Opustila som tyrana a chce mi zobrať dieťa
Ahojte, pred 2 mesiacmi som opustila partnera, lebo po narodeni syna sa ku mne zacal spravat velmi zle .. vycital mi, ze sa staram len o maleho a nie o dom .. vecer chodil domov v case, ked som maleho kupala a uspavala a on cakal, ze vsetko hned zahodim a pojdem mu hriat veceru ..pritom ju mal nachystanu, mal si ju dat len do mikrovlnky. Nevazil si nic, co som doma robila, ze som sa vzorne starala o jeho syna. Dokonca aj ked som si nasla brigadu a chcela prispiet do rozpoctu, tak som bola je...ta . Proste sa z neho vyklul manipulator, ktory chcel doma putku bez vlastneho nazoru. Ponizoval ma, psychicky tyral a ked na mna druhykrat polozil ruku, tak som povedala dost. Neskor som sa dozvedela, ze svoje byvale priatelky regulerne mlatil.. Vyhodila som ho z domu, ktory je pisany na mna, takze majetok neriesime .. Aj po tomto vsetkom som mu nebranila vidiet maleho, aj ked za nim bol len parkrat na polhodinku. Neprispieva mi na neho nic a ja som to nechala tak, lebo to chcem vytiahnut na sude. On sa mi vyhraza, ze mi nikdy neda pokoj, ze mi zo zivota urobi peklo a ze maleho bude ziadat do opatery alebo striedavej starostlivosti. Pritom mu nejde o maleho, ale o pomstu .. Mate s tymto niektora skusenosti? Moze mi ho naozaj zobrat? Maleho este kojim a neviem si predstavit, ze spolu nebudeme .. Som normalna celkom inteligentna baba a chcem bojovat co to da, ale uz som s nervami v koncoch ..

Myslim ze tyranovi by nezveril dieta ziadny sud a bez sudu ti ho vziat nemoze 🙂 ale vidim ze si sa uz rozhodla a spravila si velmi dobre ze si odisla myslim ze ziadne dietatko si nezasluzi mat takeho otca a ak ma amjminku ktora ho lubi aj za dvoch to je najvacsi dar 🙂 drzim ti palce v dalsom zivote 🙂