icon

Odchod zo Slovenska po voľbách

1. okt 2023

Ako mamicky planujete uz odchod zo Slovenska, kedze to vyzera tak, ze vladnut bude SMER? Zahranicie caka…

Strana
z7
bagerka
1. okt 2023

Áno, k 1.12.

kvietok1992
Autor odpoveď zmazal
sheila121
Odpoveď bola odstránená
oblaacik
1. okt 2023

Dost ma prekvapilo, ze sa volici PS spravaju ako urazene male deti, lebo vyhral niekto iny, odsudzuju volicov inych stran, nadavaju a pri tom sa prezentuju ako ti najtolerantnejsi 🙂

januska12323
1. okt 2023

Nie som spokojná a nikam nejdem, hlupáci vo volebnej strane ma nepresvedčia o odchode to by som zmizla už dávno.

martinusik91
Autor odpoveď zmazal
sasa1310
1. okt 2023

@martinusik91 Pellegrini

zuzanockamt
1. okt 2023

@oblaacik Dokonca želajú ľuďom, ktorí volili inak smrť.

sasa1310
1. okt 2023

@kvietok1992 ja myslím, že všade na vás čakajú 😀

bessie12
1. okt 2023

@zuzanockamt žartuješ ?? 😳

zuzanockamt
1. okt 2023

@bessie12 Nie, stačí čítať diskusie na tomto fóre, otras. A admini nič nemažú, hoci je to xkrát nahlásené. Ale niet sa čo čudovať - konské fórum.

oblaacik
1. okt 2023

@zuzanockamt oh boze…uplne si to viem predstavit. Ja som si uz dnes tiez vypocula od znameho ze som prij**ana Smeracka.

autor
1. okt 2023

@oblaacik a si?

bessie12
1. okt 2023

@zuzanockamt to je otras toto 🤮 nejak bolo, nejak bude, ale priať iným ľuďom smrť?? To už je prekročenie hraníc všetkého ... 👎 niekedy mám pocit, že toto fórum by sa malo premenovať na modrý kurník 🙄

martinusik91
1. okt 2023

Ja chvála Bohu nemusím zatiaľ nikde. Keby vyhralo PS tak reálne by som už rozmýšľala kam ideme. Dúfam že Pellegrini aj napriek svojej orientácii nepôjde s PS. Nemám nič proti ľuďom inej orientácie, nech sa berú, nech si žijú svoj život tak ako hocikto iný ale PS je už moc... Hlas presne preto tak padol, lebo bolo jasné že chce ísť s PS.

oblaacik
1. okt 2023

@bessie12 no ano, hlavne ze su tolerantni, laskyplni, chapavi a chcu slobodu prejavu kazdeho nazoru.

stormie
1. okt 2023

Uvidime po roku - dvoxh kolke sa realne vystahovali (zmenili si aj trvale bydlisko a nepoberaju zo sr ziadne vyhody, vratane navstev koli zdravotnej starostlivosti….) a ako sa im v tom zahranici dari … vela stastia prajem (zila som 7 rokov mimo sr)

bessie12
1. okt 2023

@oblaacik vidíme v priamom prenose aki su "tolerantní " 🤦‍♀️

sheila121
Odpoveď bola odstránená
nikaa951
Odpoveď bola odstránená
elmivelmi
1. okt 2023

Nuz nie,ale zasa budeme mat najdrahsie potraviny a najnizsie platy a budeme na konci ako uz sme tych 12r co vladne smer.No skoda zmena asi nenastane.Snad o 4 roky alebo zeby predsa pele dal pred ost Simeckovi?

nikaa951
Odpoveď bola odstránená
maranta_leuconeura
1. okt 2023

Zatial nejdeme nikam, v Bratislave mam totiz stale nadej, ze som medzi podobne zmyslajucimi ludmi, my si tu doslova zijeme v takej bubline.

sasa1310
1. okt 2023

@zuzanockamt voličom PS nevadí, že PS chce ísť zrazu s Pellegrinim?

maranta_leuconeura
1. okt 2023

@sasa1310 to nie je zrazu, asi ako ich nevolicka nesledujes ich vyajdrenia. Hlas nie je ich preferovany partner, ale do koalicie by s nim narozdiel od Smeru ci faskov (takze teraz aj SNS) isli

suesana
1. okt 2023

@martinusik91 mňa len udivuje, že je pre ľudí väčšie zlo to, že nejaká strana chce rovnaké ľudské práva pre všetkých, ako mafia, ktorá rozkradla tento štát a môže za to, že dnes sa čaká k lekárovi aj viac ako rok, nemocnice nám padajú na hlavy, deti nemajú poriadne vzdelanie a ani len tá diaľnica do KE stále nie je. Nechápem a nepochopím toto zmýšľanie Slovákov a Sloveniek. Ale výsledky volieb rešpektujem, je to predsa len obraz nášho národa a evidentne sem nepatrím, keďže zmýšľam inak a rozkrádanie štátnych peňazí, čiže daní občanov považujem za taký prešľap, že ani keby ten Smer sľuboval všetko, čo je podľa mňa dôležité, nepôjdem ho voliť. Takéto veci sa v politike nemajú odpúšťať ani zabúdať. Len ma mrzí, že ľudia sa nechajú tak ľahko oklamať.

nikaa951
Odpoveď bola odstránená
gelifil
1. okt 2023

@elmivelmi ty si tu nebola posledne 3 roky??ano, mame drahsie potraviny ako nemci, rakusania, taliani

zuzanockamt
1. okt 2023

@sasa1310 Ja netuším. Prečo je táto otazka položená mne?

kvetinka75
1. okt 2023

@oblaacik toleranciu iba vyzaduju ale z ich strany 0 bodov

Strana
z7