icon

Odchod zo Slovenska po voľbách

1. okt 2023

Ako mamicky planujete uz odchod zo Slovenska, kedze to vyzera tak, ze vladnut bude SMER? Zahranicie caka…

martinka13
1. okt 2023

Najprv pôjdu deti, potom hádam aj my.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
zmrzlinka2021
1. okt 2023

Neplánujem, ja sa mám dobre. Zle to budú mať len chudobní ľudia, dôchodcovia, proste voliči smeru 😂😂😂😂 a netreba ich ľútovat.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
zmrzlinka2021
1. okt 2023

@sheila121 čo tam po matkach, aspoň sa môže viac kradnúť, to sa tu ľuďom paci

martinusik91
1. okt 2023

@suesana čítaj prosím s porozumením čo som napísala. Kde je napísané že som proti tomu aby ľudia mali rovnaké práva?

martinusik91
1. okt 2023

@laurita285 do Ruska isto nie.

martinusik91
1. okt 2023

@alazala To chvála Bohu nemusím zatiaľ riešiť. Zatiaľ...

anetka34
1. okt 2023

@simona92101 presne aj ja tieto drísty o matkách neznášam. Hlavne na fóre pre matky. Ako keby sme vsetky mali deti iba aby sme dostali peniaze. To by som skôr deti nikdy nemala, keby som chcela viac peňazí. A táto pani sheila sa prezentuje v každej diskusii tým ako neznáša matky, ktoré berú peniaze od štátu. Ako keby si v páni a dámy vo vláde nenakradli viac nech tam bol ktokoľvek. Ako tie odrobilny, o ktoré sa tu mám akože s ňou doťahovať v diskusii. Smiešne. A ešte Ti napíše, že čítaj s porozumením. Ja čítam od nej vždy iba to ako neznáša ženy ktoré sa starajú o deti a berú peniaze. Nech sa už zamyslí nad sebou ako nás tu všetky tým uráža.

alickapusinka
1. okt 2023

@oblaacik tak fakt toto je už cez.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
akiana
1. okt 2023

@oblaacik No ono to nie je ani tak urazene, ako sklamane spravanie a totalne zufalstvo nad tym, co teraz. Znova bola zvolena vlada, ktora za 12 rokov rozobrala tuto krajinu, vytunelovala a rozkradla kazdy statny sektor, vrazdila na objednavku a unasala, a zavrtala sa hlboko do policie a sudnictva, takze ostala totalne nepostihnutelna. Ved uznaj. To je strach a hroza, nie urazanie sa. Vela ludi teraz odide do zahranicia, ja uz som vonku dlho a neviem si predstavit zivot pod takoutp vladou. A bude horsie. V koalicii s kdh, olanom a narodniarmi bude teraz na programe degradovanie svojpravnosti zien na uroven dobytka, a vybudovanie ruskej gubernie a satelitu zo Slovenska. Mate sa naco tesit. Posledny nech zhasne.

lienka.7
1. okt 2023

@anetka34 asi nevieš citat s porozumením,
@sheila121 a teda nielen ona vystupuje jedine proti tým matkám, ktoré chcú silou mocou odrbavat systém a poberat to, na co jednoducho nemajú (moralne) právo, rozumej keď si neplatili príslušné odvody ale všetko chcú poberat v max.vyske samozrejme. Ale také niečo ako morálka a etika sa tu nenosí, hlavne ze tu veselo kydaju na smer, ako kradnú, ale v podstate ze ony robia to isté, to uz je ok.
Cize poprosím si nepliest pojmy s dojmami, plne s @sheila121 súhlasím nielen ja, ale aj ine ti na fóre, ktoré to tu verejne nenapisu, lebo presne také ako ty tu potom "mudruju a moralizuju".

aurora33
1. okt 2023

Síce nie som rada, že vyhral smer, ale som ŠŤASTNÁ, že nevyhralo trapne PSko.

anetka34
1. okt 2023

@sheila121 tie sem podľa nechodia. Pochybujem, že je tu nejaká romka z osady vo fóre. A nás ostatné, ktoré sme sa riadne starali o deti sa to dotkne takýto názor.

lienka.7
1. okt 2023

@aurora33 škoda, že aj SASKA nevypadla... ale tak aspoň Borisko sa poruca 👍👋

sheila121
Odpoveď bola odstránená
sheila121
Odpoveď bola odstránená
kris_tin257
1. okt 2023

Keď vidím v akom stave je zdravotníctvo a školstvo a za posledných 20 rokov sa v tomto smere nič neurobilo a teraz príde k moci ten istý človek čo s tým ďalšie 4 roky zas nič neurobí tak zvažujeme čo ďalej, už teraz máme všetkých lekárov súkromných a musíme meniť aj škôlku tak ja neviem čo do budúcna 😔

anetka34
1. okt 2023

@sheila121 nebola som na tom fóre, lebo máš pravdu netýka sa ma to. Už mám veľké deti a ja som dostávala ozaj omrvinky z toho čo sa inde rozkráda.
Lebo sa bavíme o politike a nie o matkách s deťmi. Načo to sem nasilu pchať

valeria_h
1. okt 2023

Ale prosím Ťa, tieto frajerky nikam neodídu, len majú plnú hubu rečí. Fráza "posledný nech zhasne" sa opakuje na Slovensku už roky rokúce 😂

lienka.7
1. okt 2023

@anetka34 tak si ho len tak informatívne precitaj a zistíš.

akiana
1. okt 2023

@valeria_h Hmm, cudne, ja som odisla a spolu so mnou asi 300K dalsich. Tu na MK asi tretina bab zije v zahranici.

yelena159
1. okt 2023

@aurora33 Ono to príde. Videla si koľko majú percent? Budú len silnejší. Onedlho prídu k moci.

aurora33
1. okt 2023

@yelena159 už teraz sa na to úprimne neteším. Tak nesympatickí ľudia, rovnako ako aj ich voliči.

akiana
1. okt 2023

@aurora33 Vyhrali vrahovia a mafiani, ktori teraz zlozia koaliciu s klerofasistami a katolickym talibanom. Mas pravdu, nevyhralo “trapne PSko”, zato vyhrala rakovina, ktora teraz s vervou dokonci to, co sa jej este nepodarilo za 12 rokov rozozrat. Gratulujem, priority mas na spravnom mieste.

mapa
1. okt 2023

@maranta_leuconeura prosim nezabudat aj na kosice- tiez su bublina a tesim sa z nej... len aby sa vodcovi nezacalo snivat o 1 volebnom obvode, ako to urobil v madarsku autokraticky orban...

aurora33
1. okt 2023

@akiana a píšem niekde že som rada že vyhral smer? To nie, tak prosim čítaj, čo píšem.

jana_eyre_2
1. okt 2023

@zuzanockamt áno? Ja som vieš koľko krát si vypočula to isté z opačnej strany? A takej Katke koscovej keď priali aby jej zomreli deti lebo povedala že bude voliť PS, to je ok, to nespomenies?

valeria_h
1. okt 2023

@akiana Veď aj ja som odišla 😁 Ľudia odchádzajú a odchádzali neustále. Len teraz strúhajú frajerky, lebo nevyhralo ich milované PS.