icon

Odchod zo Slovenska po voľbách

1. okt 2023

Ako mamicky planujete uz odchod zo Slovenska, kedze to vyzera tak, ze vladnut bude SMER? Zahranicie caka…

Strana
z7
mrva
Autor odpoveď zmazal
mimikas
2. okt 2023

@lujza123 odpadávam, toto je asi najvystiznejsi opis slovenského voliča. Žiaľ pravdivý. Aj my plánujeme odísť čakali sme kým bude mladší aspoň tretiak, ale neviem či vydržíme. V podstate tento výsledok volieb len potvrdil naše pocity zo smerovania SK a toho že nám sa to smerovanie nepáči a chceme pre deti niečo iné. Uvidíme kam nás to zavedie, ale nejaký ten plán v hlave máme.

cajomila
3. okt 2023
cajomila
Autor odpoveď zmazal
valeria_h
3. okt 2023

@cajomila 😂😂😂 to je dobré

cajomila
3. okt 2023
valeria_h
3. okt 2023

@cajomila Myslím, že Slovensko o nič neprichádza 😁

alazala
3. okt 2023

Ano, zo Slovenska odchádzajú hlavne vzdelaní a schopní ľudia. Mám múdre a šikovné deti, na univerzitách v zahraničí - a nevrátia sa tu ani keby chceli - lebo stav slovenskej vedy a podnikateľské prostredie je v otrasnom stave, neprídu sa tu zakopať . Okrem toho majú skúsenosť so životom v zahraničí , kde je toleranci, oproti tomu na sk nenávisť a bigotní náboženskí fanatici … na to proste nemajú nervy. Keď tu idete posielať preč “slnieckarov”, tak vyháňate schopných mladých ľudí, ktorí tu mohli niečo vybudovať . Kto vám bude platiť dôchodky sa vás pýtam? Budú vaše deti v tradičnej rodine si zarábať ako tradiční slovenskí pastieri alebo čo?

yelena159
3. okt 2023

@alazala My mladí odídeme a oni sa môžu prizerať, ako Slovensko krachuje, ich vlastnou vinou.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
cajomila
3. okt 2023

@alazala 🤔🙄Ono to nebude také jednoduché ako píšete. Je aj kopec voličov PS ktorí niesu ničím výnimoční, ani šikovní ani žiadny vyznamní vedci a odborníci z nich nikdy nebudú.
Myslím, že všade je to dosť podobné, aj v zahraničí musíte byť vzdelaný, šikovný a priebojný človek aby ste niečo dosiahli a mal dobrý život.
Tam tiež nepadajú pečené holuby z neba.
Inak ja stále premýšľam, že čo konkrétne PS sľubovalo pre ekonomický rast krajiny. Okrem toho, že pán Šimecka stále spomínal to moderné Slovensko ale nejaké konkrétne plány som nepostehla.

Strana
z7