icon

Odchod zo Slovenska po voľbách

1. okt 2023

Ako mamicky planujete uz odchod zo Slovenska, kedze to vyzera tak, ze vladnut bude SMER? Zahranicie caka…

sheila121
Odpoveď bola odstránená
jana_eyre_2
1. okt 2023

@aurora33 aha, ja som myslela že sa pýtaš na PS, nie na inú stranu.. nebola by som tak neuveriteľne sklamaná keby ľudia radšej zvolili hlas, KDH, čokoľvek čo je konzervatívne aj keď sama vôbec nie som konzervativna..

ale ľudia si zvolili rovno stranu čo dostala Slovensko do úplných sraciek, je proruska a extremisticka, majú toľko káuz že sa to ani nedá zhrnúť a ty potom napíšeš že si šťastná že nevyhralo PS lebo ti bol nesympatický jeho predseda... nepochopiteľné premna..

jana_eyre_2
1. okt 2023

@sheila121 fašista nie je nadávka, je to konštatovanie..

jana_eyre_2
1. okt 2023

@sheila121 a vôbec v smere nadávali rovno prezidentke a tu sa bavíme o tom že simecka povedal fašistom že sú fasisti.. 😒

sheila121
Odpoveď bola odstránená
sheila121
Odpoveď bola odstránená
zuzanockamt
1. okt 2023

@jana_eyre_2 Nemusíš útočiť, píšem to, čo som dnes čítala. Hnus. A nie, nevolila som ani Smer, ani Hlas, ani PS. Iné útoky som nezachytila.

aurora33
1. okt 2023

@jana_eyre_2 Myslím, že nie som jediná, kto volil na základe sympatií/ nesympatií. Veľmi mi v poslednej dobe vadilo to násilne pretláčanie PS všade. Zrejme im to aj uškodilo, lebo sa už cítili ako víťazi a vyjadrovanie majú otrasne. K smeru sa nevyjadrujem, to som nevolila nikdy.

valeria_h
1. okt 2023

Príďte do Prahy, všetci tu už na Vás čakajú 😁 A som tu aj ja, môžem Vám robiť sprievodcu 🤗

jana_eyre_2
1. okt 2023

@sheila121 ja nie som fašistka takže to nie je konštatovanie, lebo odomna si tu nemozes prečítať žiadne fašistické vyjadrenia, skús pohladat.. vravel to ľuďom ktorí fašisti sú a je na to veľa dôkazov..

sheila121
Odpoveď bola odstránená
valeria_h
1. okt 2023

@sheila121 Pritom som to myslela dobre 😂

jana_eyre_2
1. okt 2023

@zuzanockamt kde prosím ťa útočim? O Katke boli články, dajú sa dohľadať..

simona92101
1. okt 2023

@jana_eyre_2 ano nadavali a este aj verejne na namestiach,to co popisal Blaha na fb kym mu ho zablokovali,to bol jeden grc.v inych krajinach by bol za to potrestany,za hanobenie hlavy statu..a tu,nic..

stormie
1. okt 2023

@pokojvdusi9 mne je jedno “lebo kto”, si pockam na tie hrdinky co sa uz balia odchadzaju kde budu za 2 roky a ako sa im bude v tom zahranici darit … hlavne tie s detmi

jana_eyre_2
1. okt 2023

@simona92101 áno a vidíš, aj tu to ostalo nepovšimnuté, to bolo asi nepočuli ako Beňová čo na tom námestí stala..

ale pomenovať fasitu fasitom to sa tu považuje za urážky.. ako som už niekoľko krát napisala tu sa naučím niečo každý deň.. aj ževraj liberál dokáže takéto veci odignorovať...

sheila121
Odpoveď bola odstránená
jana_eyre_2
1. okt 2023

@sheila121 jaaaaj takže tam to neriešis, pritom sú to ľudia čo budú riadiť tento štát.. ale ak by vládlo PS, sodoma gomora lebo simecka nazval fašistu fašistom.. naozaj divné uvažovanie..

sheila121
Odpoveď bola odstránená
aurora33
1. okt 2023

@sheila121 Čo som si vsimla tak Jana píše strašne zvláštne. Dookola opakuje to iste, neodpovedá na otázky, len sa stále krúti a vykruca. Troska mi pripomína malé dieťa , ktorému v obchode človek odmietne kúpiť hracku a ono sa hádže o zem a kričí, že chce tu hracku a chce ju a chce.

lienka.7
1. okt 2023

@aurora33 inak smola, ze to cukricek nedal, mňa by celkom zaujímalo, ako by riešili to menštruačné voľno a vlozky na školách, co velice slubovali. Kolko dní by to bolo? No možno by sme sa podľa ich ideológie dočkali, ze aj chlap, ktorý by sa "vyhlasil" ze ženu by teda mal nárok tiez, nie? Však predsa mame demokraciu a zamestnávateľ by pomaly šiel do basy, keby to náhodou chcel spochybnovat 🙈🤣 No sranda by tu bola, fakt 🤣🤣🤣

jana_eyre_2
1. okt 2023

@aurora33 na akú otázku som neodpovedala? Mne sa zdá že niektoré ženy nedokážu brat ak má niekto argumenty.. dookola píšem preto lebo sa ignoruje to, čo píšem..

aurora33
1. okt 2023

@jana_eyre_2 tak čítaj čo som sa ta pytala.

aurora33
1. okt 2023

@lienka.7 hej a ostatné ženy by mali menštruáciu aj trikrát do mesiaca 😅😅😅

jana_eyre_2
1. okt 2023

@aurora33 tvoja posledná správa mne: "Myslím, že nie som jediná, kto volil na základe sympatií/ nesympatií. Veľmi mi v poslednej dobe vadilo to násilne pretláčanie PS všade. Zrejme im to aj uškodilo, lebo sa už cítili ako víťazi a vyjadrovanie majú otrasne. K smeru sa nevyjadrujem, to som nevolila nikdy."

Kde tam je nejaká otázka? Pokladala som to za ukončenu debatu..

lienka.7
1. okt 2023

@aurora33 jj, aj do 70tky pomaly (pokial by stále robili samozrejme) 🙈 inak fakt ma zaujíma, ako by to zisťovali 🤔 ci zena reálne ma menzes, alebo teda už nie a "podvadza". No a to s tými chlapmi by bolo mega 👌 kde je šéf? Vlastne teda v jeho pripade šéfka...No sak menštruačné voľno ma 🤣🤣🤣🤣

aurora33
1. okt 2023

@jana_eyre_2 predtým som sa ťa pytala na názor a odpovedala si asi až o dve tri správy ďalej. A samozrejme musela si si kopnúť.

jana_eyre_2
1. okt 2023

@aurora33 veď som ti vysvetlila, že som si myslela že sa pýtaš na PS, tak netvrd že neodpovedam na otázky, keď potom píšeš že som odpovedala neskôr ako si si predstavovala. A kopnúť? Veď si to sama písala, to zopakovanie tvojich slov, ktoré sú premna nelogické je kopanie?

aurora33
1. okt 2023

@jana_eyre_2 tak teda nevieš citat s porozumením.

jana_eyre_2
1. okt 2023

@aurora33 alebo je ešte moznost, že ty nevieš..