Opäť sa kamaráti s milencom
V zime ma podviedla, prišiel som na to, vyrozprávali si to. Pohádala sa s ním a skončil akýkoľvek kontakt. Ale ja ju sledujem odvtedy. A dnes som prišiel na to, že sa opäť začínajú kontaktovať. Písali, a aj volali. Príde niekto slávny na návštevu SK a ona mu navrhla aby spal u toho človeka s ktorým má podviedla lebo on má veľký prázdny byt. A toto aj spolu preberali.
Viem o tom cez správy čo je nekalý spôsob získania dôkazov a ja teraz neviem čo mám robiť. Je možné že sa opäť stretnú a mňa ide poraziť. Čo ak opäť niečo? Viete, myseľ je nahlodaná. Aj keď nemáme nejaké veľké problémy vo vzťahu. ...
Asi čo iné som od nej aj mohol čakať že? Ako by ste to riešili?
Je nám okolo 25 rokov, žijeme spolu
A teraz sa celý život budeš vyhovárať na zle detstvo? Ok, možno do istej miery to je pochopiteľne, ale veľa ľudí nemá zlatú kolísku a ružové detstvo, a dokážu sa pozbierať. Tvoj problém nie je ani tak to, čo bolo pred rokmi, ale to, že vieš, čo by si mal robiť a robíš pravý opak
A potom sa trapis, sťažujes a v podstate cestu von odmietas. Máš tu milión rad, ze kopni ju do riti, ale ty vysvetľujes, prečo to neurobíš a stále dokola len plačeš, aká je to neverná žena, a ako ju musíš sledovať. Úprimne? Keď takto sa správaš stále, nedivím sa, že pritiahnes len také ženy, ako je táto tvoja ku... cka. V podstate si s tebou môže vytriet dlážku a ty budeš stále svoje, že ju miluješ a nemôžeš bez nej žiť.Vsetko je v tvojich rukách.. Nikti ti zázračné nepríde a nezmení ju na vernú a milujúcu, ani ti nevleje silu na rozchod...
Tu niektoré zas chytáte za slovíčka... Veď je to plus minus, ona napr 24 on 26 tak to zaokrúhlil nie? Či len ja to tak chápem?
Autor... no nijak by som to neriešila, jedine čoby som robila by som sa rozišla. Ja by som nevedela zostať vo vzťahu kde by ma partner podviedol,neverila by som mu už a podozrievala na každom kroku, čo nema zmysel lebo by som trápila v prvom rade sama seba a aj keby sa partner už doživotne snažil trápila by som tým celý náš vzťah.. Veľmi malo párov podľa mna zostane spolu po nevere bez toho, aby sa podvedený trápil či aby odpustil a začal zase veriť, ale nie len slovne, tak naozaj, že to má sám v sebe vyrovnané... Neverím nato... U vás neprešiel ani rok a už zase riešiš, že jej neveríš lebo máš dôvod a pod, takže tu iná cesta ako rozchod nieje. Skôr či neskor sa rozidete aj tak, ak budete takto ďalej fungovať. Toto bude už vždy vo vašom vzťahu a hlavne v tebe.
Cela tvoja telenovela je jedna velká srágora
Fotku daj foto s kym mam tú česť nech sa zasmejem

vies si predstavit, ze s takto nahlodanou doverou budes zit s nou vo vztahu cely zivot?