icon

Čo je viac homosexuálne: orálny sex alebo strap-on?

erikhajdu9
Dnes o 14:39

Ahojte,

s kamarátmi sme sa včera večer dostali do zvláštnej situácie a odvtedy sa nevieme zhodnúť. Ide čisto o hypotetickú otázku a zaujíma ma, ako to vnímajú aj ostatní.

Čo by ste podľa vás považovali za viac homosexuálne:

ak muž vykonáva orálny sex na inom mužovi,
alebo ak má muž sexuálnu skúsenosť so ženou, pri ktorej žena použije pripínací (strap-on) dildo?

Nejde mi o to niekoho uraziť ani zosmiešniť, skôr ma zaujíma, podľa čoho si ľudia vytvárajú názor – či je rozhodujúce pohlavie partnera, alebo samotná sexuálna praktika.

Som zvedavý na vaše názory a hlavne na odôvodnenie.

anonym_c3ee71
Dnes o 14:46

toto zas čo je? nový užívateľ, retardovaná téma, zasa nabalujete diskusie????

sissy27
Dnes o 14:48

homosexualita je definovaná ako trvalá alebo prevažujúca príťažlivosť k osobám rovnakého pohlavia. To ale nie je to isté ako sexuálne správanie, kľudne aj heterosexuálny človek môže mať sexuálnu skúsenosť s osobou rovnakého pohlavia a nedefinuje to jeho orientáciu.
Takže rozhodujúce je to, čo daný človek cíti. Môže byť hetero a mať za sebou nejaký experiment, môže byť bisexuálny...

anonym_722968
Dnes o 14:53
anonym_fbeb98
Dnes o 14:55

To kdo dnes vymýšľa tieto témy? Je nejaký nový admin?

anonym_07f372
Dnes o 14:57

Odveci otázka, ale aby si tu mal aj odpoveď, kým to vymažú, tak prvá možnosť.

anonym_360522
Dnes o 15:01

Vy ste dobra partia 😅 A k veci: Te to ci je niekto homosexual vobec alebo hetero nesuvisi s tym, do akeho otvoru pcha penis a dokonca to nesuvisi ani s tym akeho pohlavia je ten co mu pcha penis alebo sexualne pomocky do jeho otvoru.

anonym_5b59cb
Dnes o 15:24

Tak snáď je rozhodujúca ORIENTÁCIA praktikujúcich- či sa im páči rovnaké pohlavie.
Keď chceš súdiť podľa praktik, tak všetci čo praktizujú analny sex sú teplí? A nepoznám a ani si neviem prestaviť muža heterosexuála že by ho nieco/niekto donútilo k orálnemu uspokojeniu druhého muža.

januska12323
Dnes o 15:27

Rozhodujúce je či po akte obaja zakričia no homo.

anonym_7c7f75
Dnes o 15:29

najdi si v prvon rade vyznam slova honosexualita a tam najdes odpoved. Z tych dvocj prikladov je len jedna homosexualna, druha je heterosexualna, ktora sa casto vyskytuje v bdsm komunite.

anonym_79bba6
Dnes o 15:30

Už je toľko uchýliek, každému je jedno do coho pichne alebo kto jeho
To podľa nemá význam niečo nejako nazývať... načo

tenerifka
Dnes o 15:45

Sodoma gomora Cecilko

anonym_43b491
Dnes o 16:19
@anonym_7c7f75

najdi si v prvon rade vyznam slova honosexualita a tam najdes odpoved. Z tych dvocj prikladov je len jedna homosexualna, druha je heterosexualna, ktora sa casto vyskytuje v bdsm komunite.

@anonym_7c7f75 co je zas to bdsm? Zas nejaké nova praktika? Človek aby sa len učil celý život tieto nové blbosti 🙄

anonym_26543c
Dnes o 16:31

To je ale dobry zivot, ked sa ludia zaoberaju takymito otazkami.. naozaj na Slovensku nemoze byt tak zle, ako sa to vsade prezentuje 😆

svokrinjazykmonika
Dnes o 16:32

@erikhajdu9 za mňa to prvé.

anonym_2c149f
Dnes o 16:50

keby som mala prichlapovi pouzit do jeho zadku umele dildo tak ty si myslim minimlane, ze je bisexual, strasne asexualna predstava, no a ked chlap chlapovi vykonava oral tak je gay urcite

anonym_7c7f75
Dnes o 17:07
@anonym_43b491

@anonym_7c7f75 co je zas to bdsm? Zas nejaké nova praktika? Človek aby sa len učil celý život tieto nové blbosti 🙄

@anonym_43b491 počiatky bdsm sú na prelome 19-20.storočia. Google alebo AI ti dá viac odpovedí, čo to je.

anonym_6b8442
Dnes o 17:11

PRD? :D

wolf_
Dnes o 17:27

Za homosexuálne (alebo bisexuálne) považujem dobrovoľnú sexuálnu aktivitu s rovnakým pohlavím, čo strap-on žena-muž nie je (to je heterosexuálna aktivita).

feri0852
Dnes o 17:48

@erikhajdu9 tam sta sa trtkali vzájomne a teraz chceš zistiť ci si buzerant, alebo nie???? Jasne ze si, už len keď ta takéto veci napádajú. Mne osobne nevadite, kľudne sa trtkajte vzájomne, ale neobtazujte s tým. Nieje nad dobrú stavnatu ženu a krásne veľké pevné prsia, ale to vám zbytočne budem vysvetlovat