, posudime.
Pochopila som, ze si bola na vylete a tam keby si si dala plavky ja som s tym ok. Ale pisala si, ze mali kolegovia narazky na tvoje prsia, tak je na mieste otazka, ci si ich len domysleli pod obtoahnutou bluzkou (nie, nemusis nosit vrece, aby si nedomyslali) alebo si im aj ukazala viac ako bolo potrebne 🤷
Rozhodne nám treba foto🤣
Vsak daj foto, lebo plno zien som videla co si zjavne mysleli, ze vyzeraju dobre a kratasy take ze celulitida a polky trciace z gati, a vystrih a velke vygajdane kozy vyzeraju tiez zle takze zalezi na uhle pohladu
Ja nehovorim, ze si nemas dat kratasy a tielko. Len ci z tych kratasov netrci pol zadku a z vystrihu pol ceciek 🤷♀️
Ak sa obliekas podla seba dobre a citis sa dobre tak by ma absolutne nezaujimalo co si o tom kto mysli. Narazky jednym uchom dnu, druhym von.
Mam veľké pekné prsia...zmierila som sa s tým..aj zazeraniami svokry, aj slintanim chlapov, aj závisťou švagrinej, aj povinným cvičením na chrbticu čo takéto prsia vyžadujú...odrezať si ich nedám pretože je spoločnosť retardovaná...ty ale nemáš problém s prsiami ale zo svokrou...
@hladamematku so svokrou
Mozno je to tym, ze co bolo kedysi vulgarne, sa berie ako normalne.
Pre mna su vulgarne kratasy z ktorych trci zadok, aj na malych dievcatkach, aj na zrelych zenach, nevidim dovod aby niekto chcel vedome ukazovat zadok medzi ludmi, v skolke v satni, ze sa mamicka zohne k svojmu dietatu a jej rit maju v tvari ine deti alebo sediaci rodicia. Pre mne je to nevkusne a vulgarne, aj ked mi sto ludi povie ze je to normalne alebo ze ma na to postavu.
Vela zien ma fajn postavu ale nestrkaju svoje zadky a predky ludom do tvárí. Nejaka uroven by mohla este byt...ale asi chcem privela.
Daj fotku bez hlavy
Podla mna ak si nemala poriadnu podprsenku a tielko s velkym vystrihom a sortky s pol zadkom von, tak to asi moc "vhodne" nebolo, leto ne-leto... ked ti to ludia hovoria opakovane, tak sa nad tym aspon chlp zamysli, doma tak po dome ci na zahrade je to behat ine, ako medzi ludi...
Chcela by som mat obcas tieto problemy… s pozdravom, vasa lata :D
V lete by som to vobec neriesila. Sortky a tielko je absolutny standard, ak este aj cvicis, tak si asi aj celkom pevna, cize sa pravdepodobne nemas za co hanbit. A ked mas velke prsia, a trapia ta tie narazky, skus iny strih tielka, take to, co ma vystrih vyssie ku krku. Taketo nieco mam na mysli (dufam ze link pojde) https://m.aboutyou.sk/p/edited/top-orelia-78368...

odpovedat, ze sa nehanbis.. alebo nepozyvat takych ludi na spolocny vylet