Oplatí sa zostať s priateľom, keď sa nechcem stretávať s jeho rodičmi?
Oplatí sa zostať s priateľom ak sa už nechcem stretávať s jeho rodičmi keďže ma ohováraju a urážajú? Myslím si, že to už bude stále tak a nič sa nezmení.
Ďakujem za odpoveď.
no v prvom rade by som tuto situaciu riesila - lebo cely zivot sa nestretavat s partnerovymi rodicmi...a co svadba, deti atd. ono ta to skor ci neskor hitne - co si partner mysli o tom, ze ta ohovaraju a planujes sa s nimi nestretavat?
budeš žiť s ním, nie s jeho rodičmi. ak sa úprimne ľúbite, tak áno. ja som bola takto 4r s bývalým, jeho rodina ma vôbec nemusela. a v pohode. stretávali sme sa len v tých nevyhnutných prípadoch.
@petamich tak určite sa mu to nepáči, hovorí im nech sa do mňa nestarajú ale aj tak to majú za potreby riešiť s ním. Určite sa nechcem s nimi stretávať. Nevedela by som s nimi vydržať v jednej miestnosti kde by sa pretvarovali, že sa nič nedeje.
podla mna toto je fakt trosku kratkodobe riesenie - ak planujete spolocny zivot, tak treba ratat s narodeninami, vyrociami, detmi a tie deti budu najvacsi problem, budu to ich stari rodicia - budes okej ak sa budu stretavat, chodit tam na prazdniny? alebo zakazovat atd. - tak to ti rovno hovorim ak to neviete/nechcete/nemozete riesit laska toto nespravi - mame taku skusenost v rodine - po rokoch si ju nechce vziat, lebo rodicia "nesuhlasia", ona ich ignoruje, kedze skusala kedysi vsetko, aby ju akceptovali (co bola chyba sa im za kazdu cenu "vtierat"), dieta tam nechce pustat, kazdy komentar a darcek pre dieta vnima osobne, potom sa stale za to hadaju a on na nervy a ona na nervy a uprimne je otazka casu, kedy jednemu z nich rupnu nervy a nedopadne to dobre a roky v keli, niezeby nemali pekny vztah a lubia sa a on je uzasny otec ale zial je medzi kamenmi
@petamich hej je to veľmi ťažké a zložité. Ale máte pravdu, takto to bude len trápenie pre mňa..
drzim vam moc paste! tak ci onak 🤞🏻🤞🏻
@rmm jeho to nezaujíma ale niekedy mi príde taky znechutený keď ide od nich ku mne kvôli tomu, že nás stále riešia teda hlavne mňa, že nie som ich typ frajerky aký by si oni predstavovali. A podla mňa je to najlepšie odsťahovať sa. Ja by som išla aj do zahraničia ale uvidíme ako to bude. Teraz bývam od nich asi 15km.. Takže nič moc.
To si ty s tou prihlaskou na VS, frajerovou mamkou co ti kaze upratovat izbu, a frajerom z ktoreho si robis handru?
Robis si z nas srandu?
Ja tak žijem už 17 rokov . svokrovcov vôbec neriešim, nech ohovárajú, stretávame sa normálne. Aj teraz sa niekedy dopocujeme, že nás , mňa ohovárajú. Vždy sa na tom zasmejem, sú také povahy. Dôležité je ako to berie tvoj muž. Môj pozná svojích rodičov, je sklamaný z ich správania a vždy stál po mojom boku, lebo ma pozná. A ja zase tiež rešpektujem, že sú to jeho rodičia, hnevať sa s nimi nemienim. Neintrigujem, proste si chceme žiť v kľude
Ja mam ten isty problem a rozmyslam, ze z toho vztahu vycuvam...
Komunikovať! Jasné a rázne nie im do očí. Viem čo o mne hovoríte a nebudem to tolerovať. A pred priateľom. Ak sa tá zastane tak je super. Keď to povieš na plne ústa čo ti vadí a že tá to boli a oni prestanú tak im budes môcť odpustiť a budú dobrí starí rodičia. Môžu zmeniť na teba názor a potom zabudnete. Určite sa im nesnaž zapáčiť a byť dobrá žienka ich synčeka. Buď tá príjmu alebo ich nechceš vidieť. A keby tvoj priateľ sa nepostavil za teba tak od neho odíď. Ak si to kvôli tebe s nimi potom vyrieši tak sa k sebe vrátite. Po svadbe sa to už riešiť nedá.
Zalezi dost aj na tom ako velmi ta miluje a co je ochotny pre teba urobit a hlavne aky silny dokaze byt aby odolaval tlakom zo strany svojej rodiny,pretoze take tlaky nemusi ustat a jedneho dna ho to uz prestane bavit a povie si ze nevladze a ukonci to sam medzi vami.Ale ak je silna osobnost a milujete sa navzajom tak silno,ze ste voci takym vplyvom zabetonovani,mozu sa postavit aj na hlavu a nezlomia vas.Sama musis vediet aka silna laska je medzi vami.
Prepáč za otázku, ale ste slobodní a bezdetní? Poznám babu, ktorá si vyhliadla ženatého muža, odtiahla ho od rodiny, majú spolu dieťa. Mužova rodina ju neznáša, ona k nim nechodí, ich dieťa takisto nie. Ak ste slobodní, je to na priateľovi, ako to ustojí. Ak plánujete rodinu, časom by som sa so svokrovcami formálne stretávala kvôli dieťaťu / deťom. Samozrejme pokiaľ svoje názory pred dieťaťom dokážu neprezentovať.

Ak ho ľúbiš a on teba, tak áno