icon

Opila som sa na svadbe

aniee_aniee
9. jún 2023

Ahojte, možno len také vyrozprávanie alebo sama neviem,, pred týždňom sme boli na svadbe s priateľom , kde som prvýkrat stretla jwho rodinu( bratrancov, tety, starku atď) neviem či všetok ten stres necítenie sa v koži + aperol na priamom slnko🙏🏼na mňa doľahol a opila som sa,, nie som typ čo sa hlavne na takýchto akciách opíja a robí hanbu, ale žiaľ stalo sa,, teraz sa strašne nepríjemne cítim a trápi ma to , mám to aj v hlave len neviem ako to napraviť🙈 s priateľom sme na diaľku čiže vidím sa s jeho rodinou málinko, myslíte že to bude oka, alebo si ma zafixujú ako nejakú alko🥲ženu

Strana
z2
thoughtfulweirdo
10. jún 2023

Nie som abstinent, ale opiť sa je pre mňa "no go" u dospelého. Ešte tak u mladého človeka, čo prvý krát skúša alkohol, to chápem, že neodhadne, ale keď nepozná svoju hranicu dospelý, je to riadny trapas. Celkom neruzumiem, ako sa to môže vôbec stať, veď popijam postupne a keď zrazu zacítim, že už som akosi v nálade, už si nedám ani hlt 😅 neviem si predstaviť, že z triezva som za 5 minút opitá až do straty pamäte, tam niekde medzi tým je signál na stopku, ktorý človek zmeškal.
Avšak, deje sa to bežne, ako vidíš aj podľa komentárov. Čo už teraz, skús sa na to pozrieť tak, ako ti väčšina píše, ale ja by som sa aj telefonicky ospravedlnila a už asi nikdy si nedala pri priateľovej rodine viac než deci vína 😅

rebrambora
10. jún 2023

No tak dat si Aperol ak sedis na slnku a udrie ti to do hlavy a mat okno je moja dost velky rozdiel.
Tak ale pozri ved ostatni to mozno az tak nevidia. Jedna vec je, ze partner ta tiez mohol trosku brzdit a druha vec je, ze robila si nieco nekale alebo si sa iba zabavala? Lebo druha vec je v poriadku, ale hanbila by som sa tiez.
Tak ale predychaj, nic uz s tym nespravis.

marcellka32
10. jún 2023

Na našej svadbe sa opil nás fotograf (až po polnoci, už fotky nerobil), zabudol foťák a ráno sme mu ho viezli domov, mužov kamoš spal pri záchode do rána, a pritom ostatní pili veľmi málo, bavili a tancovali sme do rána, no títo dvaja smejeme sa dodnes na nich 🙂

mircalla
10. jún 2023

@marcellka32 Co len potvrdzuje, ze sa na to nezabudne

aniee_aniee
autor
16. jún 2023

@miriam11 aha😀 dobre , ďakujem za info že to nepotrvá

aniee_aniee
autor
16. jún 2023

Ja som nepovedala že to je okej, vôbec cítim sa stale za to trápne ale ako spominali už to žial nevrátim, a nespravím s tym nič. Priateľ ma dosť dosť dobre pozná, a vedel že som to prehnala, ale to že sa niekto opije neznamená že je alkoholik , a vzťah na diaľku nevydrží🙏🏼😀 odtiaľ potiaľ diki moc

kamiska098
12. okt 2024

@mircalla ja som sa opila tak že som si nepamätala iba raz, v puberte keď som hocičo skúšala odvtedy som si dávala vždy pozor... Na takej spoločenskej akcii nikdy... Mne sa stalo že môj ex sa opil na svadbe mojej naj kamošky, ktorej som mala ísť za svedkynu strašne veľa to pre mňa znamenalo a on sa zrubal ako posledný opilec... Ešte nebolo ani 10 h a jemu sa motal jazyk a ledva chodil strašne ho motalo ledva som ho dostala na izbu, kde sa z postele zvalil na zem aspal až do rána...ráno si vôbec nič nepamätal... Ja som odbiehala sem tam ze nevestou keďže som bola svedkyňa aonsi vtedy dolieval sám, proste dospelý 25 ročný chlap a nevedel mieru keď som.sa mu snažila zabrániť nech už nenalieva tak dobre že po mne neskrikol aj fyzicky sa bránil... Taktiež vykrikoval nevhodné veci, aj nadávky, flirtoval a lepil sa tam na nejakú ženu, pri tanci sa tiež nevhodne lepil na ženy čo mi povedala aj kamarátka že jej to bolo fest nepríjemné lebo sa doslova nalepil na ňu a ešte z neho desne tiahlo... Motal sa mu jazyk, nevedel ani príbor držať, ani jesť celý sa zaspinil, vykrikoval veci ako že staršie ženy sú najlepšie, keď tancovať tak len so staršou ženou a pod (že sú skúsenejšie a pod)... Na celú sálu to kričal... Cítila som sa tak trápne obzvlášť ked mne hovoril že neviem až tak dobre tancovať podľa neho (ja nie som moc na ľudovky a pod)... A tiež nadával takým tým hlasnejšie ozratym a pomalým hlasom, ostatní sa chvíľu na ňom bavili ale potom už aj im bol nepríjemný, a hlavne keď oni sa pokúšali normálne baviť on splietal že on bude s nimi iba po rusnacky rozprávať že iné neuznáva a že nech sa naučia, potom tam niečo blabotal aj v Tom nárečí a nikto mu nerozumel (boli sme na svadbe na Liptove)... Proste vyznelo to ako urážka aj ich náručia a kultúry nikoho to nezaujímalo že on vie rozprávať po rusnacky... Potom sme sa onedlho po tej svadbe aj rozišli, ale tam boli iné oveľa podstatnejšie veci, ktoré boli dôvodom, no táto udalosť ma prinútila zamyslieť sa hlbšie nad tým vzťahom a akoby sa mi otvorili oči... Skôr to bola len taká čerešnička na torte... Neviem, tie ostatné ženy čo tu písali že to je v pohode si vypiť, toto by stále bolo podľa vás v pohode čo som vyššie popísala? Kebyže sa toto udeje ešte na svadbe vašej blízkej osoby? Lebo mňa to riadne sklamalo... Len tak ma to zaujima

mircalla
12. okt 2024

@kamiska098 No za mna rozhodne nie v pohode.

Strana
z2