Odišli by ste, alebo zostali?
Ahojte. Potrebujem poradit. Trosku sa rozpisem. Otehotnela som po 4 mesiacoch vztahu, dieta som strasne nechcela, lebo som sa na to este necitila a nemam moc vztah k detom, ale partnera som strasne lubila, ten ma podrzal, plus nemala som cerstvych dvadsat, financne sa dalo, tak som sa ho rozhodla si nechat. Mal to so mnou tazke, lebo som mala hrozne stavy, som si vtedy myslela ze mi dietatom konci zivot 🙂 Tehotenstvo som mala bezproblemove, malo som pribrala, v stvrtom mesiaci ma zobrali do prace mojich snov. Robila som si doktorat z coho som mala stipendium plus vcelku slusny plat z novej prace. Partner byval v mojom rodnom meste, ja v hlavnom, boli sme spolu cez vikendy a cez tyzden. Nikdy mi nedal peniaze na nic, tehu oblecenie, pre maleho, na vysetrenie..ale ja som od neho ani nepytala..neviem ci som tak bola vychovana, ale bolo mi vzdy blbe nechat si platit od chlapa, alebo mam male sebavedomie alebo co..priatel ma nizsie vzdelanie ako ja ale nezaraba(l) zle.priatel nechcel vtedy hypoteku aj ked by nam ju vtedy bez problemv dali tak som nam nasla podnajom (uplne hrozny, maly byt, sice najlacnejsi v meste ale za tu cenu mame teraz hypo na velky byt aj s energiami )..priatel nechcel spolocny ucet aj ked som ho do toho tlacila..po porode sme museli byvat u jeho mami, lebo podnajom bol volny az neskor a tam to zacalo byt zle..pred tym som s nou mala v pohode vztah, ale ako som tam bola chodila nam o 6 rano do izby pozerat na maleho, zakazovala mi mu davat tolko um (normalne som potom pred nou flasky schovavala co som mala z toho stresy), diktovala kedy mam maleho kupat a tak..ale zas uvarila, nachystala repik na rany..byt nam dali v hroznom stavea priatel kedze nemam dovolenklu mu trvalo strasne dlho kym ho dal dokopy (vymalovanie tri tyzdne) ale medzitym bol tri dni prec sa venovat svojmu konicku. tam vznikla prva hadka, lebo ja som chcela aby dal najpv do poriadku byt lebo som uz u jeho mami nevedela viac byt a on odisiel a ani mi cez ten vikend nepisal lebo sme boli pohadani. potom sme sa prestahovali. citila som sa s nim zle, peniaze sme nemali vybavene, mne bolo trapne pytat od neho stale neake eura na to na to a na to..nehovorim ze nic neplatil, ale on mal pocit ze plati viac ako ja a pritom to bolo naopak. taktiez s nami vobec nebol kvoli robote a volno si vybavil iba kvoli sojmu konicku. takze my sme ho videli vecer o 22 a kazdy druhy vikend bol prec a normalne mal volno iba cez tyzden a vtedy chodil stale nieco vybavovat..uz ked mal maly mesiac dva som z toho bola nestastna..taktiez bola u nas problem svadba, lebo priatel sa k nicomu nemal a priezvisko maleho po nom, co som moc nechcela ale kvoli nemu som to spravila, ale bolo to velmi casta pricina hadok..klamal mi vo veciach ohladne svojej byvalej (nemal s nou nic ide o to klamstvo)..po pol roku som odisla kvoli tymto veciam, lebo som bola sama stale, necitila som ziadnu oporu, citila som sa ponizene kvoli svadbe a tak..dali sme to dokopy a bolo lepsie, partner sa snazil..kupili sme byt kde mi polovicu zaplatila moja rodina lebo partner nema nic nasetrene...boli sme na dovolenke nedavno bolo skvele..ale po dovolenke nas cakali iste neprijemnosti..zas sme byvali u jeho mami..mne sa vratili asi spomienky..partner chodil stale nieco vybavovat (nic nevybavil) a stale s nami nebol a ked mal volno zas ten jeho konicek..ja uz som z toho bola chora tak som sa rozhodla ze s nim nechcem byt..pohadali sme sa, vobec o mna nebojoval, skor bol hnusny, zobral mi aj na par dni maleho k jeho mame..odisla som od neho, ale aj prisla naspat lebo momentalne nemam kam ist..novy byt partner preraba uz 4 mesiace, platime aj najom aj hypo..pritom tam tzreba len vymalovat nic ine. prerabka co robila firma bola spravena za tri tyzdne a tri mesiace sa uz "maluje"..a aby som prisla k veci..mame krasne a uzasne dieta, financne by sme sa mohli mat fajn..mame dve babky, ktore postrazia, kludne niekedy aj cez noc, takze si mozeme aj vyjst von a mat cas pre seba..ALE - partner si nevie zorganizovat cas a nechava ma stale samu...uprednostnuje svoju zalubu pred tym aby bol s nami..prichadza vecer okolo 20tej a akurat si chce pozriet film- mna to nebavi kazdy vecer..ja milujem cestovanie, on by aj pat rokov nikam nesiel, lebo dovolenky su zvytocne a jeho to nebavi..a velky problem su financie, lebo onb nema nic nasetrene, jeho rodina nam tiez nic nedala nikdy a vsetko plati moja rodina a ja..aj teraz ako som na rodicaku minam kazdy mesiac zo svojich uspor este tak 300 eur..ked som mala matersku som len ja bezne minala okolo 800..take ze oblecenie alebo kozmetiku by mi kupil nehrozi..u mna je chyba ze tu zas nemam ziadne kamosky, som znudena a otravena a aj nahnevana ze sme v tomto meste..teda nevadilo by mi to keby sa mi venoval..ja by som chcela aby prisiel o 17 z roboty (on moze vtedy skoncit, ale nechce) aby sme spolu niekam sli aj s malym, vecer sa rozporavali, vikendy boli spolu sem tam sli na vylet, na dovolenku..ja som kvoli nemu nechala svoj zivot v hlavnom meste, nemam tu kamartky, iba rodinu, chyba mi spolocensky zivot..momentalne chcem od neho odist, len cakam na iste veci..vidime sa polhodinu denne, lebo chodim spavat k mame...ale je mi to luto, rozmyslam ci zabojovat ved mame aj dieta..ci sa moc skoro nevzdavam? viem ze keby sa mozem rozhodnut este raz by som s nim nebola, lebo sa k sebe absolutne nehodime..me by ani nevadilo platit vacsinu veci, ved na koho to mam minut ak nie na nas..ale ked sa vidime tak par hodin do tyzdna za vyse roka sme boli spolu mozno tak 6 vikendov..a on si to nikdy nevie inac zariadit..respektive nechce..ja verim ze ma aj lubi, len takm asi inym sposobom..len ja som tiez asi divna..uz som z jedneho vztahu odisla aj ked som toho priatela vtedy strasne lubila, ale bola som v tom vztahu nestastna..tak je chyba aj vo mne, asi neviem udrziavat vztahy alebo co,..nikdys om vo vztahu nebola stastnejsia viac ako rok..a taktiez ako slobodnej matke to bude strasne tazke asi..mala by som kde byvat, lebo mame este jeden byt, ale neviem ci si tu najdem adekvatnu robotu a on by mi vyzivne urcite nedaval (oficialne ma minimalku aj ked zarobi cca 1000 eur)..nemam ani 30 mam rocne uzasne dieta, ale nove vztahy sa mi riesit asi uz nebude chciet nakolko si ani neviem ziaden normalny najst..a taktiez mam zafixcovane ze ma s dietatom uz nikto nebude chciet..na druhej strane naozaj nie som spokojna s tymto vztahom ja si svoj zivot predstavujem inac, ale uz mame to dieta..asi som sa ani nevyjadrila dobre..len mi je z toho strasne smutno, lebo jedine co by som chcela je mat stastnu a kompletnu rodinu...vzdy som chcela karieru, ale momentalne si nic viac nezelam, iba tu rodinu..
mrzi ma ze to takto dopadlo, ale obvykle to dopadne zle, ked aj vztah zacne zle. Preskocili ste etapu chodenia, spoznavania, budovania priatelstva a zacali ste veeelmi sskoro exualne spolu zit, pricom on s tebou ten zivot neplanoval, iba si uzival a teraz sa sprava tak ako sa sprava... a doplaca na to hlavne to dietatko, ktore ste obaja pripravili o rodinu.
chapem, ze chces mat rodinu, chces aby to fungovalo, no prave chodenie je o tom, aby dvaja ludia zistili, co dalej, ci bude z toho vztah, manzelstvo, deti, alebo si pekne podaju ruky a podakuju za fajn cas 😉 a vam dvom to proste nefunguje, nerozumiete si, a tieto veci sa nedaju vynutit, bolo by to zbytocne trapenie.
Je suepr, ze mas konicky, sport, len tak dalej 🙂 a netrap sa, si maminka, a to je krasne.
Ja neviem schmatnúť pod krk...............Keď líham do postele tak líham s niekým koho nebudem musieť chmatnúť pod krk...........
@rebeka1417
poznas take pravidlo: akcia - reakcia?
zmen seba - zacnu sa diat zmeny okolo teba.
otazka: mas trpezlivost na tu zmenu seba samej? chce sa ti do toho ?
to ti da odpoved, ci mas odist alebo este ostat.
ja osobne na tvojom mieste by som urobila toto (lebo ty nie si zas v tak katastrofálnom vztahu, aby ti to ublizilo, ak neodides hned): dala tomu sancu a zacala menit seba. kvôli sebe.
lebo menit seba v pohodli svojej samoty, to je ako chudnut slapanim na stacionarnom bicykli. vzdy ked uz naozaj nemozes, tak uberies (alebo prestanes). ale skus ubrat, ci sa vyhovarat, ked si realne zabicyklujes par kilometrov tam, a potom ak sa chces dostat domov, tak MUSIS tie kilometre dosliapat aj naspat. nemas na vyber. takze vacsia sanca, ze sa zmenim je, ked som v tom vztahu. navyse bonus: mozno naozaj dosiahnem zmenu celého vztahu, kto vie.
@moonlight1210 Myslím, že ona tomu čo si napísala nebude rozumieť. ☹
@rebeka1417 Prečítaj si ešte raz čo si písala, ja, ja, ja, ................ Nemal našetrené a stále len dookola o peniazoch.
Cele zle. Ako hovori kamos: sk***veny zivot.
@natalym mam nadej. 🙂
@natalym @moonlight1210 ženy, čo je na tom zlé, že hovorí sama za seba? Že jej od začiatku vadí, že jej priateľ nemá peniaze? Ktorej žene by nevadilo, že musí všetko financovať sama? Veď ako píše, nemajú ani žiadne spoločné záujmy... Načo ho má toho chlapa, asi len na semiačko... Akurát ma pobavilo, že píše, že on má nižšie vzdelanie... čo je dosť pravdepodobné, doktorát nemá každý 😀
Zas ktovie, čo by povedala druhá strana.
@rebeka1417 si normalna ty na co cakas - kym budes mat 50 a krasne roky stravis s takymto idiotom? Ci chtiac ci nechtiac, dieta to bude citit, pocavat vase hadky... to mu nerob. A uz toboz sa za neho nevydavaj...
Ja som za rodinu, ale nie za kazdu cenu. Chod byvat sama s malym, mas podporu rodiny. Vyzivne - hoci ma minimum,ak ma narocnejsi konicek kde mina financie, bude sa dat dokazat vyssi prijem. A neboj ked si vsetko poriesis a budes spokojna, aj novy chlap sa najde 😉 za tymto teda banovat nemusis
@maria1989 a co je zle na tom, ze ma zmenit svoj pristup?
vsak ten doterajsi jej nefungoval, ci?
@rebeka1417 Hm, predsa by som to skusila s tym rozhovorom, s tym, ze mu zdorazni, ze ide z tvojej strany o poslednu sancu tomu vztahu. A popri tom sa venuj veciam, ktore ta bavili predtym - ak ti niekto dokaze babo postrazit (kludne aj jeho mama), tak chod za tymi kamaratkami, chod sportovat, chod von. Popri tom by som fakt vymalovala ten byt a urobila co je v mojich silach, aby som sa tam mohla nastahovat. Proste viac sleduj svoju osobnu spokojnost.
@moonlight1210 nie je to zlé, čoby. Len či aj ten jej priateľ zmení prístup ku všetkému. Ja neviem, mne sa z toho zdá, akoby ona bola tá ukrátená strana, ale možno zle čítam.
@rebeka1417 pises ze ho velmi lubis ale nehodite sa k sebe.....ja by som to nedokazala....Ocividne Ta s dietatom nema za nic a zbytocne s nim stracas cas...Ja mat takeho partnera tak ma drbne....
@rebeka1417 Prečo chceš stále len ty bojovať? Chlap má bojovať o ženu, chrániť rodinu... Buď ženou a tak sa zariad..
toto su tie vecne chyby zien.ja dokonala ja nepotrebujem chlapa na nic ja zvladnem vsetko ja som taka onaka.na co je potom taky chlap pri takej zene.a ked sa uz prida dieta nuz si super zena automaticky to muz tak berie preto ani spolocne financie nie su spolocne.ked je chlap galantny a slusne vychovany a chlapom nikdy nenecha zenu platit lebo by sa zle citil.ale neskor si uz na to pan zvykol tak to uz veru nechcel aby bolo inak.najprv treba spolu chodit spoznavat uzivat si jeden druheho tesit sa na seba potom spolu zit tesit sa prist domov k milovanej osobe z prace kdo pride prvy ten navari obsluzi toho druheho co pride neskor.ale aj naopak.uz tu sa musia ulohy delit uz tu musi byt hospodarenie spolocne a ked aj po x rokoch bude vsetko tak krasne uzasne ze clovek nemoze nic zle povedat tak potom deti.aby zena mala v tom muzovy oporu aj ohladne starostlivosti o deti aj tu zapajat ho do toho.robit vela veci spolu aj varit cez vikend treba jeden urobi to druhy ono navarene je raz dva a travite cas spolu.ja ked citam taketo temy.ja dakujem bohu za mojho muza za otca mojich 4 deti ktore prisli na svet z lasky planovane.ale hlavne sme si presli vsetkymi fazami vztahu a vedela som ze je zodpovedny muz galantny usmiaty vesely a ja som taka ista usmiata blazniva.teda blaznivy sme obaja.treba zivot zit nie len prezivat.pretoze peklo zo zivota si robia sami ludia.ja vzdy vravim zijem si svoj raj na zemi.tak aj ty zacni a ked nebude po tvojom boku on bude niekto iny ale taky co su to zasluzi.a bude vas milovat oboch a kazdy den davat na javo ako je stastny ze je s vami ze vas nasiel.drzim palce.
Moj muz mava niekedy take uvahy a hovori mi ako je zaujimava cela ta laska ze aj po 10tich rokoch moze byt clovek tak moc zamilovany do jednej zeny a samozrejme u mna to plati rovnako.vie mi aj basne lasky skladat co ho napadne.sme sa super zasmiali a bolo to krasne.netreba zabudat ze sme boli deti treba sa do tych cias vratit a blaznit sa santit.cloveku sa vtedy zacnu diat divy.hormon stastia sa da na vysoku uroven zasmeje sa a je jedno kde ste s kym ste.clovek nemoze zit stale len v strese ved to by za chvilu aj telo nemuselo zvladnut.treba sa smiat a uzivat si to.ved dnes sme tu zajtra uz nemusime.treba na to mysliet kazdy den.a uzivat si ten den akoby bol posledny.
@rebeka1417 ja si myslim že ty si ten vztah uz pochovala a rozhodla si sa ostat sama. Precitala som si to 2x no ani jedna pozitivna vec na partnera. Vzdy len ty, ty , ty. Ja sa ani necudujem ze odisiel na ryby jednoducho chce mat od Teba klud.Poslednu dobu mam pocit, akoby zeny chceli dokonaleho partnera vo vsetkych sferach. Aj aby zarabal, aj aby doma pomahal, aj aby s nimi travil volny cas. Len ci aj my zeny sme take skvele 😒 tiež by to mohli muzi vyzadovat
@rebeka1417 trošku som sa zamotala. To akože čakáš 4 mesiace dokým ti vymaluje a kvôli tomu platíš nájom? Dobre chápem? A čo tak niekoho zaplatiť radšej a ísť po vymalovaní bývať do svojho?
Ako si to vyriešila s LV na danom byte, ak nie ste zobraní? Dúfam, že si ho nezapísala ako polovičného majiteľa, keď ku kúpe prispeli len tvoji rodičia.
Ako ľahko sa dá dostať do sračiek. Máš všetko, babky, byt, financie a si nešťastná.
@rebeka1417 ešte som zabudla na to najdôležitejšie, máš zdravé dieťa....tak sa teš a blbcom sa nezapodievaj.
@sasa1310 ja teraz neplatim najom kedze mam 200 eur rodicak a povedala som ze uzz uspor davat nebudem. ale ano on platy 350 najom a asi takisto hypo s energiami, co sa mi zda strasne mrhanie peniazmi. vraj tam uz buduci tyzden pojdeme. ja som uz chcela niekojo zavolat to spravit len pocitam s tym te sa odstahujem a budem nas zivit sama tak nechcem moc minat peniaze na tento byt ked mi bude o chvilu asi kazda koruna draha. byt je osetreny ale partner bude urcite robit problemy nakolko sme sa o tom uz bavili tak to pojde potom asi sudne. a hej ten vztah som uz viacmenej pochovala len mi je to luto a zamyslam sa nad tym ze ci este nezabojovat.
@natalym neda mi nereagovat, skor ako obhajit sa chcem asi vyroozpravat, lebo nad tym stale rozmyslam..mozno som to minule zle napisala, ale tam primarne o peniaze nejde...ide o to, ze som stale sama, sama, sama...vobec sa necitim ze sme rodina..ja som ho mala pred dietatom za poloboha, vsetko len nech je stastny..uvediem par prikladov..po porode som prvy mesiac striedavo byvala sama s malym u mamy a striedavo u svokry s partnerom..ked mal maly tyzden a pol bola som u mamy, priatela som nechala nech ide rano na ryby na 4 hodiny a potom isiel na druhu do roboty takze ten den s nami nebol ani pol hodinu, nic..ked mal maly tri tyzdne boli sme dohodnuti ze pojde na tri dni na preteky..nemala by som s tym problem, len vtedy stale nedal do poriadku byt..ja som sa tri tyzdne pred porodom prestahovala do rodneho mesta..u svojej mamy mi vyhradil jednu policku, u mojej mamy som mala moju pidi detsku izbu a ostatne veci v skatuliach u babky..bolo to hrozne..kedze mi u svokry bolo zle, tak som stale pendlovala medzi mamou a nou, lebo som chcela byt aj s priatelom a v byte mojej mamy sme sa nepomestili..spala som tam na polo zlomenej postely a maly vo vanicke z kocika, prebalovala som ho na stole pisacom plnom kablov, fakt fasa..a on miesto toho aby si splnil povinnosti si ide na ryby..kvoli nam si do vianoc okrem obcasnych dvoch dni do tyzdna (nemal volne vikendy) nezobral ani den dovolenky, kvoli rybam ano..ja nepoznam take ze by sme stravili vikend ako rodina, kedze to boli pracovne dni vzdy isiel nieco "vybavovat"..proste absoltutne si nbevie zadelit cas...a ziadne take ze okolo 17 tej doma, ze by sme sli spolu kocikovat alebo s malym von..proste cisteho casu priemerne okrem vecera ked maly spal sme boli tak 5 hodin do tyzdna...co sa tyka penazi - mpzno to vyznie ze som na peniaze, ale to nie je pravda..jha som na matersku isla az tri tyzdne pred porodom, kvoli tomu aby som nam zarabala peniazky..nebolo lahke byt od 9-18 v praci a po veceroch mesto oddychu alebo uzivania si poslednej volnosti s kamaratkami som pisala dizertacku...a podla mna nie je v pohode, ked som malemu kupila sama celu vybavu (s mojou rodinou) sama som si kupila tehu oblecenie, platila som kazdy druhykrat 10 eur u gyn plus velke sono 50 eur, neake vitaminy a jeho nenapadlo ani trochu prispiet..takisto som chcela mat spolocny ucet kde by sme KAZDY mesacne prispeli rovnym dielom, pozerala som poplatky, zistila kde je to najvyhodnejsie, ale panko nechcel..podla mna v rodine, je NORMALNE mat aj spolocne peniaze a nie moje, tvoje..priatel ked sa nam narodilo babo bol po skole 13 rokov, tolko aj bol zamestnany plus tri roky bol v anglicku, kde podla jeho slov zarabal nadpriemerne, ja som bola po skole dva roky a mam nasetrene viac ako on a nezarabala som viac a mala som vacsie vydavky, kedze on byval za maly poplatok u mamy..a to ze moja mama nam vela kupuje a prispieva..ona zaraba menej ako moj priatel a peniazky ma lebo si cely zivot odtrha od huby a setri pre mna, ja nepochadzam z milionarskej rodiny, mamina ma vychovala sama..a nie nepaci sa mi, ze ked som mala matersku 650 eur a priatel zarabal od 800 do 100 eur v cistom, ja som mesacne minala viac ako mi prislo na ucet..keby mame ten spolocny ucet aspon by sme vedeli kde davame peniaze..ja som predtym si zila dobre a sama som minula 600 eur, neverim, ze spolu sme mohli minat 1600 eur mesacne..ja kedze vsetko platim kartrou tak viem kam sli penioaze a mozem do dolozit ale on kedze dostaval na ruku tak mi len moze povedat ze ich naozaj minul na "nas"..mne nejde o peniaze, ja si ich nepotrebujem setrit do hrobu,m na koho ich mam minut ked nie nas? aby nam bolo fajn, aby sme mnali pekne zazitky? ale nemozem hadam vacsinu platit sama..najma ked viem ze zaraba slusne, nepoviem keby bol nezamestnany.. a nie nepaci sa mi ze sme sli do hnusneho privatu za 350 eur, kde sa bijeme o ulozny priestor, ked sme mohli mat za tu istu sumu vlastny byt a vacsi, pride mi to ako mrhanie peniazmi a takisto sa mi nepaci ze sa za poslednych 15 mesiacov uz 3.krat stahujem..v tehotenstve a s malym dietatom to nie je lahke..takisto uz 4 mesiace sa plati aj privat aj hypo, co je podla mna tiez vyhadzovanie penazi do luftu..ale za to si mozem aj sama- mala som ho vtedy pritlacit do hypo..tymto vsetkym vsak chcem povedat, ze mne islo byt o to hlavne s nim..bezne veci platit na poly a keby ja mam viac peniazkov takj vyletiky (kedze tam chcem chodit hlavne ja) by som kludne platila..tazko sa to vsetko pise..ja som aj prvy aj druhy krat odisla ale kvoli samote, to ze je trochu neschopak a nevie zaobchadzat s penioazmi a nechava ma platit je az druhorade
@natalym prosim ta tie tvoje naivne predstavy ..."laska", co tak vnimam ty babe co ma problem na 97% polozis otazku " a milujes ho? " absurdne.
@rebeka1417 v tvojom pripade naozaj neviem naco si s chlapom, ktory ti je na ostaru, si sebestacna, mas rodinu a somara na krku. Nedrzi ta pri nom nic. ani ta "laska" lebo neverim ze niekto dokaze milovat takehoto slabocha. Otehotnela si po 4m, keby si ho poznala aspon 2r nekupis s nim napoly ani spendlikovu hlavicku. Ludia ako tvoj partner sa volaju vyžierky a nejde o peniaze, ide o energiu , uctu a servis.
Balim tasku a adios amigos.
@rebeka1417 ja mam chaos v tych bytoch..Preco nebyvas v tom byte na ktorom je hypo? Inak ja by som s tak malym babom nependlovala moja mama a priatelova mama 😒
@svetluska82 no lebo sa uz dlhsiu dobu preraba, ale mali by sme uz o tyzden dva..preto stale byvame v podnajme..tento vlastnime az od maja..a pendlovala som minuly rok, to nebola dialka iba cca 40 minut pesi a babu to nijak neublizilo zas 🙂
@eeffka vies co cudovala by si sa, ale city k nemu este mam..presne ako pises keby neotehotniem ufujazdim davno, ale mame dieta..to ma drzi aj kvoli tomu ze naozaj tuzim po uplnej rodine aj kvoli tomu, ze si myslim, ze s dietatom ma uz nik nebude chciet..ale ja viem, ze uz rok zijem iba zo slubov a z predstavy- ved my by sme mohli zit takto a takto..mohli ale nezijeme a asi ani nikdy nebudeme..fakt srat na peniaze, ale ja si ten rodinny a partnersky zivot predstavujem inac, proste ze budeme jeden tym..len sa jednoducho zamyslam, ci nie som moc narocna a nemam naivne predstavy..pred dvoma mesiacmi sme boli 11 dni na dovolenke, od rana do vecera spolu, ziadna hadka ziaden problem, ale ako sme sa vratili zas som sama, sama, sama..a aby som z neho nerobila drzgrosa - on samozrejme jak mam rodicak plati veci, ale ja aj tak minam viac ako je rodicak a stake si musim od neho pytat peniaze ked napr robim male nakupy ako kedysi od rodicov vreckove..ja si to musim v hlave utriedit a dokopnut sa..
@rebeka1417 a priaatel ti ako odvodnuje ze je stale prec? Zrejme sa neciti dobre pri tebe, alebo ma rad svoj staromladenecky zivot. Jemu maly nechyba?
@svetluska82 no on si nevie zariadit cas..najprv nebol so mnou lebo daval do kopy byt v podnajme..potom nebol so mnou lebo robil casnika, ale citil sa tam ako majitel a myslel ze vsetko stoji a pada na nom, tak tam chodil skor a tak. bol plateny iba od dni kedy robil, tak si nechcel brat dovolenku, iba kvoli rybam. potom raz nieco k babke skocit, raz k mame, raz kamaratovi slubil neviem co, na zaciatku ako bol syn maly aj na futbal chodieval, ale to som povedala ze uz je moc..potom sme zacali hypo vybavovat - s tym stale lietal, lebo sak jasne ze sa hypo vybavuje zle ked je zena na materskej a muz ma minimalku. potom zmenil robotu ale do starej chodil este mesiac po tom ako skoncil zaucat ludi (bez toho ze by mu zaplatili) do toho jednodnove az dvojdnove preteky. on si hlavne nevie zadelit normalne cas- napr farby na malovanie siel kupit na 3 razy - prvy raz si nepozrel a bolo zavrete, druhykrat mal so sebou malo penazi, tretikrat isiel dokupovat..to je len priklad..alebo zas v druhej robote isiel dat vypoved pocas skusobnej a nechcel to urobit ked bol v praci ale ked mal volno- je to 40 minut cesty od nasho mesta, takze cesta tam, cesta spat a cakanie na manzerku...ja si nemyslim ze by so mnou nerad travil cas, praveze on bol spokojny jemu nechybalo nic to ja "vymyslam". taktiez ma novu robotu a mi nasluboval ako kazdy den po praci pojdeme na hodku spolu s maly a uz mesiac do toho stakle niec vbehne..on bol jednoducho zvyknuty sam, robit co chcel a teraz to robi tiez..

@maria1989 veru. mne to bolo vtedy take blbe teraz by som uz inac zakrocila. teraz si aj vypytam, len uz je neskoro, ked je zvyknuty ze mne a malemu platim skoro vsetko ja. ja som aj preto priezvisko dala po nom ze aby ma potom neziadal o ruku ze mu vadi ze maly sa vola po mne ale z vistej lasky 😂 naivka prveho stupna som bola.