Opustil nás a vrátil sa k bývalej manželke
ahojte pisem sem lebo v mojom zivote prezivam peklo.....ked sme sa zoznamili uz so zenou nezil zil u rodicov len kvoli tomu sme si vobec zacali ze so svojou zenou uz nezil a mali byt v rozvodom konani ale vlastne cely cas ma len klamal....s nasho vztahu mame rocneho syna a ja som sa dozvedela 3dni dozadu ze so svojou este zenou stale spava.hovoril ze som zena jeho zivota ze nas nikdy neopusti lebo nikdy nebol tak stastny a zrazu taky sok.......za dva a pol roka co sme spolu boli sa vlastne nerozvadzal stale tvrdil ze ona podala papiere a on caka ale nestalo sa ☹ teraz pise ze vie ze urobil chybu ktora je neodpustitelna a ze mu chybame ale stale chodi za zenou...moj syn ma rok a ja ho nechcem v nasom zivote aj ked viem ze to nieje fer ale je fer co nam spravil? ☹
@tanja61 život prináša rôzne situácie, ale myslím si, že chýba bola v ňom, pretože klamal s rozvodom, zavádzal ťa a ty si nemala dôvod neveriť, keďže aj jeho rodičia ťa utvrdzovali v jeho slovách. Máš drobca, ktorý je pre teba tá najdôležitejšia osôbka, urob maximum pre vaše šťastie a na idiota kľudne zabudni. Ten človek nemá charakter.

@macamac nejako som to poplietla to je pri OTAZKE ja kuknem na otazku a potom odpoviem nechce sa my citat tie komentare pretoze vzdy sa len rozculim tak dalej som necitala