icon

Od švagrinej odišiel jej starší syn bývať k otcovi. Nezvládala ho

majka137
13. feb 2021

Ahojte žienky!Nejdem si po radu , len to jednoducho potrebujem dostať von.Ide o syna mojej. Švagrinej .Moja švagriná žije v zahraničí,keď sme sa zoznámili žila ešte so svojim už teraz bývalým manželom.Jej ex je s Bosny (to aby ste boli v obraze) Keby ste ho poznali povedali by ste si tak takého manžela by som chcela aj ja to bolo samé láska sem,láska tam a oddychni si ja ti pomôžem,navarim,urobím kávičku nechaj ja idem s deťmi von na prechádzku (majú dvoch chlapcov)no proste sen každej z nás.Uz sú tomu štyri roky čo sa táto rozprávka skončila.Svagrina zistila že ju jej manžel podvádza . S milého a ochotného sa stal zrazu drzi a arogantný dokonca ju držal pod krkom a vyhrážal sa že ju zabije. Po pol roku trápenia sa presne na štedrý deň pobalil a odišiel. Celú túto situáciu najhoršie znášal ich starší syn ktorému sa rozpadla jeho idilka. Bol dovtedy vychovávaný so strany otca štýlom čo si povieš to dostaneš darmo švagriná namietala ,že tým ho kazí i . A teraz poštyroch rokoch od odlúčeni agresívny na mladšieho 10 ročného brata dnes odysiel bývať k otcovi pretože ho už švagriná nezvládala. Keď odchádzal pluval na ňu a hresil jej do slovenskej ku....vy

Strana
z2
zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
bluka2
16. feb 2021

Tak chyba nastala uz dávno, určite aj dávnejšie ako pred 10 rokmi,ešte keď nezatrhla to rozmaznávanie... Takého väčšie deti sa už tazsie ovplyvnia. Je mi ľúto každého dieťaťa v tejto situácii, ale tak snáď to chalan ešte rozchodi, aby bol pre spoločnosť prínosom a nie opak

majka137
autor
23. feb 2021

@zazvorka87 no aj dnes sme s svajrinou telefonovali a úprimne ona sa snaží o kontakt s ním a mladý jej s prepáčením kašle na hlavu nezavolá keď volá ona nezdvihne keď mu napísala odpísal na drzovku jedným dvoma slovami žiadne mama ako sa máš a tak a ani mladší brat mu nechýba ja stále vravím že jedného dňa to trpko oľutuje ale kto ho vie ako sa to všetko skončí 😢 človeku je s toho zle len keď to počúva nie to to ešte zažívať

majka137
autor
23. feb 2021

@bluka2 to vravím aj ja chyba sa stala na začiatku Keď chodili do. Nemecka na nákup vlastne s každého nákupu tak si musel doniesť autíčko inak bolo trucovanie zlosť plač aspoň tak mi to bolo povedané v tom čase ja som ešte do rodiny nepatrila . Kto vie čo s neho bude v škole sa na neho sťažovali dokonca mu hrozilo preloženie na osobitnú školu teraz keď išiel bývať k otcovi skolu zmenil a ja len dúfam že tam sa už konečne začne učiť a tiež dúfam že nerastie ďalší kriminálnik či prizivnik každý je strojcom svojho života ale to čo rastie s neho zatiaľ nevyzerá dobre a teraz keďže je u otca a on má v hlave samí futbal a do učenia ho vôbec netlačí.......ktovie aký to všetko bude mať koniec

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
sense
23. feb 2021

Majú gemeinsame Sorgerecht? Ak áno tak švagriná moc možnosti nemá... Môže sa obrátiť na KESB...
Alebo co očakávas od tejto diskusie?.... Žiaľ pre tieto národnosti sú deti sväte, hlavne chlapci

majka137
autor
23. feb 2021

@sense od diskusia neočakávam nič ja som aj napísala na začiatku nejdem po radu potrebujem to len dostať von pretože nechápem ako sa môže jedno decko takto správať k svojej mame jednoducho nejde mi to do hlavi a nedajbože sa toho dočkať od svojich deti 😢

majka137
autor
23. feb 2021

@zazvorka87 ja som už aj svagrinej povedala on raz pobanuje ale to už bude neskoro pretože už pozorujem u nej obranný mechanizmus ona to už s ním vzdáva a to je smutné ešte síce bojuje snaží sa o kontakt žiaľ on je už pod vplyvom otca a ten.... Tak ako ju "ľúbil,, na začiatku (ak to vôbec bola láska) tak ju teraz nenávidí a najradšej by ju zniesol s povrchu zeme našťastie mladší syn je veľmi na ňu naviazaný takže ešte má zmysel života nejaký

majka137
autor
23. feb 2021

@sense navyše čo ja jej tam môžem radiť ja tam nežijem a navyše ja som len v nemom úžase ako sa v tom dokáže obracať tá moja švagriná verte mi ja na jej mieste som už s nervami v koncoch ale tak ona tam už žije okolo 20 rokov takže tak verte mi príspevok som napísala len na to aby som sa vyrozprávala pretože fakt nechápem to decko prečo ťahá k otcovi keď otec bol ten kto si našiel milenku on bol ten kto odišiel od rodiny a nakoniec mama je tá zlá? To je to čomu nechápem

sense
23. feb 2021

@majka137 to nemala byt provokácia.... Viem si predstaviť ze je to pre nnu ako matku ťažké... Preto som sa pýtala ako majú Sorgerecht, lebo ak spoločne nič moc neurobí žiaľ oni sú taka mentalita, muž je viac ako žena .. Môže sa informovať na KESB.... A hádam mladému časom dôjde...A jej pevné nervy...

majka137
autor
24. feb 2021

@sense viem že ste to nemysleli zle . Aby ste to pochopili správne ona práveže chcela aby išiel bývať k otcovi preto že ho už nedokázala zvládať ja na jej mieste asi spravím to isté keby že mám dieťa ktoré mi behom roka a pol zničí dve televízory, štyri telefóny , zničí nábytok absolútne si neváži nič na dokonca ani mňa ako matku a som pre neho len obyčajná Slovenska ku.va . Ona ho nechce spať len sa zaujíma ako na tom je pretože my to už vieme chlapec potrebuje odbornú pomoc ale ani on a ani otec to zatiaľ nechcú priznať stále vravia že ona je tá zlá a že ona chce z neho urobiť blázna ale časom aj k tomu dôjde a zistí sa kto mal pravdu kto je ten zlí len nech sa prejaví u otca a jeho priateľky

majka137
autor
24. feb 2021

Ešte musím povedať jedno tento jej manžel by mal dostať cenu Grammy za herecký výkon pretože neuveriteľných 15 rokov sa hral na milujúceho manžela.Hral ako veľmi ju ľúbi a aký je on chudáčik pritom ju využíval aby sa dostal s vlastných sraciek pretože keby nie moja švagriná tak ani nemá s čoho platiť alimenty na dcéry s prvého manžela ,hral že moslimská viera pre neho nieje dôležitá mali ste vydiet ako jedol bravčové a zrazu je z neho veľký moslim a bravčové mäso je fuj hral že mu záleží na deťoch ale keď ich opustil a švagriná potrebovala pomoc keď ochoreli otočil sa jej chrbtom a povedal jej že nech jej pomôže sused a mohla by som tu napísať román čo všetko dokázal zahrať a jeho syn to má po ňom . Keď niečo potrebuje bude sa liskat túliť ulisny ako had a ako náhle dosiahne svoj cieľ kašle na teba , švagriná vydela že on nieje vyrovnaný s odchodom otca a vybavila mu sedenia u "psychologický ,, ale tá neprekukla jeho hru na úprimnosť a otvorenosť všetko hral. Je toho veľa je to dlhý príbeh len som chcela aby sa svet o ňom dozvedel že aj niečo také sa deje a je to reálne

janickacrazy
24. feb 2021

@majka137 tak neverím že 15 rokov niečo hral, proste robil to, čo mu vyhovovalo a takisto ona musela vidieť, že ju využíva, lenže zrejme to vidieť nechcela, na vzťah sú vždy dvaja, nikdy nie je chyba len na jednej strane

andreatytler
25. feb 2021

@majka137 Tiez si myslim ze 15 rokov clovek nehra divadlo.
Velka laska sa vacsinou zmeni na velku nenavist. Ta intenzita citov zostava akurat sa pretocia z pozitivnych na negativne.

majka137
autor
25. feb 2021

@janickacrazy
@andreatytler tak som sa zle vyjadrila ako vravi
@janickacrazy robil čo mu vyhovovalo a áno určite má aj ona svoje chyby

alexk12
25. feb 2021

@majka137 ako ho bude zvládať otecko to už nie tvoj problém dá mu peniaze a mladý sa bude naďalej hrať na playstation tentoraz u otecka a bude šťastný naďalej akí otec takí syn....

majka137
autor
25. feb 2021

@alexk12 tak to áno máte pravdu ale to ho potom čaká veľmi ťažká budúcnosť ale ako vravite mňa to uz trápiť nemusí 🙂

Strana
z2