icon

Očakávať darček na Vianoce: Normálne alebo nie?

katarina1645
9. jan 2024

Robila som všetko pre to aby sme mali pekné Vianoce, všetky darčeky som zas vybavovala ja ako každý rok ( priateľ vraj na to nie je ), ponáhľala som sa domov od rodiny aby sme sa konečne tento rok spolu navečerali, darčeky som pekne zabalila. Po ceste od našich sme sa stavili u jeho rodiny a rozdali si darčeky. Všetci mi niečo dali aj keď len drobnosť. Prišli sme domov, navečerali sme sa a začali sme si dávať darčeky. Najskôr malej jeden a pol ročnej dcére, všetko to bolo pekné, potom sestre a jemu. Keď si rozbalil darček moc nadšenia tam nebolo. Kúpila som mu vŕtačku ( vraj som nemala že nemá taký výkon) ja som sa snažila som sa radila že či to stačí vraj na práce na byte hej. Boli aj drahšie, ale z rodičáku si toho moc dovoliť nemôžem. Tak ma to zamrzelo, že ja som sa snažila spraviť mu radosť lebo spomínal veľa krát že by ju potreboval. Dorozdávali sme si darčeky a on nič. Ani mi nepovedal že mi teda nič nekúpil. Zapol telku hotovo. Ja som nechcela aby mi kupoval nejake drahé veci aj keby mi len ponožky dal alebo hocičo by som videla snahu. Ale on nič. Veľa som kvôli tomu preplakala mrzí ma to doteraz asi aj bude dlhšiu dobu. Či je to normálne? Dá sa to ospravedlniť tým že chlapi na to proste nie sú?

Strana
z6
miadi
11. jan 2024

@sense Ved to hovorim Mne to nemusis vysvetlovat. Snad uz pochopila. Lenze za tu chybu teraz plati aj jej dieta . Takto to vyzera ,ze si rychlo urobila dieta s prvym co bol na nu mily a mal byvanie. Kedze on sa nechcel zenit a dieta je najvacsi zavazok.., no nie lepidlo vztahu. O ktory on uz moc nestoji.. .

zuzana76
11. jan 2024

Ja by som nebola nestatsna z darcekov, darceky nie su vsetko, ak je niekto v manzelstve, ma spolocne peniaze, tak si kupi, co potrebuje. Darceky su ten najmensi problem asi. Tu je problem, ze nie su manzelia, tym padom nic nie je spolocne, iba to dieta. Preto dievcina tak tuzobne caka po pozornosti v podobe darceka.

zuzana76
11. jan 2024

ja by som bud zacala pracovat na nejakych zakladoch vztahu, ak ma o to tento chlap este zaujem a partnerku miluje (ona jeho zjavne este ma rada), alebo potichucky hladala bez neho unikovu cestu von a sposob ako sa osamostatnit.

sense
11. jan 2024

@miadi on zrejme ani moc nestal jemu len vyhovovalo neriešiť ochranu. Lenže tým ze bude ostávať a riešiť to ze nedostala darček aký vzor dá tomu dieťaťu do budúcna. Nikde som síce medocitala vek autorky ale zrejme bude veľmi mlada

katarina1645
autor
11. jan 2024

@miadi on sa nasťahoval ku mne do podnájmu

Strana
z6