icon

Otcova matka a ja - žiadny vzťah

2. júl 2022

Otcovu mamu nevolam schválne mojou babkou lebo to tak necítim. Nemala som ju rada už ako dieťa. Ide o to,že má stavala proti vlastnej máme,nemala na ňu pekného slová. Keď ma už bohužiaľ mala strážiť neraz má zamkla u nej v dome a odišla. Dokonca aj keď som mala horúčku a to som bola skolkarka. Veľakrát mi dala jesť niečo pokazené, keď som podľa nej akože nepočúval schmatla má za zápästie a triasla mnou. Hnusu sa mi ako človek,čudujem sa môjmu otcovi že takú matku tleruje a ešte tam chodí aj dosť často a pomáha jej..nákupu,záhrada atď. Ale však jeho vec. Ide o to,že posledných cca 18r čiže od mojich 15tich sa s ňou povedzme nebavím. Cca 4-5x sme sa bohužiaľ videli na rodinných oslavách a bolo mi až zle keď zakaždým došla ku mne a snažila sa komunikovať a ešte hrala divadlo so

Strana
z2
autor
2. júl 2022

@mariejenka Ďakujem ❤️

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
evica17
4. júl 2022

Ak by sa takto ku mne správala a aj ku ostatným,nevidela by ma a ani moje deti. A ani na rodinné oslavy kde je ona by som nešla.

autor
4. júl 2022

@evica17 tie rodinné oslavy boli mamina 50tka,otcova 50tka,bratrancov a svadba a svadba môjho brata..Bolo by mi to ľúto keby som tam nebola ,,len,,kvôli nej. Všetky ostatné oslavy inak ignorujeme kvôli nej už dlhé roky..ale toto boli také speci príležitosti.Na moju svadbu som ju nepozval a potom som sa dozvedela že sa jej to akože dotklo. Na hlavu fakt ak čakala že ju pozveme🤦Najbližší mali informačné embargo lebo keby sa pred ňou prekecnu že sa vydávame ona by tam na drzovku došla.

aliii3
4. júl 2022

Nerieš, netráp sa tým, nech si žije svoj život a ty ju ignoruj aj naďalej, prečo by sa malo niečo meniť, keď sa ona nemení? Proste nechápem ako sa takto môže jeden človek správať. Ach.

autor
4. júl 2022

@aliii3 ja tiež nechápem. Však hádam ju nestretnem a nebude tu oxidovat okolo domu. Keď nie psy tak manžel narobí poriadky🤦

Strana
z2