Odlúčenie od ženy a smútok

oepalf
3. dec 2015

Ahojte, rad by som sa spytal na Vas nazor na situaciu ktorú preživam,

Som v odlučení od jednej ženy vyše šest mesiacov. Zili sme spolu v zahraničí, mala syna inej krajine. Neskor prisiel i s otcom do krajiny kde bola i ona-taky bol ich rodinny plan ale nejakym sposobom sme sa dali dokopy. Uz predtym sme boli kamarati ale počase sme sa nejakym sposobom dali i sexualne dokopy. Neskor ked začinali otazky či ju mam rad, či sme si navzajom chybali a či nahodou nemam nikoho iného alebo či ju naozaj lubim a myslim. Ja som jej povedal, že tie otazky nemaju opodstatnenie aspon pre mna lebo ved vidi ze som vedla nej. a ako sa ku nej chovam či nie s niekym inym. Chcel som ten vztah brat vazne, bol som rad vedla nej, obidvaja sme si uzivali i sex no tie otazky ohladom lasky atd ma nejak ubijali vtom čase som prechadzal i roznymi inymi otazkami tykajucej sa identity a ja som začal mať pochybnosti o mojej laske voči nej a tak som sa snou rozisiel po čase.Odisiel som i do inej krajiny. Po dlhsom čase mi začala chybat, myslieval som na nu tiez neviem prečo či kvoli tomu ze ju mam rad alebo preto lebo len snou za poslednu dobu som prezival nieco realne. Citil som sa vedla nej ako muž a nie, novy pocit, pačilo sa mi to.
Pred par tyzdnami mi napisala a uz si volavame. Po rozhovore s nou sa citim fajn, akoby taky pocit lahkosti, voči problémom ktoré mam. No otazka je či mi nechyba prave to ze ma dokaze nabudiť no stale mam niekde strach ze nejaky blok. a teraz neviem aky. Ono ma aj syna, teeneger je odomna mladsí o par rokov. Takze aj toho sa obavam, že nebude moct byt az tak volna. Musi sa o neho starat a tak. Tomu aj rozumiem no neviem atd a mozno uz dalsie dieta nebude chciet lebo, proste nema dobré zazitky na to aspon mi to tak povedala pamatam si ze ked mi to povedala tak vtedy začinali i tie pochybnosti a tieto info ma akosi upozornuju či naozaj chcem este raz nieco snou skusit. NO zase sa bojim že uz nestretnem taku osobu. Je tazké stretnut fajn osobu skym sa porozpravas, zasmejes. Inak sme začinali kamaratstvo nas vztah, sexom sme sa nejak prehupli do vztahu a je pravda ze som sa vyjadril, že mi chyba práve to kamaratske.

Poradíte mi ?

julca15
3. dec 2015

Je ťažké Ti poradiť. Chýba Ti, bolo Ti s ňou dobre ale na konci píšeš, že Ti chýba hlavne to kamarátstvo. Lenže Vaše kamarátstvo už nikdy nebude ako bolo, alebo ste zašli ďalej. A ak som dobre pochopila tak o trvalý vzťah s ňou Ti až tak nejde, síce Ti chýba, ale má dieťa, musí sa o neho starať a tak podobne, čo nevieš či Ti to bude vyhovovať. Je jasné, že keď má dieťa tak u väčšiny, žien je dieťa na 1. mieste, respektíve môže byť na 1. mieste aj dieťa aj muž ale muži veľmi často žiarlia na postavenie detí. Keby ste teoreticky žili spolu ty, ona a dieťa, už nikdy to nebude také ako keď ste boli samy. Vo vzťahu nikdy nemáš 100% záruku, že to vyjde a z tvojho príspevku cítim, že je to na začiatku a už máš pochybnosti. Záruky Ti nikto nedá.

slnecnica174
3. dec 2015

To znie ako z romanu, az neuveritelne, ze toto pisal chlap 😉

vladinka
3. dec 2015

@slnecnica174 presne to ma napadlo...ako predloha ku knihe...a žiadne chyby v texte...neverím, že toto písal chlap....ani že ten príbeh je skutočný...

slnecnica174
3. dec 2015

@vladinka No chyba tam dost ciarok, ale zda sa mi, ze taky podobny styl pisania som tu uz niekde videla😉 Ja tomu tiez neverim.

lalinko2010
3. dec 2015

@oepalf vtom čase som prechadzal i roznymi inymi otazkami tykajucej sa identity - máš pocit že si žena preto si si dal aj ženskú podobizeň? toto ja nepochopím...
a v podstate som sa stratila v tvojom príbehu, o čo vlastne ide? kde je problém?

vladinka
3. dec 2015

@slnecnica174 to áno, ale na to, že to písal chlap je to gramaticky správne až až.... 🙂

slnecnica174
3. dec 2015

@vladinka Mam pocit, ze sa tu niekto pohybuje a vymysla si temy a tato konkretne je ozaj z nejakej knihy a la Danielle Steel alebo Rosamunde Pilcher🙂

vladinka
3. dec 2015

@slnecnica174 presne tak 😀

dasa71
3. dec 2015
Používateľ dasa71 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od dasa71.

asi tak nejako 🙂

oepalf
autor
3. dec 2015

MIlé ženy,

moj životný príbeh nie je fabulacia, život prinaša rôzne situácie, v ktorých sa niekedy tažko aj orientujeme ako aj v mojom prípade.

K tej identite, ono skor som mal napísať sexualna orientacia teda bisexualita, zle som sa vyjadril.
Dakujem za nazor

miriam11
3. dec 2015

@oepalf raz si sa s nou rozisiel, podla mna mas blog aj z jej syna. Radsej si hladaj inu zenu bez dietata a kadejakych zavazkov. Taku, s ktorou budete chciet spolocne vase dieta obaja a nebudes mat pochybnosti, taku, pri ktorej budes moct byt sam sebou. Nevstupuj 2x do tej istej rieky.