icon

Odmieta ma

25. feb 2021

ahojte chcela by som sa zdoverit. mam priatela, sme spolu 1,5 roka, ja studujem na vysokej skole posledny rok a on pracuje. obaja mame 25 rokov. On ma byvanie, byvame teda u priatela, ale cim dalej tym je to pre mna horsie. po skole mam moznost ist pracovat do BA, co ma aj laka a hlavne nad tym cim dalej tym viac premyslam. priatel je stale bez nalady, nic ho nebavi a netesi, poslednu dobu ma odmieta aj po tej fyzickej stranke. :( :( nechapem to, pretoze cvicim a staram sa o seba, skusila som uy naozaj vselico. aj dnes, isli sme spolu do mesta vybavovat nejake veci pretoze sa hlasim na studijny pobyt do zahranicia a chcel ist so mnou, pomoct mi to vybavit, tak isiel. ma den volna aj zajtra, ale uz dnes je unaveny. rano sme vtsali o 9:00 a isli kludne, on teraz zaspal, ze vraj je dobity. a takto je to stale, uz polroka. neustale je unaveny, nema na nic naladu, nechce nic robit - mne pride ako taky PECIVAL. :/ posledne dni premyslam, ci chcem pri sebe do buducna muza ktory bude takyto, mna osobne taky zivot ani nebavi. a to odmietanie, mlady chalan a nechce sex? myslim ze nikoho nema, pretoze on by najradsej len sedel doma a sledoval tv. :( ubija ma to... a prislo mi naoyaj smutno, ked mi dal necitlivo najavo, ye nechce nic. a vo svojom okoli to vidim casto, ze tito mladi chalani alebo aj dievcata, ze ich nic nebavi, stale su unaveni a pritom nic nerobia, neviem, co si mam o tom mysliet 🙂 je pravda, ze sa poslednou dobou venujem vela sebe - ten studijny pobyt, cvicenie, stale nieco riesime so spoluziackami, mozno sa citi byt na druhej kolaji. ale vzdy sa snazim vecer najst cas a robit moje akvitiy ked je v praci, aby sme mohli byt spolu. velmi som z toho smutna, ze to dospelo az tu :( a pritom nie sme spolu ani tak dlho...

Strana
z2
kassandra25
26. feb 2021

No moze aj mat nejaku chorobu, ale moze to aj chciet s tebou ukoncit a nevie uz, ze ako.

zuzanapjat
26. feb 2021

ešte je možné, že odlúčenie by ho nakoplo. ale skôr si myslím, že ho treba nechať tak definitívne. myslím, že nejaká extra veľká láska u vás nie je obojstranne.

mladena
26. feb 2021

Treba si spolu vypiť

vinx
9. júl 2021

Ahoj,nečítala som všetky komentáre,ale vyjadrím sa k tomu sexu.Urcite nie je normálne,keď chlap odmieta sex.Takeho by som nechcela,veď to určite aj znižuje tebe sebavedomie.

leskovael
9. júl 2021

To sa stáva že sa stretnú ľudia, ktorí k sebe nepasajú. Určite je tam to "mam ho rada" ale to je do života veľmi málo. Nieste kompatibilní a to je veľmi podstatné.Takže niekedy sú kroky ktoré sa zdajú ťažké, najlepšie v živote.. Choď si svojou cestou, zameraj sa na seba a uvidíš ze o pol roka budeš myslieť nato, ako si dobre urobila. Good luck 🙂

katkati
9. júl 2021

Sama vieš, že to nie je to, čo chceš. On ťa ťahá dole, už začínaš kvôli nemu pochybovať a prehodnocovať seba. Tak, alebo podobne ako ty, by mali žiť mladí ľudia. A nie prísť z práce a hniť doma na gauči. Nedaj sa ním zmiasť. Máte si užívať, venovať sa jeden druhému, užívať si aj sex, veď ste takí mladí. Veď ty so svojou povahou by si pri akčnejšom, životaschopnom chlapovi mohla prežiť zaujímavý, plnohodnotný život. Keď ani svoj problém nedokáže riešiť, tak aká je to opora pre teba, keby si ty bola v nejakých problémoch?

katulik123
9. júl 2021

Ako to nakoniec dopadlo? 🙂 Lebo podľa všetkého to je pre mňa úplný znak depresie, mám s tým skúsenosť, takže preto mi to príde ako najpravdepodobnejšia vec, podľa všetkého čo bolo napísané..

mon2523
9. júl 2021

tiez si myslim, ze naj by bolo, ak by si ho opustila, len zjavne ti vztah s nim robi len same problemy a taku tu dusevnu nepohodu, co moze casom vyustit aj do depresie, co by si teda isto nechcela

Strana
z2