icon

Očakávate od chlapa vo veku 30 - 40 rokov, že bude mať vlastné bývanie?

14. feb 2023

Ahojte,

očakávate od chlapa vo veku 30-40 rokov, že bude mať vlastné bývanie alebo vám je to jedno a spoliehate sa radšej samé na seba?

Strana
z3
proximaa
16. feb 2023

@terezka1947 som rada, ze aspon niekto tu pozera aj na ine veci ako na to, ci ma vobec zmysel zaujimat sa o chlapa, ktory nevlastni nehnutelnost

katkazocele
16. feb 2023

ak by mal dôvod, že odkladá si bokom a čaká na partnerku s ktorou si môže založí rodinu, zobrať hypotéku na dom/byt, tak by som chápala ak by býval ešte s rodičmi. Ak by, ale bol flákaš, príživník tak to Nie!😎

katkazocele
16. feb 2023

@valeria_h mimo témy, máš krásne riasy👏 to sú tvoje alebo? aj ja chcem také. čo mám urobiť 😅

valeria_h
16. feb 2023

@katkazocele Ďakujem 🙂 Áno, riasy mám svoje, nepoužívam nič špeciálne, iba riasenku 🙂

sassa15
16. feb 2023

Ano, ocakavala by som. Nie ze kupeny byt, ale v 30ke by muz uz nemal byvat doma, neide o to aby mal kupene byvanie, ale nech vyskusa aj nieco ine ako mamahotel.

celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
terezka1947
17. feb 2023

Tak na margo toho,čo sa očakáva od muža......
Ja by som ako muž očakávala od ženy,že vie,čo od života chce,vie sa zamestnať,niečo v 30r v hlave má,nie je mamickarka,atď,atď.
Lebo mi príde,že ženy by očakávali od muža nereálne veci,no samé neponúkajú nič.
Alebo možno práve tie,čo ponúkajú minimum očakávajú princa na bielom koni.
Taký VS,kt.skinci školu,akurát sa zamestná,ťažko môže mať v 30r.vlastne bývanie.
No to nič nemení na tom,že je nepripravený do života,nesamostatny,či lenivý.
Zase netvárme sa,že na Slovensku máme 18r.podnikatelov,čo si úplne sami,bez pričinenia kohokoľvek vybudovali vlastnú firmu a v 30r.su za vodou.

wewerka01
18. feb 2023

Veľmi ťažká otázka. Pokiaľ človek študuje do 25 ako stihne kúpiť dom-byt? v 30' už ho mať pre vás pripravené? Niečo mi tu nehrá. To zmýšľanie....
Veď iba ten má v 40' dom-byt čo zdedí inak všetko na hypotéky ( chlap sám bez partnerky stíha všetko pokryť mesacne zo sk platu?)

Ja skôr navrhujem postarať sa neskôr o vlastnú -spoločnú nehnuteľnosť. Nie -moje, tvoje. Fakt kamoskina sestra mala byt, bez hypo, bez šekov- mamička zaplatila inkaso, a byt bol zdedený.

Áno vtedy majú. A nech sa Slováci prestanú predbiehať kto má väčšiu hypo, lebo žiadať od 40' aby mal vlastný dom je od veci. Keď uz jedine spolu.

hopamato
26. feb 2023

Ahojte, ja troška z mužského pohľadu. Mám 31 a vlastný byt som si kúpil, keď som mal 22-23 rokov. Nie nezdedil som, zarobil som a zvyšok som financoval hypo. Syn sa mi narodil keď som mal 24 rokov a s bývalou sme bývali u mňa. Celý čas ma podvádzala a nechcel som si ju vziať. Napokon som si ju vzal a po pol roku znova. Jedno šťastie, že mi na byť neprispievala a podobne, takže nás hneď rozviedli a mám od nej pokoj. Žijem so svojím synom v mojom byte a somozrejme momentálne single. Vedel by som si kľudne predstaviť žiť zo ženou, ktorá ma tiež svoje bývanie. Čo ponúkam očakávam, ale nie som na peniaze takže mi na Tom nezáleží. Predstava to je fajn, veď predstavte si predám byt ja, predá ona a máme dom bez hypotéky. Krásna predstava dovoleniek a spokojného života, keď dáš mesačne možno 200€ za energie 😉 Takže sa Vám nečudujem, keď po 30tke očakávate tiež podobne mentálne rozmýšľajúceho partnera, ktorý nie je taký posledné obdobie, ale vedie takýto život dlhodobo.
Príjemný deň.

Strana
z3