icon

Odpustili by ste mužovi, že mal milenku?

jana1511
18. okt 2014

Muž má pred pol rokom opustil kvôli mladsiej milenke. Viem , že boli spolu viac ako dva roky. Teraz prosí o odpustenie. Stale ho milujem. Chcem ho späť, ale mám -pochybnosti. Dá sa to ?

bejbinka
18. okt 2014

@jana1511 Za mna...keby to bolo jednorazove posmyknutie, priznal by sa a prosil ma o odpustenie...no...neviem, mozno by som aj odpustila (zalezalo by na okolnostiach), ale musel by sa veeelmi snazit. Tvoj muz mal ale niekolko rocny pomer a toto by som mu uz nevedela odpustit. Vyse dvoch rokov mu nevadilo, ze zije bez Teba? Neviem si ani predstavit, ako Ti vysvetlil, ze preco sa chce k Tebe vratit...skoda, ze si nenapisala. Mne jedine napada, ze bud pochopil, ze "stara" je lepsia ako mlada, teda sa mu zunovala z nejakeho dovodu...alebo, a to povazujem za pravdepodobnejsie, ho nechala mlada a nechce zostat sam.

el6
18. okt 2014

@david1991 preco odpustit? tvoj muzsky pohlad by ma celkom zaujimal

lavandulka
18. okt 2014

@stellamaris ano, každý má právo urobiť aj chybu.... keby išlo o jednorazovú záležitosť, odpustila by som.....ale niekoľkoročnú.... to nie!

jvlo
18. okt 2014

uplne by som to nezavrhovala, ale dala by som mu to riadne pocitit. Ak ho lubis, nenastahuj si ho zase k sebe...ak mu chces dat sancu, zacnite spolu randit, maj svoj zivot a po nejakom case sama uvidis. Drzim palce

jana1511
autor
18. okt 2014

Bože...neviem. Ja ho milujem, ale nie som si istá , či aj on mňa. Videla som, že bol do nej zamilovaný, veď bol úplne mimo, zasneny. Dá sa len tak odlubit ? Neviem či to zvládnem... ☹

stellamaris
18. okt 2014

@lavandulka no niekolkorocnu znamost by som neodpustila ani ja........a nechcela by som byt ako ta druha,ku ktorej sa vrati a neskor zase opusti pre dalsiu................Ale pravo rozhodnut sa prenecham v tomto pripade zakladatelke temy. 😉

natalym
18. okt 2014

@jana1511 No musíš sa trošku dostať do reality. Zamilovaný a milovať je podstatný rozdiel. Štatisticky po dvoch rokoch vyprchá počiatočné zaľúbenie, zrejme vyprchalo. Buď prišiel na to, že Ťa ľúbi, alebo si potrebuje liečiť svoje zranené srdce a Ty si mu prišla ako najvhodnejšia, zrejme spolu dobre vychádzate. Musíš zistiť či Ťa naozaj ľúbi a to veľmi ťažké. Je to na dlho. Musíš ho preverovať v kritických situáciách. Hlavne nechoď do toho hŕ. Držím palce.

svadobcania
18. okt 2014

Ako náš susedko... Deti vyrástli, super ženu mal...a jemu za*ebalo a našiel si mladú, s ktorou si urobil dieťa. Po 5tich rokoch chcel naspať. žena mu odpustila... zase boli 5 r. spolu...a teraz sa zasa vrátil k milenke...neuveriteľné.
Ale ja keby ho ľúbim, tak by som to riskla 🙂.

mamulka211
18. okt 2014

Kazdy robime chyby, trebars bol manzel este nezrely a teraz dozrel, len si neviem dost dobre predstavit, ci sa da nanovo zacat milovat to, co sa raz milovat prestalo. a preco sa chce vratit? ci z pohodlnosti, zo strachu, ze ostane sam, alebo z lasky...tomu poslednemu by som asi neverila...radsej zacat novy vztah, ako obnovovat stary.

bejbinka
18. okt 2014

@jana1511 Pozri, nikto z nas Ti tu nevie odpovedat na Tvoju otazku...a mozno ani Tvoj muz nie, lebo ked to bol schopny urobit raz, kludne sa to moze stat aj druhykrat. My nevidime do jeho vnutra, co ho vedie k tomu, ze sa chce k Tebe vratit, ake su jeho skutocne pohnutky. Nevieme, co Ti povedal, ake Ti dal vysvetlenie a ci to co Ti povedal je pravda. Nemozes to vediet ani Ty. Jedine, co si musis v sebe ujasnit je to, ci si schopna zit s clovekom, ktory Ta uz raz podviedol a neotlkat mu to stale o hlavu, lebo to by ste sa spolu len hadali, Ty by si zila so zatrpknutostou, ze uz raz Ta odkopol a nakoniec by ste sa rozisli znova. Pochybnost budes mat uz vzdy, ved kto by nemal v Tvojom pripade, ale ak to v sebe udusis, si schopna za tym urobit hrubu ciaru, nevracat sa k tomu neustale a nezit svoj zivot v podozreni z dalsej moznej nevery, chod do toho a odpusti mu (samozrejme nie lahko, nech si to chlapec zasluzi!) a vezmi ho spat. V opacnom pripade nikdy nebudes spokojna a stastna v takom znova zlepenom vztahu.

kliara
18. okt 2014

Pravdepodobne nie.

jana497
19. okt 2014

nikdy mam s tym skusenosti mal jednu odpustila som mu ,sice tazko ale odpustila a po dalsich 5 rokoch to spravil zas s najlebsiou koleginou s mojej prace .Suhlasim s bejbinou ked to spravi raz spravi to aj druhy ved je tu ta..ktora mu odpustila a odpusti ,,nerob to budes sa len trapit ..

saskia64
19. okt 2014

nikdy , velke nie , vlastna skusenost...

maaaria3
19. okt 2014

zaleží od vzťahu, milenka nebola len milenkou, keď ťa kvoli nej opustil, isto si Vás porovnával a nateraz si to vyhrala... len ktovie, či nepríde iná, po ktorej sa už nevráti... toto zdá sa bola aj psychologická nevera... ale tak može aj nemusí sa zopakovať... ale klamal ťa, neviem, neverila by som mu už, nevedela by som byť v pohode...

lucy125
19. okt 2014

Niéééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé

stela310
19. okt 2014

urcite nieee

mircalla
19. okt 2014

Posmyknutie ano, toto nie. Po dvoch rokoch sa chce vratit? Bud omrzela milenka jeho alebo on ju, tak nechce byt sam, muzi su slabosi. Podla mna sa to bude opakovat. Je mi cudne, ze prikvitne po 2 rokoch - to je dlha doba...Pride mi to, ze si hovori ze lepsie ty, ako nic...to si mu 2 roky nechybala a teraz si mu dobra?
Skutocne, keby mali sex alebo kratkodobu aferu, ano to sa, ale toto......

sandy84
19. okt 2014

Ked ho chces tak ok.Ale zase ho nechaj nech o Teba bojuje,nech Ta bali a zvadza,aby to nabralo smrnc.Proste sa nahod,zmen uces,make up davaj krasny.Nech sa zalubi naozaj do Teba.Kup si novu vonavku....proste neurob to ze otvoris dvere strapata a v teplakoch a povies dobre pod domov.

sharmana
19. okt 2014

@jana1511 ja si myslím, že to nie je dobrý nápad, aby si ho pustila naspäť do svojho života. Maj svoju hrdosť. Keby mu bolo dobre s milenkou, tak by na teba kašlal. Cítim z toho len jeho vypočítavosť. Asi sa nemá kam vrátiť, tak skúša teba. Chlapi sú hrozne jednoduchí. Potrebujú mať sex a mamičku čo by sa o nich postarala. Ked vytriezveli s milenkou zo zamliovania a priťahovania sa, tak sa chce vrátiť k tebe, lebo si spomenul, aké teplo domova mal u teba. Možno omrzel svoju milenku, ked zistila, že je to s ním obyčajné a rovnaké ako s inými mužmi, ked s nimi už zdielaš každodenné radosti aj starosti.
Skús trošku ziť a práve sa poobzeraj po okolí, ved prečo by si nemohla stretnúť ešte toho pravého? Toho, pri ktorom nebudeš stále v podvedomí cítiť zlosť, že ti ublížil a kto si ťa bude natolko vážiť, že by ťa proste nepodviedol. Predstav si, sú aj verní chlapi. Ja som tomu tiež neverila, kým som si nenašla svojho manžela, mala som predtým šťastie len na takých zmrdov, akým je tvoj manžel.

irenkask
19. okt 2014

@jana1511
Robí to väčšina mužov, určite viac ako každý druhý, len sú ženy ktoré o tom vôbec nevedia, sú ženy ktoré sa tvária že to nevedia pred druhými a sú ženy ktoré to vedia a tolerujú to.
Záleží hlavne aký to má dopad finančný na rodinu a psychický.
Ak má žena trpieť a žiť v hádkach a strachu že sa to zopakuje, tak je pre ňu lepšie aj pre deti ak žijú zvlášť.
U mužov je to určitá závislosť alebo koníček tak ako na šport alebo alkohol.
Ja osobne by som nerobila ani jednému chlapovi prechodnú stanicu aby keď si zmyslí že sa vráti tak môže kedykoľvek.
Inak chlapi sú zvyknutí tak ako barani že im patrí celé stádo oviec.
Čo sa týka mňa osobne, tak by som od neho vyžmýkala peniaze na deti čo by sa dalo, aby som mu aspoň sťažila tie jeho zálety, pretože ženy väčšinou letia na takých ktorí majú prachy a robia sa grandi.
Obávala by som sa aj toho, že tvoje deti budú raz robiť to isté partnerovi ak ho vezmeš naspäť a budú si myslieť že je to úplne normálne. Pretože majú taký príklad doma.
Čudujem sa len tým ženám ktoré bez mihnutia oka zoberú deťom otca a vedia že tie deti sú ukrátené aj o jeho lásku, prítomnosť a aj o peniaze ktoré patria jeho deťom. A ešte sa bránia výhovorkou že im to aj tak neklapalo, ba dokonca sú na to ešte hrdé a nemajú kúsok hanby.
Toto je už úplný úpadok morálny a dehonestácia rodiny.

sue
19. okt 2014

....hmmm....a ja by som to skusila 🙂 nie rovno sa nastahovat spat a sme par a lubim ta....tak ako novy iny porozvodovy vztah. Uzit si kavickovanie,chodenie do kina,na vino,na veceru ...a o pol roka,o rok uvidis. Nevracaj sa spat, nedebatuj,kym o tom nezacne on....a nehovor,ze ho lubis. Hovor,ze ti je teraz dobre,ak ti naozaj bude. Stoji to za to a moze to vyjst 🙂

maria1989
19. okt 2014

@jana1511 urob ako ti káže srdce 😉 a nepýtaj sa tu na MK. nikto nežije tvoj život. prinajhoršom zas odíde, prinajlepšom budete spolu šťastní, lebo urobil sakra veľkú chybu, a nebude si ju chcieť zopakovať. 🙂

kahlan1
19. okt 2014

@jana1511 len je rozdiel aspon podla mna medzi láskou a zamilovanosťou - zamilovanosť je niečo chvílkove - čo tu dnes je a zajtra nie a láska je premna nieco trvalé

lahko sa radi zenam co nikdy v takej situacii neboli - lahko sa pise nevratila, neodpustila, ako mozes lubit stale aj po tom co ti spravil.

Neviem čo by som robila ja, ale velmi sa i paci to čo píše @natalym alebo možte skusit poradnu - neviem

a ja si mysim ze ja by som sancu dala

tanapeta
Autor odpoveď zmazal
staronova
19. okt 2014

Za mna NIE.
pošliapal ťa ako kvetinu na lúke a ty ešte tvrdíš,že ho miluješ...toto nie je o láske....neklam samu seba....dva roky je velmi dlhá doba. Ved ty si seba vôbec nevážiš.... 😨

jana_eyre
19. okt 2014

ja by som urcite neodpustila.. ale iba ty vidis do vasho vztahu, takze iba ty mozes vediet, ci by si s nim este dokazala zit..

dollynkaa
19. okt 2014

@jana1511 nie. Dva roky ta podvadzal rok bol prec. 3 roky ktore si mohla aj ty stravit radsej s niekym kto by zato stal.

svetllana
19. okt 2014

@maria1989 Ty si to vyriešila jak môj muž. Rýchle, jasne, stručne...a aj trefne 🙂 😎 😎

6969eva
19. okt 2014

@jana1511 Myslím, že ti bude ľahšie žiť s krivdou na duši, ako ho vziať späť a riskovať opätovné sklamanie. Po období ružových snov a oparu šťastného znovustretnutia a dočasného dojmu, že ste tí, ktorí k sebe navždy patria príde obdobie bežného života a tebe sa budú vynárať spomienky a straré krivdy a on si už nebude pamätať tvoju veľkorysosť.A pravdepodobne zas nájde spríbuznenú dušu, ktorá mu bude rozumieť lepšie ako ty. Ak ho prijmeš späť, ukážeš len širší priestor a posunuté hranice tvojej nikdy nedocenej tolerancie. Tiež viem, o čom hovorím. Môj život v skratke na ilustráciu: Moja, len trochu pijem a vyvádzam, ale mám ťa rád, si tá najlepšia žena na svete....moja, len trochu pijem a bijem ťa, ale si tá naj........, moja, už ťa nebijem, len trochu pijem a hrám automaty, ale si tá naj.....moja, už nehrám , nebijem ťa a menej pijem, len mám milenku, bez ktorej neviem byť, ale s tebou chcem dožiť život, lebo si tá naj...žena na svete a viem, že ma to raz prejde a ty budeš vedľa mňa. A to nekecám. To chceš?Ja nie!

mischy00
19. okt 2014

...veľmi záleží aj na tom, čo predchádza tomu, že sa chce k tebe znovu vrátiť.....rozišiel sa s "milenkou" alebo sú stále spolu a ťahá ho to k tebe? Musíš si položiť aj viacero otázok: napr. ako sa k tebe choval keď bol (býval s ňou), zaujímal sa o teba, syna aspoň minimálne ako sa máte, či Vám nič nechýba a pod. Alebo úplne prerušil väzby a komunikácia buď žiadna alebo iba fakt najnutnejšia. To tiež dosť napovedá, či máte ešte šancu všetko hodiť za hlavu a skúsiť to alebo radšej nechať tak. Osobne by som to určite nijak nesilila, nechať ti pozvoľna plynúť, sem tam stretnutie, káva a pod., možno spoločný výlet a potom každý pekne krásne domov. Až po čase uvidíš, či ho to k tebe ťahá naozaj alebo potrebuje iba nové útočisko. Nech chlapec bojuje, keď niečo chce!!!!!