Odpovedá mi neskoro cez messenger
Ahojte,keď s niekým píšete na messager opisujete hneď poprípade o par hodín keď ste online? Ide o to že som začala niečo s jedným píšeme si a niekedy odpíše hneď niekedy aj na druhý deň! Resp keď nie je čo odpísať len prečítať....rozklikne tiež až budúci deň no nie vždy.... vadí mi to ...veď keby mal záujem tak hneď nie???
Aha no tak ja som asi jediná čo si nájde každý deň na odpísanie.. to už neviem čo je za zaneprázdnenosť keď si nevie nájsť minútku na odpísanie. Tiež mám toho veľa ale aspoň večer si nájdem čas.
@sasitimi17 vieš, kto chce čas si nájde kto nechce tak si nenájde 😉
Ja mam mobil tiez pri sebe. A casto minsprava nepipne.. ked nemam cas, zistim po par hodinach, ked tam vleziem, ze mi dakto pisal..
Ja mám na telefóne takmer vždy tichý režim, takže napíšem až keď vezmem telefón do ruky...
Potom nemám ani internet, len doma wifi, takže ak som celý deň vonku, smola...
Ďalej mám dve malé detí, takže telefón je viac menej bokom.
A v práci na telefóne tiež nie som, chodím tam pracovať...
Ale, keď som sa zoznámila s mojím už terajším manželom, písali sme si takmer vkuse, alebo sme vedeli, že sme v práci alebo offline.
Tak si vyber.
Aj ste sa stretli alebo len píšete? Myslím že človek dnes prikladá písaniu online až moc veľký význam a často aj bezdôvodne.
Ahoj, ak ma notifikacie na mobile, tak zvacsa tu spravu vie precitat i ked ju neodklikol, najma ak nie je prilis dlha. Mnoho ludi si nechava spravy ako neprecitane, aby vedeli, ze sa k nim chcu vratit. Najma ak ich mas vela. Cize jedna z moznosti je, ze si pise s viacerymi. Alebo ozaj tie ine povinnosti. Ak je prohlaseny na voacerych zatiadeniach, napr na notebooku, tak moze svietit online ale realne tobit nieco ine. Je to na vzajomny rozhovor, tych moznosti je x.
tak vieš, možno prečíta a odpísať nemôže, lebo okolo pobehuje manželka.

Ako tu uz bolo vyssie spomenute, na online stastus na messengeri sa nespoliehaj. Aj mna hocikedy ukazuje online aj o 3 rano ked uz davno spim. 🙂
Ale to ze si spravu precita az na dalsi den pripadne neskor je divne, ale je mozne, ze mal toho vela, alebo len nemal na to co povedat, pripadne sa mu nechcelo vtedy komunikovat. Nebude lepsie sa stretnut, nez si len takto vypisovat a rozmyslat nad tym, ze kedy odpise?