icon

Odchod zo Slovenska po voľbách

1. okt 2023

Ako mamicky planujete uz odchod zo Slovenska, kedze to vyzera tak, ze vladnut bude SMER? Zahranicie caka…

akiana
1. okt 2023

@aurora33 Nie, pises, ze si STASTNA, ze nevyhralo PSko. Ja som PSko nevolila, ale kazdy clovek s polkou mozgu vie, ze absolutne cokolvek by bolo lepsie, nez mafia balkanskeho typu reznuta stredovekom a psychopatickym narodniarstvom.

akiana
1. okt 2023

@valeria_h Toto nie je ani tak o tom, kto nevyhral, ale o tom, kto vyhral a bude skladat koaliciu.

pkgirl30
1. okt 2023

Ja by som nešla keby vyhral ktokoľvek, Slovensko milujem, mám tu rodinu.

laurita285
1. okt 2023

@martinusik91 a kam? však povedz že kde by si odišla, mňa to napríklad zaujíma

yelena159
1. okt 2023

Ja prajem všetkým homofóbnym mamičkám a oteckom, aby ich deti volili PS, ako ja a mnohí ďalší.

aurora33
1. okt 2023

@akiana ano som šťastná že nevyhralo PS. Nie som homofób, len mi je jednoducho ich predseda mega nesympatický. To je vsetko

chodec15
Odpoveď bola odstránená
jana_eyre_2
1. okt 2023

@valeria_h nie kvôli tomu že PS nevyhralo ale preto, že Slovensko je plne nenávistnych ľudí ktorí majú ešte aj totálnu amneziu voči tomu čo smer všetko už má za sebou..

Vôbec by mi nevadilo keby vyhrala iná normálna strana ak by aj bola konzervativna, ale to že mi vadia extrémisti nenávistni ľudia nikdy nepochopia, ani keby som to nakreslila..

martinusik91
1. okt 2023

@laurita285 čo na tom nechápeš že som nad tým nerozmýšľala kam?

aurora33
1. okt 2023

@chodec15 v poriadku, beriem tvoj názor.

pokojvdusi9
1. okt 2023

@stormie Ale nezabudni teraz bude 2 roky aspon,,lebo Matovic,,...😉

aurora33
1. okt 2023

@jana_eyre_2 ak sa smiem opytat, čo bolo podla teba hodné výhry? Nerypem, len sa normalne pýtam.

cajomila
1. okt 2023

@maranta_leuconeura Práve v tom je problém, zmesi v tej BA žijete "ako v bublinke".

jana_eyre_2
1. okt 2023

@aurora33 slušná politika, kde by sa brali argumenty, diskutovalo by sa a zvažovalo sa na čo Slovensko má a na čo ešte nie.. toho bolo PS schopné, ale keďže ty si sledovala len to, že ti bol simecka nesympatický a to ti stačí, tak neviem či mám vôbec vysvetľovať viac..

laurita285
1. okt 2023

@martinusik91 lebo všade na západ je spoločnosť liberálnejšia ako u nás čiže ti v podstate zostalo len východ teda niečo na štýl Rusko, Bielorusko tak ma to zaujímalo, že či chceš srať do latríny alebo či ťa celkovo taký život interesuje 😀

aurora33
1. okt 2023

@jana_eyre_2 a už rýpeš, normalne som sa opýtala a ty ani nevieš slušne odpovedať.

alazala
1. okt 2023

@martinusik91 mňa to len zaujíma - že na západ to asi nebude lebo tam sú liberálne demokracie - tak len Maďarsko ostáva , Rusko a tak … či?

jana_eyre_2
1. okt 2023

@aurora33 nerypem, odpovedám v súvislosti s tým čo som si od teba prečítala v inom komente..

A prepáč neslusna vôbec nie som, prosím vaz slová..

sheila121
Odpoveď bola odstránená
jana_eyre_2
1. okt 2023

@sheila121 a ako sa vyjadroval?

martinusik91
1. okt 2023

@laurita285 ja som presne vedela na čo narazas 😉

martinusik91
1. okt 2023

@alazala to je pekné že ťa to zaujíma ale znovu píšem že som sa nad tým nezamýšľala...

sheila121
Odpoveď bola odstránená
barbora0308
Autor odpoveď zmazal
jana_eyre_2
1. okt 2023

@sheila121 čiže podľa teba keď je niekto fašista tak sa to nemôže povedať? Mazurek napríklad nie je fašista keď kričal po tmavej rodine s malými deťmi čo tu bola na výlete aby vypadli? Naozaj si liberál?

aurora33
1. okt 2023

@jana_eyre_2 ja som sa normalne opýtala, pretože som bola uprimne zvedava na tvoj názor. Tak ma troska zamrzeli tie dodatky, čo si tam dopisala. Bola som fakt zvedava, aká je to tá iná normálna konzervatívna strana. A ty napíšeš PS

mikadooo
1. okt 2023

Chcem si nájdu prácu v zahraničí, bývame blízko Rakúska, aj v Čechách by sa dalo. Z mojej strany tu nejde o "urazené decko". Jednoducho sa obávam, že pri takýchto vládach, keď ja budem v dôchodkovom veku, tak na dôchodky žiaľ už nebude peňazí zo štátnej kasy. A nemienim už do toho marazmu prispievať, pokiaľ nemusím. Radšej si budem platiť poistenia tam, kde nehrozí, že štát skrachuje. Pravdaže - tento scenár sa nemusí naplniť. Ale snáď nikto nie je takým optimistom, že si myslí, že v AT alebo CZ budem mať nižší dôchodok ako na Slovensku... takže budem za sebca a idem si kopkať za seba, nie za "sociálny" štát.

sasa1310
1. okt 2023

@akiana neboj, dobre bude😅

sheila121
Odpoveď bola odstránená
aurora33
1. okt 2023

@sheila121 poniektorí tak aj vyzerajú 😅