icon

Ako sa zbaviť zaľúbenosti do kamarátky alebo kolegyne?

Včera o 13:03

Ahojte, potreboval by som poradiť. Poznáme sa už dlhší čas, veľmi dobre si rozumieme a máme naozaj dobrý kamarátsky vzťah. Dávnejšie som ju pozval von, ale odmietla. Až neskôr som zistil, že má dlhoročného priateľa. Odvtedy som sa snažil brať to len ako kamarátstvo, ale namiesto toho mám pocit, že moje city sú čoraz silnejšie. Najviac sa bojím toho, že by som prišiel o naše kamarátstvo. Nechcem jej komplikovať život, keďže je zadaná. Zároveň však neviem, ako sa tých citov zbaviť, kedže si dobre rozumieme.
Zažil niekto niečo podobné? Čo vám pomohlo dostať sa z takejto situácie bez toho, aby ste prišli o kamarátstvo?

aeowyn22
Včera o 13:08

To je ťažko... tam, kde už v srdci je láska..

anonym_261036
Včera o 13:18

@anonym_autor ona ake signaly dava smerom k tebe? Prejavuje zaujem?

anonym_1ed687
Včera o 13:37

@anonym_autor samozrejme, že áno. Keď sú kolegovia opačného pohlavia dennodenne v kontakte a nedajbože majú spoločné projekty tak je viac ako pravdepodobné, že minimálne jedna strana vníma toho druhého ináč. Momentálne prežívam zase🙂 niečo podobné ako Ty. Nie v takej intenzite ako Ty. Je to kolega, ženatý. Nikdy by som neprekročila hranice. Vidím, že ani ja jemu nie som úplne ľahostajná. Preto sa nám dobre pracuje, rozumieme si. Treba tú náklonnosť využiť ináč. Ono to odoznie časom.

anonym_207277
Včera o 13:41

@anonym_autor ... keď nezaberajú triezve argumenty, máš možnosť urobiť drastickú zmenu, ktorú poznáme aj z príslovia "Zide z očí, zíde z mysle,,.City síce pravdepodobne budeš voči nej prechovavat,ale aspon sexuálna túžba bude miernejšia.Zaroven je väčšia šanca, že stretneš niekoho,s kým ti bude dobre a nebude to komplikované ako pri spominanej kamarátke

pletko325
Včera o 13:43

Veľa ľudí hovorí, že kamarátstvo medzi mužom a ženou nie je a časom začne niekto z vás niečo k tomu druhému cítiť. Rovnako sa to nemusí páčiť ani jej aktuálnemu partnerovi. Mal som niečo podobné v práci, no bol to opačný scenár. ja som mal partnerku a kolegyňa prejavovala o mňa záujem. Niekoľko krát som jej dal jasné stanovisko, že nie, túto hranicu neprekročím. Od tej doby zostala na mňa chladná a videl som že ju moje odmietnutie ranilo.
Možno by som na tvojom mieste zvážil nájsť si partnerku ktorá je slobodná, aby si to neskôr nebol ty, ktorý zničil jeden vzťah, ak by sa to medzi vami neskôr pokazilo.

anonym_3cb006
Včera o 18:44

@anonym_autor Su len dve moznosti, nekontaktovat sa uz vobec a ukoncit kamaratstvo alebo to vie ostat ako kamaratstvo, len to chce rozumovu pracu na sebe a velku disciplinu. Moj pripad bol taky, ze sme ostali kamarati, obaja sme to prekonali.

anonym_5d83c5
Včera o 23:53

to čo opisuješ nie je kamarátstvo. to je tvoja vypočítavosť. ty len čakáš kedy sa rozíde aby si ju mohol vziať útokom. je to faloš a pretvárka, nie kamarátstvo.

anonym_261036
Dnes o 05:33
@anonym_5d83c5

to čo opisuješ nie je kamarátstvo. to je tvoja vypočítavosť. ty len čakáš kedy sa rozíde aby si ju mohol vziať útokom. je to faloš a pretvárka, nie kamarátstvo.

@anonym_5d83c5 co ak respektuje jej vztah, nechce tlacit? Kde ma istotu, ze ona sa rozide a bude ho chciet? Stale vela riskuje, aj ked ostava od nej v bezpecnej vzdialenosti. Riskuje zranenie a moznost neopatovanych citov