Orálny sex
Prepáčte za chulostivu otázku.
Mam s tym posledný cas trosku problem, jednak s vyvrcholením do ust.
Ako ho vnimate vy, nie je vám proti srsti ejakulacia do úst a nedajboze zjesť to?
Prosím hlúpe komentáre si odpustite, celkom ma to trapi nakoľko moj priateľ ma tuto praktiku rad, ale.... 🙏
Veľa x sa rieši " o fajke", ejakulacii do ust, ale prečo sa takto nerieši i ženská stranka oralna? I u spokojenie zeny je podľa mna nesmierne dolezitejsie🤨
@lauritkatesty to som tiež počula, že po mydle nič moc. 🙄
@anonym0001 ze smotthie😂, a ja ze preco mam na dekolte a prsiach hladku pokozku, som si myslela ze to po peelingoch a telovych kremoch. A teraz uz viem preco😉
@kvetinka75 no to je fakt...nie nadarmo sa tomu hovorí aj Elixír života 😉...vďaka látke spermidin...
Kanibalizmus 🤣🤣🤣
😝 "Obsah bieleho pokladu je totiž pomerne vzácny, čo sa vo svete kozmetiky vždy cenilo. Jedinečnosť špecifickej tekutiny, ktorú produkujú muži, je v zinku, kalciu, magnéziu, sodíku i fruktóze, takisto je v nej vitamín C a množstvo rôznych bielkovín. Jeden výskum dokonca potvrdil stopy po zlate." https://wanda.pluska.sk/pravda-alebo-mytus-sper...
@lauritkatesty vitamíny a minerály sú jasné .treba čítať odbornú literatúru,spermidin bojuje proti stárnutiu,no bohužiaľ najvyššiu koncentráciu majú mladý muži, ďalšia významná látka sú proteotické enzýmy, ktoré dokážu potlačiť nerovnomernú staršiu vrstvu pokožky...preto ELIXÍR ŽIVOTA 😉....
@john3535 😉 ok. takze uz chapem, prečo si "mature ladies" hladaju zajačikov 😀
@lauritkatesty hmmm môže to tak byť 😆
@berta100 tak to si potom ani pusu nedávajte, v ústach môže mať tiež poriadnu "polepšovňu" 😀
napríklad môj muž mi "silou mocou nestrká do huby".. občas ho sama prekvapím 🙂 nie všetci sú rovnakí a popravde, asi mám vo svojom okolí inteligentných a zrelých ľudí, ale ešte som sa (dokonca ani vo svojom predošlom sexuálnom živote ešte za slobodna) nestretla s tým, aby muž ženu do niečoho nútil. Väčšinou to podľa mňa len príde v téme, že dajme si orálny sex a ženy sa odujú a sú princezné 😀 samozrejme nechcem dehonestovať.. ale tak trošku to tak vidím 🙂