Odchod zo Slovenska po voľbách
Ako mamicky planujete uz odchod zo Slovenska, kedze to vyzera tak, ze vladnut bude SMER? Zahranicie caka…
@valeria_h veď ani ty nechceš žiť na Zlovensku.
Netvarme sa, ze je to zalezitost len "PS voličiek".. Za prve nespokojne s vysledkom su aj voličky inych stran .. A za druhe som presvedcena o tom, ze keby bol vysledok iny, tak by tu bolo +- to iste akurat z inej strany...
Multi-kulti svet...syrcania k nam, nasi do Syrie🤷♀️🙈
Áno plánujeme to už dlhodobo, čakáme kým dcéra skončí strednú školu. Žila som roky v zahraničí nemám s tým problém
Nad voľbami sa nejako nezamýšľam, nerozculujem. Takáto je skratka demokracia, vôľa väčšiny, ľudia budú mať to čo chceli a čo si zvolili. Chudobnú skorumpovanú krajinu ale hlavne že tu nebudu tie homosexuale a džendžere. Tak nech sa páči.
Osobne som takýto výsledok aj čakala. Ako bol roky na výslní Mečiar, teraz je Fico a po ňom príde nejaký ďalší bulo. Slovaci proste milujú tento typ obtlstleho pokojného alfa samca vo veku 60 + ktorý hovorí jednoduchou rečou a nezaťažuje ich blabolmi o ekonomike .
Samotného Fica krúžkovalo viac ľudí než cele PS dokopy
Čo ma celkom teší ze Magián a aj jeho nazi odídenci Republika ostali mimo parlament.
Vekslák Oplodnovac Boris bude chýbať, aj mentálna atlétka Ramona
A bude celkom sranda, kapitán Danko a jeho nezabudnuteľný verbálny prejav, uskriekany psychoň Matovic.
K tomu tradičný nábožensky ultras môžme sa tešiť na Záborskú a jej 19456 pokus zakázať potraty, Vasecka príde s pokutami za necudné obliekanie žien a zakáže vystrek mimo posvu. Zombie bratia Keffovci čo vyzerajú jak nepodarený Frankenstaini budu dotvárať vizuál tejto podarenej vládnej zostavy 😂😂😂
@zmrzlinka2021 Ty ma všade prenasleduješ 🤦♀️ Nie, nechcem a nikdy som nechcela žiť na Slovensku. Ale toto čo predvádzajú voličky PS ..ako malé, trucovité deti.
Nikam nejdem, ja praveze cakam, kedy sa vratia ti fantasticki odbornici, fundovani, svetom a zahranicnymi univerzitami podkuti a konecne zostavia vladu odbornikov, ferovych ludi, ktorym ide o vlastnu krajinu, aby vsetko fungovalo ako tam, kde to odkukali.
V tom dokonalom zahranici 👍
@babulkomale tak ja na to čakám 30 rokov.
No nič, počkám kým doštuduje dcéra, už veľa nechýba a potom uvidím, ktorým smerom pôjdeme
@sheila121 ty si nepoberala materske ani rodicovsky prispevok? Hned z porodnice si isla pracovat a vsetky davky si vracala na ucet, z ktoreho prisli?
Ak mas dieta, nepoberas pridavky?
Ja len nechápem....bolo Vám za Matoviča dobre? Veď sa nám smial celý svet. To ste neodchádzali?
@babulkomale Ona písala jasne o NEPRACUJÚCICH matkách.
@valeria_h a ake davky maju nepracujuce matky? Neviem, ja som bola vzdy pracujuca a ked nie, ze som bola s nonstop chorym synom doma, tak zadarmo. Ani mi nenapadlo nieco poberat, zivil nas manzel.
Aha, ona asi nema manzela...ani sa necudujem ked tak pozeram.
@babulkomale no jeden už sa vrátil, simečka 🤣
A co sa tyka tých dávok, tak nemusíš odviesť ani euro a mas napr.nizsi rodicak. Za nic. 3 roky. To sa ti zdá málo? Ja by som takym nedala ani euro, nech namiesto plodenia deti sa správajú najskôr zodpovedne.
@lienka.7 no ja som nikdy neotehotnela neplanovane...ale kedze celime nizkej porodnosti, asi mi to az tak nevadi ze nejaka matka alebo rodina dostane prispevok, ked napriklad studovala a otehotnela.
Ved tu pravidelne citame, ake prekvapujuce je pre niektore zeny otehotniet a to aj pre take, co uz tri - styri deti maju a teda asi vedia, ako sa to robi.
A predsa tu hraju prekvapene, ako keby nikdy nesulozili 😃
Ale teda ked je to takto, tak sipim, ze tam bude asi problem s istou velkou skupinou obyvatelov, ktora nepracuje, zato sa mnozi ako mysi, vsak?
@sheila121 vazne? Ty ma nemas rada? Ved ma ani nepoznas. A preco? Komplexy?
@sheila121 aha ...a ty nemas zasadne rada ludi, co maju odlisne nazory?
Ja si tiez myslim ze niektore skupiny ludi zneuzivaju davky, ale nekydam tu na zeny co zostali doma zadarmo lebo to vie potiahnut zatial otec rodiny.
Tipujem ze teba nikto nechce, ide z teba neskutocna zloba voci inym zenam.
@sheila121 tak to je hrdina 💪
@sheila121 suhlasim.
@valeria_h @aurora33 nikto nikomu smrť nepraje zas nepreháňajte. Rozhodla väčšina treba to rešpektovať a ja prajem tej väčšine nech si užíva následky toho čo si zvolila.
Veď si to tu celé užívame už 30 rokov samostatného Slovenska a aha kam sme to dotiahli, jedna z najchudobnejších krajín EU horšie HDP ma už len Bulharsko. Za to mame aj prvenstva, napríklad v počte úmrtí na rakovinu.
Ale tak hlavne že niesu tie homoseksuale, to je podstatne, na tom jedinom záleží …
Nemyslím si že všetci nespokojní voliči sa pobalia a pôjdu preč, no časť z nich to naozaj urobí, hlavne mladí ludia
A keďže medzi voličmi PS je veľa vysokoškolsky vzdelaných ľudí tak zrejme tu nejaký inzinierikovia či doktorkovia chýbať nebudú.
Najlepšie na tom celom je že keď sa o pár rokov nejaký prostoduchý Ficovolič nedostane k doktorovi lebo v jeho bydlisku žiadny nieje, tak mu ani nedôjde že si za to môže v podstate sám svojou voľbou .
Hlavne, že som sa dostala k lekárovi pred 2 rokmi. A naozaj sme tu už mali všelikoho od Mečiara, cez Dzurindu, Fica až po Matoviča a vždy tie hrable hrabali len smerom k tomu, kto ich držal v rukách. Naozaj za 30 rokov ani jeden nám nepredviedol nejaký extra zázrak. Trebárs, že by si mohol náš dôchodca dovoliť platiť dve opatrovateľky a ešte mu aj kopec peňazí zostane, ako dôchodcovi v Rakúsku. To by ale aspoň jeden musel menej hrabať.

Tiež som si všimla davovú psychózu ,kyorá postihla sympatizantky strany ps....úplne som sa pozastavila nad ich správaním,agresívne útoky,zosmiešňovanie,výčitky voličkam inych strán....Modrý koník sa počas volieb zmenil na ps kurinec....