Obliekam sa normálne, ale podľa svokry vulgárne
Nemam uz na toto nervy. Dnes sme mali mega horuco. Dala som si sortky a normalne tielko. Mam po 2 detoch vacsie poprsie a kedze chodim do fitka, tak aj vypracovany zadok. Rozhodli sme sa ist s detmi na vylet, tak sme pozvali aj manzelovu mamu. Este som ani poriadne nevystupila auta a ona na mna hned, ci sa nehanbim, ze idem takto. Pozeram na nu. Vedla nej stala jej dcera. Outfit takmer identicky ako moj, akurat rozdiel vo farbe a aj v jej proporciach. To sa ako obdarenejsia zena nemozem obliect pohodlne? Preco toto odsudzovanie? Mam si ist zmensit prsia, len aby som na niekoho neposobila vulgarne? V robote som zazivala podobne narazky, tak som zacala nosit bluzky po krk, alebo volne saty, len aby sa niekto nepohorsoval. Uz ma to ale nebavi. Preco sa clovek nemoze obliect tak ako chce bez toho, aby mali ini o tom tolko reci? Naozaj sa neobliekam netradicne. Akurat, ze ak by som bola lata, vyzeralo by to inak. Ma niekto podobny problem? Ako reagovat v takych sitiaciach?
@pikachu999 a ty by si mojla venovať energiu slušnému vyjadrovaniu sa. To je tiež výsledkom inteligencie, to aké slová používa.
@makodob áno chápem, akurát Boh obnáša aj toleranciu. Nemyslím tu tvoju pedofiliu, samozrejme. (Inak nerozumiem preco o tom tolko pises, toto je uplne ina tema. Ak Ťa to trapi, spoj sa s niektorymi organizaciami na prevenciu a pomoc obetiam. A pomahaj. Ziadne nadnarodne tlaky na to nie su. Skor opacne, aj minule v telke vraveli, ze odhalili siet. Neviem do akej cirkvi chodis no.....) No mnohé, aj silné katolícke štáty už pochopili, ze aj v radoch kresťanov je mnoho homosexuálov, kukni na Španielsko, Portugalsko, kde v tomto smere sú. A nie, do kostola Ťa aj tak nepústia s výstrihom a mini. Ale muži sa tam ovládať učia a väčšina to vie, ako u nás. Ak ti tak vadia legíny, pozri na silné arabské krajiny, kde zena všetko robí pre to, aby neprovokovala. Ale čo ma v spálni už nevieš, lebo muž sa nemusi vediet ovládať. Ale tu sme niekde inde. Nie v 500 ročnej šarii.
Mimochodom legíny (presne ako si pisala, ako hola sa v tom citim), kratasy, ani mini nevlastnim. To len aby si vedela;) len si myslím, že každá žena nech si vyberie, ma oči a vie ako vyzerá. Nemala by brat ohľad na mužov, aby chudáci museli uhybat pohľadom, lebo inak to nezvládnu. A ženy klebetnice ;D detto
@hladamematku taku veľkú celulitidovu s nadváhou nech ti bozkáva ten komu sa to páči. Ja si radšej zamakám aby som takú nemala a netvárila sa sama pred sebou že sa mi to páči 🙂
@aurora33 máš práve na svoj názor, prajem ti veľa psychických síl ❣️❣️❣️ z láskou
@hladamematku Vďaka, o moju psychiku sa nemusíš báť. Ty sa douč gramatiku. Pa
@aurora33 😲

@aurora33 nech mi polibi zadnicu 🙂...