Od švagriny som dostala špinavé oblečenie pre novorodenca
Píšem anonymne keďže tu je aj spomínaná švagriná no ak číta diskusie možno jej dôjde..a nech,kľudne.
Ako by ste reagovali keby vám švagriná pošle veci po svojom dieťati neoprate, obgrcane a obsrare. Doslova..plus mega zmolky a ešte odkaze,že to čo je najkrajšie(aj menovala kúsky)mám potom vrátiť keď mala z toho vyrastie🙄10x som jej povedala že nič nechcem a aj tak poslala ja by som bola rada za všetky veci,ale poznám ju a viem že bežné aj jej deti chodia špinavé atď..Nič som jej na tie veci nepovedala lebo som nechcela kvôli bratovi robiť dusno no štve ma to. Nemám chuť tie veci vybaviť a prať zatiaľ som ich nechala v taške v ktorej mi ich poslala..no humus
Uplne s kludom by som jej to cele jako je zabalene vratila naspat.ved si jej povedala ze nepotrebujete nic.a nech sa aj ofučí...zjavne ona sa toho potrebuje/chce zbaviť tak ti to doniesla aj ked si nechcela .no tak jej to dones nazad...
Ukáž tie veci bratovi, povedz že tvoje dieťa nebude chodit v zasratých veciach a vybavené. Vzťah so švagrinou nemáš žiadny, myslíš si o nej, že je humusáčka, jej muž to o nej vie, tak kde je problém riešiť veci z očí do očí a nie len anonymne na fóre? A ešte keď hrdinsky napíšeš, že píšeš anonymne lebo tu je a možno si to prečíta a možno sa spozná, ale je ti to jedno. Tak jednaj s bratom otvorene. Lebo o pár mesiacov tu bude téma švagriná ma obvinila, že som jej zničila požičané veci pre dieťa.
Tak si mala bratovi povedat,ze ich nechces uz ked si pocula ako jej to prizvukuje
Ja som tiež dostala vrece so šatami pre bábätko. Otvorila som ho a ovalil ma puch od zvratov a hovienok. Natiahlo ma ako hračku z odpustu. No nejako som to rozdýchala, že už keď si dala tú námahu a posuvala mi ich, tak popozerám. Boli tam flakate, retro, zožltnute veci. Čo som považovala za nenositelne som povyhadzovala a ostatné čo sa mi páčili som musela oprať lebo ten puch sa nedal vydržať.
Nechcem nikoho súdiť. Ja by som sa asi prepadla od hanby keby som vecičky nevyprala, neskontrolovala. Dokonca som švagrine dala veci už čerstvo opraté, aby ona nemala starosti po pôrode, trochu ju odbremeniť. A podotýkam veci v top stave.
Možno ani nevedela, že tie šaty sú také... Píšeš že nemáte nejako extra super vzťah a do toho tvoj brat, ktorý je asi ten čo nasľubuje a potom skáčte všetci lebo on sľúbil. Veľmi živo si to viem predstaviť.
Stačí povedať, že nechceš, že máš dosť svojho a nového. 🙂
To naozaj tie veci boli ovracane a okakane a tak zbalene? Neboli len zle vyprane…? Resp niektorych flakov sa tazko zbavit
No tak keď kôli bratovi..
A ona je taká povaha, že by ho sprdla, tak ich oper, ozehli a pri stretku s ňou a svokrou navlec svoje dieťa do tých handier. Keď tie handry nechceš, tak ich vráť, bez ohľadu na to čo si kto bude myslieť..Ich tiež nezaujíma, čo si myslíš ty.. 🙂
@gladys_07 tak to silno pochybujem ze niekto da niekomu ovracane a o💩💩 veci... moze byt ze nevyprane (flaky ostali) ale nie cerstva grcka... ved by bola cela taska plesniva.
@0kristina0 a potom jej povie že ich vrátila špinavé...
Teraz to treba vrátiť mam toho dosť a hotovo
Na jednej strane hovoris, ze ti je jedno, ak si to tu precita a na druhej ti je blbe veci vratit kvoli bratovi...no ved keby to tu citali, co si popisala, bolo by to predsa ovela horsie, ako slusne podakovat a veci vratit. Neboj sa byt uprimnejsou, zbytocne si pridavas k starostiam.

Nechápem veď zober veci, ukaz ich bratovi, povedz ze také špinavé zničené rarohy nechceš, daj mu do ruky tašku a čau. Vybavené.
Aké dusno? Normálne, kľudne, bez kriku.