Obliekam sa normálne, ale podľa svokry vulgárne
Nemam uz na toto nervy. Dnes sme mali mega horuco. Dala som si sortky a normalne tielko. Mam po 2 detoch vacsie poprsie a kedze chodim do fitka, tak aj vypracovany zadok. Rozhodli sme sa ist s detmi na vylet, tak sme pozvali aj manzelovu mamu. Este som ani poriadne nevystupila auta a ona na mna hned, ci sa nehanbim, ze idem takto. Pozeram na nu. Vedla nej stala jej dcera. Outfit takmer identicky ako moj, akurat rozdiel vo farbe a aj v jej proporciach. To sa ako obdarenejsia zena nemozem obliect pohodlne? Preco toto odsudzovanie? Mam si ist zmensit prsia, len aby som na niekoho neposobila vulgarne? V robote som zazivala podobne narazky, tak som zacala nosit bluzky po krk, alebo volne saty, len aby sa niekto nepohorsoval. Uz ma to ale nebavi. Preco sa clovek nemoze obliect tak ako chce bez toho, aby mali ini o tom tolko reci? Naozaj sa neobliekam netradicne. Akurat, ze ak by som bola lata, vyzeralo by to inak. Ma niekto podobny problem? Ako reagovat v takych sitiaciach?
@babulkomale 👍
Tak keď nevidíme, čo si mala oblečené, ťažko to povieme, či to bolo vhodné alebo nie.
No ano, ja mam 152 cm a nosim podprsenku v. 80G, tak ci chcem, ci nie, v tielku vyzeram asi "vulgarne", ale je mi to jedno. Neodrezem si tie prsia. A vystrih, ze "a la rolak", to este horsie vyzera s kratkym krkom a este by som asi schytala panicky zachvat, neznesiem nic na krku obopnute, v zime max tenku satku. Aj to len vonku.
Kratasy nenosim, iba take dlhsie, to neviem. Ale
"nie nehanbim sa" a viac by som ju neriesila. Jednym uchom dnu a druhym von... ja to sice nenosim nikdy mimo svoj dvor, ale vobec neriesim kto kde ma na sebe a co z kade mu trci... ak ti je v tom dobre, tak nie je o com..
@nevenka presne, ja mam velke prsia a zivote by som si nic ku krku nezobrala na seba, vyzerat to otrasne a ja mam presne taky pocit ze ani dychat v tom hadam nemozem :DD
Ja mam zas opačný názor ako väčšina zien tu. Aj keby si si nemohla tielko dovoliť, vytrcala by ti polka zadku a nemala si podprsenku tak je to tvoja vec. Kto v lete rieši ci je niečo vulgárne? Ked je preboha 35stupnov...svokra ta nemá čo karhat, nie je to tvoja mama. Si s tým OK ty aj manžel tak co ju do toho. Mohla byť rada ze ste ju zavolali na spoločný výlet. Je to podla mňa riadna megera...
A nemusi na tom obliekani nic byt, ani v praci, kopa muzov je k zenam u nas este stale sprava vulgarne, tieto poznamky su bezne a nechapem pre co su vobec tolerovane, dokonca niektorymi zenami este aj obhajovane, ze "opravnene". Ja som sefka, cize si nedovoli nikto nic, ak by niekto komentoval prsia, kojenia pod na pracovisku, kolegyn ci mna tak skoncil. Nie som ani za vulgarne obliekanie, myslim, ze kazda prilezitost vyzaduje svoje oblecenie, vhodne, ale na vylet v 30stupnoch kratasy a tielko su ok, tak ako vystrih v office je normalny. V bluzke s prepacnim vyzeram ako dojna krava :D v ziandom pripade by som si to na seba nedala a uz vobec nie dogombikovane po krk...
“… Outfit takmer identicky ako moj, akurat rozdiel vo farbe a aj v jej proporciach...”
Ono to je asi o tom ze šortky a tielko vyzerajú na každom inak, u niekoho si ich okolie ani nevšimne a u iného to vníma akoby sa žena ponúkala. Prave o tie proporcie ide.
Mas právo sa obliekať ako chces a ako sa dobre cítiš, Len treba rátať s reakciami okolia ak oblečenie nejako zvýrazňuje tvoje telesne prednosti.
Každého do toho veľké guľové ako chodia obkecena.Samorejme,ak je v práci niečo predpísané,tak to je ok.V súkromí nech si svokra hovorí čo chce,vieš že na to máš,tak to ukáž😉
Ja napr.vystrihy neznasam,pripadam si v tom lacno. Aj v horucavach sa da pekne obliect,nemusia mi prsia vytekat z tielka. Ale! Nikdy som sa nepozastavovala nad inymi zenami,ze chodia s vystavenou hrudou. Je to ich vec,ked sa necitia lacno,nech tak chodia. Cize,ked sa ty v tom citis dobre,mozes okaslat svokru,nech sa stara o svoje oblecenie.
Babka a vám nie je trápne, že my vás chceme zobrať na výlet a vy si dovolíte má kritizovať ešte len vystúpim z auta? Tak aby ste sa nemuseli za mňa hanbiť zostaňte doma. A to by bola posledná akcia na ktorú by sme ju zavolali
Je super, ze mas po dvoch detoch peknu postavu. Ja sa tiez pozriem po zene, ked vidim dve deti a peknu postavu. Kasli na reci. Urcite by som sa inak neobliekala. Svokre si mala povedat, sorry ale mne sa to takto paci a muzovi tiez. Hotovo koniec diskusie.
tazko povedat, ja sice nemam nejake velke proporcie, ale tielko a sortky by som si nedala ani na vylet, jedine na plaz, mozno kupalisko, ale do mesta, do hor, nie, ale urcite nekomentujem, ak sa niekto neoblecie vhodne vzhladom na svoj typ postavy, ci prilezitost (pri tejto by som mozno nejaky komentar zvazila, ak by to bolo total nevhodne)
Uz bolo takeho nazoru viac ludi, tak neviem ci je to az tak ok a za dalsie ked je moc velky vystrih mne to pride nevkusne, ani nic take nieje teraz v mode.
Pripomenulo mi to môjho otca. Bola som u našich na návšteve a obliekla som si sestrine tričko. Hneď mal podobne reči ... Sestra má všetky tričká také ale to je v pohode. Pritom sme postavou plus mínus rovnake. Nechápem čím to je. A tiež neviem reagovať.
Svokre treba povedať, že je to tvoja vec ako sa oblečies a kolegov v práci by som riešila s nadriadenými ako obťažovanie. Neviem prečo si niektori myslia, že sa právo sa vyjadrovať k prsiam a zadku ženy...
@anjelicek26 podprsenky nosim sportove nakolko dojcim a pride mi to najkomfortnejsie. Dokonca uz aj do prace, aby mi stisli prsia co najviac. Neviem, ci si mam uz prsia obviazat rovno bandazov, aby som niekoho neurazila, alebo co.
@betulinka1 si zlata. Dakujem. Ja si uz fakt zacinam pripadat po tychto komentaroch ako nejaka stetka, alebo co. A to som skutocne mala obycajne tricko a sortky. Je mi doplacu.
cely zivot budes nestastna ked ti bude tak zalezat na nazore inych, a ked ti je doplacu z nazoru HOCIKOHO na anonymnom fore, to je smutne....
@simca06022011 ani som nechcela pisat ohaldom coho boli tie komentare na pracovisku. Proste nechutnosti. A nemam sa komu stazovat, kedze sa jedna v podstate o mojich nadriadenych. :( Proste cele zle. Ale reci maju vzdy. Dokonca aj ked mam okuliare. To nie je v ich pripade ani o obleceni. Su to nevyburene zvierata.
@hladamematku urcite nebudem nestastna cely zivot kvoli MK, tak vdaka za komentar. Su proste dni, ako dnes, pravdepodobne pred menstruaciou, ked som precitlivenejsia ako inokedy. Good for you, ak si nieco take nezazila. ✌️
Neviem, kde niektore komentujuce nabrali, ze si mala tielko s mega vystrihom a sortky s odhalenym zadkom. A ze dokonca takto chodis do prace...
Netrap sa inymi ludmi, kolegami, svokrou. Uzivaj si leto, kratasy a tielka. Mas urcite zensku postavu, putas mozno viac pozornosti ako niektore ine zeny vratane svokrinej dcery. Mozes byt stastna! Nie vsetky zeny maju vo vienku zenskost a schopnost zit svoju zenskost naplno. A to je velka skoda. Dcery svoj vztah k ich zenskosti potom odvijaju od toho, ako svoju zenskost vedela zit ich mama...to len mala poznamka, ak mas dcerku.
@lumatri to ze ma niekto velke prsia alebo ze sa
odhaluje, vobec naznamena ze zije svoju zenskost.
A kedze nevieme, ako bola vlastne oblecena, nemozeme pisat konkretne, tak tu baby dali len priklady, co povazuju za vulgarne. Ci to tak bolo, nevieme.
A poviem pravdu, mega stehniska alebo prsiska vyvalene na verejnost, nie su ani vkusne, ani zenske.
Urcite je lepsie ackova vzdusna lahucka sukna po kolena v ktorej sa vetras, ako priliehave kratasy obtiahnute na miestach, kde sa potis. Zasa len priklad, nevieme ako vyzeralo to, co mala autorka.
Pisem o tom, co vidim okolo.
Zakazdym by som jej odpovedala, ze sa nehanbim, no ak by aj tak robievala taketo dusno, asi by som ju prestala bravat so sebou. Je uplne tvoja vec, ako sa obliekas ak si s tym v pohode ty a tvoj muz, tak jej do toho vies co
Kasli na to co ti kto hovori. Obliekaj sa aby si sa citila dobre. Nic nie je na tom zle, ked sa oblecies jemne sexi a hlavne si to mozes dovolit na postavu. Ja som bacuľka, cize presne ten typ, ktory si nemoze dovolit sa obliekat akoby som chcela. Ale urcite nebudem závidieť inym zenam, ktore sa mozu obliect aj aby ukazali, co je na nich pekne. Skus sa skor zamysliet nad tym, preco ta reci druhych tak velmi trapia. Niekde tam by som zacala na tvojim mieste. Googli si ako na to, lebo skor tam bude nejaky takyto problem u teba. Pracuj na tom a potom si nikto nedovoli ti nieco povedat 😉😉😉.
kludne tomu ver, ako som uz pisala mas problem so svokrou a asi aj s nizkym sebavedomim, ja ho nemam do vysin ale aj vcera som mala kratasy a tielko a mam velke prsia aj atleticke stehna a ani vo sne ma nenapadlo, ze by to niekomu vadilo, "nepaci sa ti? Otoc hlavu opacnym smerom 🙂
co sa tyka konkretne svokry ta okomentovala moje prsia ked som ich mala krasne naliate mozno 4 boli vtedy, mala som cerveny top s velkym vystrihom....usmiala som sa lebo ona bohuzial nema ani jednotky a nosim dalsich 20 rokov jej zivota svoje vystrihy 🙂

kratase a tielko je ok .. pokial mas spravnu velkost .. vela zien ma tielko s vystrihom po pupok a kratase -zadek ven-netvrdim ze ty ... mala si sa spytat nie nehanbim aj vasa dcera zrejme nakupuje v rovnakom schope mimochodm svagrinka dobry vkus ... a sla by som dalej ... ale zrejme na tom obliekani daco bude ak uz aj v praci a mimo nej maju poznamky ... da sa obliect slusne a pritom nepretrcat z davu -kazdopadne tvoje telo,tvoj zivot a tvoje rozhodnutia