icon

Odísť či ostať s otcom mojich detí?

kecalko
30. jan 2020

Zdravím.. Je viem ze toho mate veľa...ale potrebujem nezávislý názor.. Pred narodením druhej dcéry sa mi manžel začal vyhýbať..všetci a všetko mu prekážalo..začali sme stavať dom..konecne a všetky moje otázky mu začali prekážať...dcera sa narodila..tak sa pýtal ci musí sa prísť na ňu pozrieť..na Vianoce sme si to všetko vykricali..akysi jeho dobrý kamarát mu všetko povedal..ako ho ohováram že sa nestará o deti..ze si ma nevšíma a tak dookola..tak ho tak som odišla k našim..pol roka som ho ani nevidela nič...tak som si našla brigádu aby som nejak zabudla.. Naši ho definitívne odpisali..aj s mojim ocom sa pohádali..vynadal si..tak skončil on s mojim ocom..teraz sme sa akosi našli.. A chce aby sme išli do podnájmu...kym nejako nepostaví e domček..nasi mi povedali ze ak sa k nemu vrátim..tak doma mam už zatvorene dvere..bojimsa že ich stratim..zase nechcem brať drobcom otca..som uuuplne zúfalá...ďakujem.

Strana
z2
stefi_k
31. jan 2020

Zas pochpim aj tvojich rodičov, ked ta chlap odkopne tak ideš ku nim, keď ma zaujem docupitaš za nim spravis si s nim dalšie dieta a potom ked ho omrziš ta zas vykopne zas za nimi hmm tiež by sa mi to nepačilo. Charakter človeka sa nemeni aky bol taky bude aj nadalej. Čo ti dava, že sa.po tom všetkom k nemu chceš vratit ?

kecalko
autor
31. jan 2020

@stefi_k prišiel k nám.ospravedlnil sa mi..ze aj on urobil chyby..a chce si k nám nájsť cestu😏

stefi_k
31. jan 2020

A našiel si cestu k derom ?

stefi_k
31. jan 2020

Oprava: deťom

sidon
26. sep 2021

@kecalko ako sa to s mužom nakoniec vyvinulo?

Strana
z2