Odcudzenie s partnerom
Kombináciou roznych dôvodov na oboch stranach, sme sa s partnerom nevideli už nejaké týždne. Predtým,než prišli tieto aktuálne, kadejaké rodinné, pracovne a iné problémy na oboch stranach, sme sa stretávali denne. Počas prvých dní sme si ešte niečo aspoň napisali a aspoň to písanie nás akoby udržiavalo pokope, alebo vedomie,že sa o seba zaujímame a tak,ale ako ubiehali dní,správy sa redukovali,až sa to dostalo na úroveň jednej správy denne z oboch strán. Ja som za ten čas pomerne dosť ochladla a už nemám veľmi chuť sa s ním vidieť, a neviem,ako sa k tejto situácii postaviť. On by ma už aj rád videl,aj ma nejaké plány na spoločné strávený čas,no ja som ostala už chladna. Dať tomu šancu alebo ,zažili ste to niektora? Ochladla som vlastne potom,ako sa má už ani v správach neopýtal ako sa mam,nič,len ma v správe pozdravil a viac som o ňom zbytok dní nevedela nic .
Na vzťahu musia pracovať obaja, nie iba jeden. Poloz si otázku, co robis pre Váš vzťah ty?
@iviacik ja neviem či sa chápeme,ja píšem od odcudzení a ten pocit som si z päty nevytiahla, tak neviem,aký to má súvis s prácou na vzťahu,rada si nechám vysvetliť
A ako myslíš, ze to odcudzenie nastalo? Práve tym, ze nepracujete na vzťahu... Kolko ste spolu? Nepostrehla som
@konicekmodry vôbec nie,zle si to pochopila,ja som nikde nenapísala,že čakám ci sa ozve,veď obaja sme sa ozývali,ale boli to spravy,ktoré si môžem vymeniť napr. s bratom,sestrou a nie človekom,ktorý je partner. Tak ja nechápem čo to má spoločné s mojím chladom,čo prijímam,to dávam späť
@konicekmodry čo sú to pevné základy podľa teba?
No ja vidim velky.problem.v tom.ked napise napise a ked nenapise neriesim... uprimne ani mna by nebavilo stale sa niekomu ozyvat ked je to vzdy len na.mne...
ty v podstate len cakas a cakas kedy to bude ako vo filme ...ale ono to take nebude...O com si mate denno denne pisat? O tom ze slnko vyslo? :D On nepride, ale ani ty...sedis si doma a premyslas preco on nepride preco ti nenapise ze ta miluje...a co do tohoto vztahu davas ty aby neochladol? Ved pises, ze ma plany co budete robit. Mali ste sex? Posli mu steklive foto..nie taku ze vycapis kozy, ale ved...bud kreativna ak ti teda zalezi na tom vztahu a prebudit ho z monotonnosti...vtedy mozes pisat ked uz pouzijes vsetky zbrane a aj tie posledne trapne moznosti
Vlastne pockat ved si sama napisala, ze aj ked sa stretnete tak len kamaratsky tak preco sa v tom rypes? Rovno vymaz cislo
niekedy mam fakt pocit, ze cakame to co vidime vo filmoch a cakame zbytocne, nikdy nic nie je idealne, len si treba uvedomit, ci chceme dat nieco do poriadku ten vztah alebo nie, ci nam stoji zan bojovat
Hej to bude asi tá 😆,čo jej to akože nevadí ,pritom jej to veľmi vadí že majú taký vzťah ,no teraz to zmenila na vzťah na diaľku .Uvidime aku diskusiu vymysli nabudúce .👍
Súhlasím so všetkými tvojimi príspevkami tu,tiež to tak vnímam preto lebo mám pocit že hovoríme o Tom istom človeku
@konicekmodry myslím, ze zbytočne deries klávesnicu (ak je to ta slečna, ktorú tu viaceré myslíme). V témach predtým sa vyjadrila, ze k nemu nič necíti, ze jej je jedno, ci sú spolu alebo nie, ale zároveň tu vytvára temy, kde jej vadi, ze on sa jej nepodlieza a neprejavuje zaujem, hoci jej je on ukradnuty 🤷♀️🤦♀️
si slobodná a bezdetná?