Odchod zo Slovenska po voľbách
Ako mamicky planujete uz odchod zo Slovenska, kedze to vyzera tak, ze vladnut bude SMER? Zahranicie caka…
@lujza123 odpadávam, toto je asi najvystiznejsi opis slovenského voliča. Žiaľ pravdivý. Aj my plánujeme odísť čakali sme kým bude mladší aspoň tretiak, ale neviem či vydržíme. V podstate tento výsledok volieb len potvrdil naše pocity zo smerovania SK a toho že nám sa to smerovanie nepáči a chceme pre deti niečo iné. Uvidíme kam nás to zavedie, ale nejaký ten plán v hlave máme.
Ano, zo Slovenska odchádzajú hlavne vzdelaní a schopní ľudia. Mám múdre a šikovné deti, na univerzitách v zahraničí - a nevrátia sa tu ani keby chceli - lebo stav slovenskej vedy a podnikateľské prostredie je v otrasnom stave, neprídu sa tu zakopať . Okrem toho majú skúsenosť so životom v zahraničí , kde je toleranci, oproti tomu na sk nenávisť a bigotní náboženskí fanatici … na to proste nemajú nervy. Keď tu idete posielať preč “slnieckarov”, tak vyháňate schopných mladých ľudí, ktorí tu mohli niečo vybudovať . Kto vám bude platiť dôchodky sa vás pýtam? Budú vaše deti v tradičnej rodine si zarábať ako tradiční slovenskí pastieri alebo čo?
@alazala 🤔🙄Ono to nebude také jednoduché ako píšete. Je aj kopec voličov PS ktorí niesu ničím výnimoční, ani šikovní ani žiadny vyznamní vedci a odborníci z nich nikdy nebudú.
Myslím, že všade je to dosť podobné, aj v zahraničí musíte byť vzdelaný, šikovný a priebojný človek aby ste niečo dosiahli a mal dobrý život.
Tam tiež nepadajú pečené holuby z neba.
Inak ja stále premýšľam, že čo konkrétne PS sľubovalo pre ekonomický rast krajiny. Okrem toho, že pán Šimecka stále spomínal to moderné Slovensko ale nejaké konkrétne plány som nepostehla.