Odpovedá mi neskoro cez messenger
Ahojte,keď s niekým píšete na messager opisujete hneď poprípade o par hodín keď ste online? Ide o to že som začala niečo s jedným píšeme si a niekedy odpíše hneď niekedy aj na druhý deň! Resp keď nie je čo odpísať len prečítať....rozklikne tiež až budúci deň no nie vždy.... vadí mi to ...veď keby mal záujem tak hneď nie???
@evamea no asi áno asi ma mamv riti
A možno je vyťažený, možno soc. siete nie sú jeho prioritou, možno radšej komunikuje osobne, telefonicky... Ty musíš vedieť
@evamea tak ale bol online
@evamea je aj teraz dosť zaneprázdnený ale to je pár minut
On začal písať prvý atď písali sme odpisovali a poslednú odpoveď rozklikol o 2 dni tak keby ho to zaujíma tak skôr...asi nemá záujem
Stretnut osobne najlepsie, zatial to z jeho strany nevyzera, ze ta berie dako vazne. Uz ste sa stretli ?
To už musí vyplývať z kontextu, či to je len písanie pre písanie, alebo sa tým písaním spoznávate, alebo len krátite čas, alebo sa chcete vyrozprávať nezainteresovanej osobe... Možností je veľa. Navrhol stretnutie?
prepac ja mam v praci tiez internet telefon je online ale to neznamena ze mozem vzdy a hned reagovat na kazdu spravu...
Byt online a mat cas na dopisovacky s frajerkou su dve odlisne veci. Hlavne ked je v praci.
@brita7777 jasne
Odpisujem ako kedy... Niekedy hneď, niekdy o hodinu alebo. O pol dna, záleží o co ide...
@kacena4 to chápem ale o 2 dni? Ani nie odpísať ale prečítať lebo to bolo len konštatovanie nie odpoveď na otazku
ja som na msn online stale aj ked som neni na pc ci v mobile
@nika82 a ako to je možné? Tak on je aj on aj off...takže neviem
Ja som napríklad ten typ, co je sice online a môžem odpisovať ale miesto toho kukam memecka alebo nejake ine veci co ma zaujimaju... Dakedy odpisem hned a ked nemám chut tak proste som na nete a nenecham sa rusit nejakou spravou.😂 Ale keby mi pise nejaký chlap o kt. by som realne mala zaujem, tak mu odpisem vždy. Aj keby som v práci a pod. Isto by to netrvalo den.
Na messengeri by som sa na status online moc nespoliehala.velakrat sa mi stalo ze ukazovalo online a manzel mal telefon uplne mimo ,takze online isto nemohol byt.to ze rozklikne po 2 dnoch moze byt nezaujem,ale ak ste v podstate ukoncili temu nepride mi to divne.ak ma vyskakovacie okno pri prijatej sprave vidis spravu a nemusis rozkliknit.aj ste sa medzitym stretli ? Alebo si sa ho v tej sprave nieco pytala na co nezareagoval? Vtedy by som bola na pozore,ze asi nieje uplne hotovy z teba..ale to ty musis vediet aj story okolo toho pisania,posielanie sprav naozaj nemusi byt pre niekoho priorita..dokonca poznam ludi ktorych to otravuje ;)
@lienka9 to bola len odpoveď moja čo rozklikol o 2 dni
@lienka9 nie lebo som mimo teraz na pár dni
ja som online nonstop, ale castokrat messenger nepozriem aj par dni...a co sa tyka FB, tam nechodim vobec, kto tam co pridava....mna tieto vykecavacky cez messenger az otravuju...viem, ze ked niekde zacnem komunikaciu, alebo si zacnem pisat, nema to konca kraja..a ja na toto fakt nemam chut, ani cas...kopa ludi to takto berie a chlapi uz duplom
Takého jedného poznám 😂 znamená to, že z teba nie je až tak paf 🤷🏼♀️
Jaaaj, tieto vypisovacky...nie každý drží mobil v ruke 24/7, čiže ak má prácu neodpise hneď...v tvojom prípade neodpisal 2 dni ani neprečítal správu (resp.mohol si ju len zrolovat na mobile a prečítať tak) niekedy msg blbne a nepipaju upozornenia, len keď otvorí msg vidí správu
Možno messenger až tak nepoužíva v komunikácii s inými, a má možno vypnuté upozornenia, tak ho nenapadne len tak pozerať.
Ja napr tiez dakedy odpisujem po par hodinach ci dalsi den..lebo mi nepride upzoornenie a nie vzdy mam cas ci mi napadne tam ist.
@siska53
@ibrunova
@marcellka32 on má mobil pri sebe pracuje na ňom...možno to videl len otvoril n skor
Ked som zacinala chodit s mojim manzelom, napisali sme si 1 mail denne. Ak je vytazeny, messenger mu nemusi vyhovovat, aby reagoval na kazdu vetu
Zároveň ale, nikto nie je v praci 24 hodin vkuse. Kto ma zaujem, odpise cez obed/v ten den po praci. Nie po 2 dnoch.
Je este mozne, ze sa boji, aby nebol vlezly. Takze si to s nim odkomunikuj
napríklad ja tiež pracujem na počítači a mobil mám pri sebe nonstop. ale počas pracovnej doby nemám chuť a ani čas odpisovať na súkromné veci.
A ty mas naladu/cas si stale s niekym vypisovat ? Neber to v zlom ale mne to pride akoby nemas co robit len sliedis kedy je online aby ti uz odpisal ja by som toto nemala chut asi riesit…skus sa nejak zamestnat aby si to neriesila..
Ja napriklad tiez mam dni kedy som pracovne vytazena ano tiez svietim online ked napr pridem domov z prace alebo cez prestavku poscrollujem FB ale napriklad odpisovat sa mi nechce nikomu lebo riesim ine veci si v hlave a nie sa este zatazovat ze musim rychlo poodpisovat to je niekedy posledne co ta zaujima..takze tiez niekedy neodpisem hned
A druha vec su aj ludia ktori niesu tak zatazeny na soc.siete hlavne chlapi toto neriesia vobec proste odpise ked bude mat cas/naladu/chut…ale aj tak sa pripajam asi k nazoru ze az tak paf z teba nieje

Odpíšem aj po mesiaci, ak to nie je pre mňa podnetná konverzácia. Ak ste si niečo "začali" tak sa hádam aj stretávate, či? Ak by bol tak namotaný ako ty, tak by ti odpísal hneď ako to bude možné, očividne si si "začala" s nim zatiaľ len ty.