Odchod zo Slovenska po voľbách
Ako mamicky planujete uz odchod zo Slovenska, kedze to vyzera tak, ze vladnut bude SMER? Zahranicie caka…
Ja by som nešla keby vyhral ktokoľvek, Slovensko milujem, mám tu rodinu.
@martinusik91 a kam? však povedz že kde by si odišla, mňa to napríklad zaujíma
Ja prajem všetkým homofóbnym mamičkám a oteckom, aby ich deti volili PS, ako ja a mnohí ďalší.
@valeria_h nie kvôli tomu že PS nevyhralo ale preto, že Slovensko je plne nenávistnych ľudí ktorí majú ešte aj totálnu amneziu voči tomu čo smer všetko už má za sebou..
Vôbec by mi nevadilo keby vyhrala iná normálna strana ak by aj bola konzervativna, ale to že mi vadia extrémisti nenávistni ľudia nikdy nepochopia, ani keby som to nakreslila..
@laurita285 čo na tom nechápeš že som nad tým nerozmýšľala kam?
@stormie Ale nezabudni teraz bude 2 roky aspon,,lebo Matovic,,...😉
@jana_eyre_2 ak sa smiem opytat, čo bolo podla teba hodné výhry? Nerypem, len sa normalne pýtam.
@maranta_leuconeura Práve v tom je problém, zmesi v tej BA žijete "ako v bublinke".
@aurora33 slušná politika, kde by sa brali argumenty, diskutovalo by sa a zvažovalo sa na čo Slovensko má a na čo ešte nie.. toho bolo PS schopné, ale keďže ty si sledovala len to, že ti bol simecka nesympatický a to ti stačí, tak neviem či mám vôbec vysvetľovať viac..
@martinusik91 lebo všade na západ je spoločnosť liberálnejšia ako u nás čiže ti v podstate zostalo len východ teda niečo na štýl Rusko, Bielorusko tak ma to zaujímalo, že či chceš srať do latríny alebo či ťa celkovo taký život interesuje 😀
@jana_eyre_2 a už rýpeš, normalne som sa opýtala a ty ani nevieš slušne odpovedať.
@martinusik91 mňa to len zaujíma - že na západ to asi nebude lebo tam sú liberálne demokracie - tak len Maďarsko ostáva , Rusko a tak … či?
@aurora33 nerypem, odpovedám v súvislosti s tým čo som si od teba prečítala v inom komente..
A prepáč neslusna vôbec nie som, prosím vaz slová..
@sheila121 a ako sa vyjadroval?
@laurita285 ja som presne vedela na čo narazas 😉
@alazala to je pekné že ťa to zaujíma ale znovu píšem že som sa nad tým nezamýšľala...
@sheila121 čiže podľa teba keď je niekto fašista tak sa to nemôže povedať? Mazurek napríklad nie je fašista keď kričal po tmavej rodine s malými deťmi čo tu bola na výlete aby vypadli? Naozaj si liberál?
@jana_eyre_2 ja som sa normalne opýtala, pretože som bola uprimne zvedava na tvoj názor. Tak ma troska zamrzeli tie dodatky, čo si tam dopisala. Bola som fakt zvedava, aká je to tá iná normálna konzervatívna strana. A ty napíšeš PS
Chcem si nájdu prácu v zahraničí, bývame blízko Rakúska, aj v Čechách by sa dalo. Z mojej strany tu nejde o "urazené decko". Jednoducho sa obávam, že pri takýchto vládach, keď ja budem v dôchodkovom veku, tak na dôchodky žiaľ už nebude peňazí zo štátnej kasy. A nemienim už do toho marazmu prispievať, pokiaľ nemusím. Radšej si budem platiť poistenia tam, kde nehrozí, že štát skrachuje. Pravdaže - tento scenár sa nemusí naplniť. Ale snáď nikto nie je takým optimistom, že si myslí, že v AT alebo CZ budem mať nižší dôchodok ako na Slovensku... takže budem za sebca a idem si kopkať za seba, nie za "sociálny" štát.

@aurora33 Nie, pises, ze si STASTNA, ze nevyhralo PSko. Ja som PSko nevolila, ale kazdy clovek s polkou mozgu vie, ze absolutne cokolvek by bolo lepsie, nez mafia balkanskeho typu reznuta stredovekom a psychopatickym narodniarstvom.