icon

On sa domov neponáhľa, ide si na pivo. A ja doma s deťmi

6. sep 2023

Neponáhľa sa domov ,ide si na pivo a bohvie kam ..nič ho netankuje však sloboda ..a ja jak puca len doma s deťmi.
Chodím von áno ale nie sama , stále s deťmi

deti95060810
6. sep 2023

to píšeš o svojom manželovi? však keď príde tak mu zaves deti na krk a pošli ho na prechádzku, alebo nech s nimi napíše úlohy, .... a ty si choď napr. do kina

galganka
6. sep 2023

...a to inak sedieť nevieš? Iba ako puča? 🤷‍♀️

autor
6. sep 2023

@galganka chytať slovíčok to sa ty vieš

jj298
Odpoveď bola odstránená
galganka
6. sep 2023

No. 🤷‍♀️🤣 čo už so mnou. Teraz sa ty chyť priležitosti a to, čo si tu napísala povedz manželovi. A neprestaň, kým nenájdete aspoň nejaký kompromis, nech nie si tá puča.

syslik81
6. sep 2023

no tak s anachystaj von a ked pride predaj mu stafetu- obuj sa daj detom a muzovi pusu a dovidenia vidime sa za 2 hodinky ..

janinah
6. sep 2023

Môj muž workoholik vedel,že každý štvrtok o 16 odchádzam z domu a deti má na starosti on.Šla som ku kozmetičke,do kníhkupectva,na kávu s kamoškou,hocikde,ale sama...dobiť baterky.Trvalo mi síce dlhšie,kým som ho to naučila,ale podarilo sa,urob to isté.

zmrzlinka2021
6. sep 2023

A chodil takto do krčmy aj pred svadbou, či deťmi?

simca06022011
6. sep 2023

Véd sa obleč, vezmi deti a sup za nim, že si mu ich doniesla :D však ste obaja par, mate robiť veci spolu...

autor
6. sep 2023

@jj298 🤣🤣

kandelabra
6. sep 2023

No pokial to budes bez slova tolerovat tak sa nic nezmeni, preco by sa aj malo? Chlapovi to nevadi, on si zije a o deti ma postarane. Najprv treba rozhovor, potom kontretne dohody o tom kto sa kedy stara o deti a ak ho to ani potom stvat nebude, tak ho nechaj zit jeho uzasny single zivot sameho.

1234321
6. sep 2023

@galganka autorka sa prišla vyrozprávať a ty pridaš blby vysmievacny príspevok🥱 žena keď máš so sebou nejaký problém tak smer psycholog, psychiater ale nikdy, opakujem nikdy sa nevysmievaj druhému. Dopadnes potom veľmi zle.

galganka
6. sep 2023

@1234321 autorka anonymne hodila pind a doma šúcha nohami a nepípne. To posledné čo potrebuje je pomojkať a poľutovať. Potrebuje sa nasrať a konečne sa ozvať. Toľko si o tom myslí moja osoba, ktorej si tak rýchlo diagnostikovala problém hodný psychiatra.

nikpa
6. sep 2023

Tak treba ísť aj sama, nechať deti doma s chlapom a neponáhľať sa domov. Nech si to vyskúša. A takto pravidelne chodievať.

gleep1
7. sep 2023

@galganka a to sú 2 možnosti? Vysmiať sa jej a ľutovať ju? Napísať rozumný komentár bez výsmechu o tom, čo by mala robiť, poradiť jej akým spôsobom to skusit spraviť, taky komentár sa napísať nedá? Véd to ze to takto ďalej nejde jej je asi jasne, inak by tu nepísala. Je sama doma s 2 deťmi zatiaľ čo má pocit ze muž ju ma na háku, asi nie je zrovna v najviac fit psychickom stave a ty tu aj tak prídes a budeš sa vysmievať jak nedozrety jedinec a ešte si to aj obhajovať budeš 🤢🤮

sense
7. sep 2023

Keď príde domov treba mu oznámiť ze ideš teraz ty von, ved sloboda....

galganka
7. sep 2023

@gleep1 páči sa mi selektívna slepota, ktorá tu často vládne. Stále stojím za svojím prvým, druhým aj tretím komentárom, čo som tu neanonymne napísala. Áno, sú tri, nie iba jeden.

gleep1
7. sep 2023

@galganka prvý komentar vysmevny, druhý komentár vysmevna rada, neviem ako inak si mam vysvetliť smajlíka 🤣 to akože je niečo na jej situácii smiešne? Tretí komentár obhajoba výsmechu. Stoj si za tým, potom neplač akí sú ľudia a svet zlí, patríš medzi zlobu.

h2
7. sep 2023

@galganka Evidujem ťa na koníku už dlho a mala som ťa v podvedomí, ako jednu z tých v pohode žien. Priznám sa, že si ma prekvapila. Bohužiaľ, komentáre, ako ten tvoj, sa na koníku začínajú vyskytovať čoraz častejšie. Ale keď už aj na tomto fóre známa a populárna osoba skĺzne do tejto kategórie, tak sa niet čo diviť, že to tu ide dole vodou. 🙁

galganka
7. sep 2023

@h2 žiaľ takáto je realita. Nedám sa naprogramovať, aby som sa stále niekomu páčila.
Zhodou okolností niečo podobné ako autorka riešila jedna kamoška. Podobne nezmyselný pind pustila predo mnou a dostala podobnú odpoveď, ako tu autorka. V prvom momente si možno o mne pomyslela všeličo. Ale keď sme sa neskôr o pár dní bavili, skonštatovala, že dobre som jej povedala. Najprv ju to nasralo, potom to v nej hlodalo a nakoniec mu povedala konečne svoje. Keby ju klepkám po pleci a nechávam vyplakať na mojom ramene, 💩 jej to pomôže. Teraz si už z toho prvého dňa robí aj ona srandu.
Posledný raz opakujem, stojím si za všetkým, čo tu napíšem. Hold, nemusí sa to každému páčiť, nemusí to byť vždy len o 🦄 a 🌈. Inokedy tu čítam, ako má každý právo na názor, komentár a bla bla... tak si ho uplatňujem tiež... do tejto verejnej diskusie... 🤷‍♀️

kvetinka75
7. sep 2023

autorka a čo iné ti má poradiť? Veď sama si sa do tejto role nanominovala. Ak ti to skutočne vadí, tak neseď doma ako puča (tvoj výraz) a niečo rob. ženy preberajú na seba všetku zodpovednosť a povinnosti za domácnosť, deti, a potom sa idú sťažovať. Mužom nepoviete nič, len mlčíte a tu sa sťažujete? Čo ti bráni ísť bez detí? Veď raz príde domov, zober sa a choď. Nerobme zase s mužov neschopákov. Čo by nevedel dať deťom jesť, osprchovať ich, uložiť ich večer?

zmrzlinka2021
7. sep 2023

@kvetinka75
Jedna vec je zavelit, druha vec je, ci jej muz prevezme starostlivost o deti. Proste to je zial realita. Vela zien si zalozi rodiny s absolutnymi debilmi (ony to aj tusia, ale veria, ze dieta muza zmeni) a potom cely zivot su chudery.
Proste darmo mu ona necha deti, ked ona sa na ne vysere, neosprchuje, otvorí im na veceru baliček čipsov. A dost tychto zien sa s tymto proste realne stretava a co necha dieta debilovi?

@galganka Kompromis mozu prijimat iba dvaja zreli ludia. Pravdepodobne mas skveleho a milujuceho manzela - ja tiez. Ale zial, vela zien ide do vztahu s nezrelymi jedincami (castokrat aj tie zeny su tak trocha mimo) a tu mozes nastojit kolko sa ti raci. Raz ked si niekomu ukradnuta, tak urcite nebude sa tu teraz prisposobovat nejakej zene a uz vobec nie detom. Toto sa nemení ani manzelstvom, ani detmi, toto musi byt v cloveku, ze mu realne zalezi na partnerovi, na rodine.
Pri zene, ktora to ma v hlave upratane, je taky chlap na "okraji spolocnosti", ani o neho nezavadi.

kvetinka75
7. sep 2023

@zmrzlinka2021 a skúsila to niekedy? Alebo iba zvesí hlavu a zase ide po starom?