icon

Opustil ma manžel, som pár dní pred pôrodom

evi13
27. júl 2019

Ahojte zeny, hladam medzi vami zeny, ktore opustil manzel pred porodom resp ste opustili vy jeho.
Moj muz ma psychicky hrozne nicil aj nici a ja som sa rozhodla od neho odist aj ked mam len par dni do porodu. Rada by som si s niektorou z vas popisala ako ste situsciu zvladli a zvladate. Dakujem

Strana
z2
skumavka
28. júl 2019

@evi13 z toho čo píšeš, to vyzerá na závislosť od hrania hier na PC. Vôbec by som ho teraz neriešila, je to zbytočné a nad tvoje sily. Venuj sa len sebe a maličkej. Čas ukáže, pokiaľ sa spamätá, prizná si, že je závislý a bude sa chcieť liečiť, môžeš počkať ako sa to vyvinie. Pokiaľ k ničomu takému v dohľadnom čase nepríde, rozvod je myslím úplne na mieste.

merkelica
28. júl 2019

skor opustila si manzela, ci? ved pises ze si sa rozhodla od neho odist

lacibo
28. júl 2019

@evi13 ak ti môžem radiť..určite sa rozveď..už len z tých riadkov je jasné, že nemáš s ním pekné vyhliadky, nie je absolútne nezrelý a nezodpovedný.. radšej sama ako s takým..al teraz to nerieš, máš iné "starosti" a novú zodpovednosť - za nový život, nepokaz si tieto krásne chvíle so svojim maličkým.. skús sa od neho teraz aspoň citovo zatiaľ odstrihnúť nkoľko sa len dá a všetku energiu venovať dieťaťu..

lacibo
28. júl 2019

@lacibo opravujem je absolútne nezrelý a nezodpovedný..

biela_sova
28. júl 2019

@evi13 Ahoj, velmi Ti drzim paste. Chcela som dodat dve veci, nebudem opakovat, co Ti uz baby vyssie napisali. Kazda to napisala vyborne.
1. najprv negativna - nemaj nadej, ze sa zmeni a nemaj ani spomienkovy optimizmus, ze Ti je luto za chvilami, ked vam bolo spolu dobre. Chvile stastie, roky muk... to nestoji za to. Nevin ani pocitac, to akoby si vinila kamen, ktory zly clovek hofil do psika. Nezameriavaj svoje negativne myslienky proti pocitacu. ale proti cloveku, ktory sa zachoval ako absulutny chrapin, co ssi nevazi Teba, ani zivot, co v Tebe rastie ... a ani svoju mamu, ktorej buchol dvere pred nosom.
2. Mozno to znie ako klise, ale ked sa narodi malinka, upevni ss tak velmi vase puto, uvedomis si, ze je toto cast Teba, ze ste dve srdiecka, co bili v jednom tele, a po narodeni budu navzdy bit jedno pre druhe... ze Ti partner vobec emocne chybat nebufe. Malinka pokryhe emocnu tuzbu byt bezhranicne lubena. Drzte sa baby!

petra7481
28. júl 2019

@evi13 určite ti bude lepšie bez neho 😊

kakawah
5. aug 2019

Za takym nech ti nieje ľúto. Sebec poriadny a s babom ny ti nepomohol tiez. Takze ak mas kde byvat je to podstatne. Samozrejme ze to bude tazsie na začiatku ale ustojis to. Tes sa na bábo. Moja sestra s takym istym sebcom zije 9r. Momentalne nepracuje a ani nechce. Nedokázal si ani jedlo sam ohriať. A to uz maju 2deti. Nedavno sa mi zverila ze zvazuje rozvod. Takze skor ci neskor by si od neho odišla. A ani nech ta nenapadne sa mu ospravedlniť. To on by sa mal tebe. Drzim silno prsty aby si hlavne zvladla porod a aby si mala poblizku ludi co ti pomozu

kathhii
5. aug 2019

@evi13
Dobre si spravila, že si od neho odišla. Ja by som povedala, že je závislý na hrách... A totálny ignorant. A ešte ked sa takto k tmu stavia... Ono keby si s nim zostala tak by si na tom bola ešte horsie. A ja by som sa mu neospravednovala... Za co, ze na teba a vase deťa kasle a je totalne nezodpovedny?
Moj manžel mi tiež skoro vobec nepomáha, ale on je v kuse v robote a ked nie je tak robí okolo domu / dokonćujeme RD /.
Niektoré veci som si kupila sama, ale takú posielku alebo prebalovaci mi doviezol, alebo sme kupovali spolu... Hoci bol zaneprazdnený aspon na toto si cas nasiel...

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2