Čo je viac homosexuálne: orálny sex alebo strap-on?
Ahojte,
s kamarátmi sme sa včera večer dostali do zvláštnej situácie a odvtedy sa nevieme zhodnúť. Ide čisto o hypotetickú otázku a zaujíma ma, ako to vnímajú aj ostatní.
Čo by ste podľa vás považovali za viac homosexuálne:
ak muž vykonáva orálny sex na inom mužovi,
alebo ak má muž sexuálnu skúsenosť so ženou, pri ktorej žena použije pripínací (strap-on) dildo?
Nejde mi o to niekoho uraziť ani zosmiešniť, skôr ma zaujíma, podľa čoho si ľudia vytvárajú názor – či je rozhodujúce pohlavie partnera, alebo samotná sexuálna praktika.
Som zvedavý na vaše názory a hlavne na odôvodnenie.
homosexualita je definovaná ako trvalá alebo prevažujúca príťažlivosť k osobám rovnakého pohlavia. To ale nie je to isté ako sexuálne správanie, kľudne aj heterosexuálny človek môže mať sexuálnu skúsenosť s osobou rovnakého pohlavia a nedefinuje to jeho orientáciu.
Takže rozhodujúce je to, čo daný človek cíti. Môže byť hetero a mať za sebou nejaký experiment, môže byť bisexuálny...
To kdo dnes vymýšľa tieto témy? Je nejaký nový admin?
Odveci otázka, ale aby si tu mal aj odpoveď, kým to vymažú, tak prvá možnosť.
Vy ste dobra partia 😅 A k veci: Te to ci je niekto homosexual vobec alebo hetero nesuvisi s tym, do akeho otvoru pcha penis a dokonca to nesuvisi ani s tym akeho pohlavia je ten co mu pcha penis alebo sexualne pomocky do jeho otvoru.
Tak snáď je rozhodujúca ORIENTÁCIA praktikujúcich- či sa im páči rovnaké pohlavie.
Keď chceš súdiť podľa praktik, tak všetci čo praktizujú analny sex sú teplí? A nepoznám a ani si neviem prestaviť muža heterosexuála že by ho nieco/niekto donútilo k orálnemu uspokojeniu druhého muža.
najdi si v prvon rade vyznam slova honosexualita a tam najdes odpoved. Z tych dvocj prikladov je len jedna homosexualna, druha je heterosexualna, ktora sa casto vyskytuje v bdsm komunite.
Už je toľko uchýliek, každému je jedno do coho pichne alebo kto jeho
To podľa nemá význam niečo nejako nazývať... načo
najdi si v prvon rade vyznam slova honosexualita a tam najdes odpoved. Z tych dvocj prikladov je len jedna homosexualna, druha je heterosexualna, ktora sa casto vyskytuje v bdsm komunite.
@anonym_7c7f75 co je zas to bdsm? Zas nejaké nova praktika? Človek aby sa len učil celý život tieto nové blbosti 🙄
To je ale dobry zivot, ked sa ludia zaoberaju takymito otazkami.. naozaj na Slovensku nemoze byt tak zle, ako sa to vsade prezentuje 😆
keby som mala prichlapovi pouzit do jeho zadku umele dildo tak ty si myslim minimlane, ze je bisexual, strasne asexualna predstava, no a ked chlap chlapovi vykonava oral tak je gay urcite
@anonym_7c7f75 co je zas to bdsm? Zas nejaké nova praktika? Človek aby sa len učil celý život tieto nové blbosti 🙄
@anonym_43b491 počiatky bdsm sú na prelome 19-20.storočia. Google alebo AI ti dá viac odpovedí, čo to je.
PRD? :D
Za homosexuálne (alebo bisexuálne) považujem dobrovoľnú sexuálnu aktivitu s rovnakým pohlavím, čo strap-on žena-muž nie je (to je heterosexuálna aktivita).
@erikhajdu9 tam sta sa trtkali vzájomne a teraz chceš zistiť ci si buzerant, alebo nie???? Jasne ze si, už len keď ta takéto veci napádajú. Mne osobne nevadite, kľudne sa trtkajte vzájomne, ale neobtazujte s tým. Nieje nad dobrú stavnatu ženu a krásne veľké pevné prsia, ale to vám zbytočne budem vysvetlovat

toto zas čo je? nový užívateľ, retardovaná téma, zasa nabalujete diskusie????