icon

Otec dieťaťa nás vyhodil. Kam máme ísť?

evajanko
14. okt 2017

Ahojte mamicky potrebujem poradit pomoct nemam kam ist s malym otec maleho nas vyhodil na koho sa mam obratit .podnajom si hladam no nemam z coho zaplatit.nemam prijem len rodicovsky prispevok.no vsetko mi odcjadza na dlzoby.ktore som urobila ked som zila s otcom dietata .lebo nemal na sunar a plienky .jedlo co mam robit?zijeme v starom domd kde su potkani bojim sa o maleho

silverrko
14. okt 2017

@evajanko Rovno tam sa poradit alebo v pon za pravnikom

silverrko
14. okt 2017

@evajanko Nehnevaj sa to chces cakat az sa stane tragedia si za dieta zodpovedna. Co ak chyti daaku infekciu alebo este horsie... Budes mat doklad aj na sude. Urcite sa vybavi aj situacia s byvanim . Hanba nehanba chod

silverrko
14. okt 2017

Nehnevajte sa mamicky tu riesit preco naco zaco ak je tema pravdiva .....hlavne ze tie nase deti su v teple napapane a zdrave

obsadenemeno
14. okt 2017

@silverrko a ak tema pravdiva nie je? Uz parkrat sa tu prevalili afery, kde si autorky pekne povymyslali.... a sorry, ale mk nie je miesto na zobranie. Ak sa chcela len vyrozpravat, mala svoj uvodny prispevok formulovat inak. A neurazat sa hned v dalsom prispevku.... take reci ze "ze ste mi poradili a pomohli tym ze musim plakat pred svojim malym synom" pekne citove vydieranie, len co je pravda.....

plakat mala, ked vyberala otca pre svojho syna....taky chlap, co nevie zabezpecit rodinu, by letel okamzite, ani by si nestacil batoztek s ponozkami zabalit....
no ale kazda mame tie standarty niekde inde, ze ano

silverrko
14. okt 2017

@obsadenemeno a ak je? tema znie jasne. Zasnem nad nasou krajinou.

nelinka2009
14. okt 2017

@obsadenemeno som myslela, ze na vetejne fora si moze napisat jazdy, co uzna za vhodne . ale he fakt, ze na to, ze je mk skir,zenske forum, nejde sa tu vela bezcitnych furii, ktore sa doma nudia, lebo maju tych super chlapiv co vedia zavezpecit, a tie tu rady poucuju a moralizubu aj ked neziju zivoty zakladateliek tem. A velakrat by tieto mudre zeny, sutuacue, ktore su v prispevok ani same beustali. A nekric hop, kym si nepreskicila, lebo dnes si hore a zajtra mizes byt dole . nijdy nevies, co ti osud do zivota peinesie. Aby si sa ty raz nepotrebocala vykecat ti prajen

obsadenemeno
14. okt 2017

@silverrko ved to, v teme ziada pomoc a potom uz otoci a ze sa chcela len "vyrozpravat".... a ked sme sa jej pytali ze aku pomoc caka, zacala sa lutovat.
Sebalutovanim si nepomoze. Namiesto plakania na koni si mohla uz davno pozistovat, ake su moznosti tam, kde zije. A o rodine tiez nic nenapise. Neexistuje, ze je to dalsia sirotka co nikoho nema, nikoho nepozna a prave sa zobudila. V kazdom pribehu je viac vrstiev. Bolo by zaujimave poznat vrstvy tohto pribehu. a potom by mozno autorka dostala aj ine odpovede.

nelinka2009
14. okt 2017

@obsadenemeno bo by fajn, keby autorka dostala to, naco sa pytala a nie to co si jej ty pisala.

obsadenemeno
14. okt 2017

@nelinka2009 moja zlata, dole som uz bola a preto viem, ze plakat na fore jej nepomoze. A nepoucujem. Pytala som sa na podrobnosti, ale pani autorka asi podrobnosti nema. Hm, preco asi? Nepise KONKRETNE AKU POMOC HLADA????!!!! Vies citat?
Hlavne ze ty si pani dokonala v kazdej teme, len svatoziara ti chyba.

nelinka2009
14. okt 2017

@obsadenemeno dakujjem, sama sa za taku nepovazujem. Hlavne, ze ty si spokojna s tym ako tu vies vela zien potopit este hlbsie.

obsadenemeno
14. okt 2017

@nelinka2009 nikoho nepotapam, prestan odsudzovat ako taka najmudrejsia a najsvatejsia na fore.
Ak by odpovedala, mozno by sa jej tej pomoci (stale neviem akej) dostalo. Napis mi, ako jej pomahas ty. KONKRETNE.

nelinka2009
14. okt 2017

@obsadenemeno nepomaham a ani nepoucujem a nesudim a uz vobec neriesim ci a odkial ma net, ci si vymysla. ...

obsadenemeno
14. okt 2017

@nelinka2009 Tak potom co robis v tejto teme?

nelinka2009
14. okt 2017

@obsadenemeno poucujem tie, ktore poucuju zakladatelku... 😁😂

nelinka2009
14. okt 2017

@obsadenemeno to co by som jej ja napisala, aby som jej pomohla, tu uz odznelo...

obsadenemeno
14. okt 2017

@nelinka2009 lebo ty mas patent na rozum, ze..... 🙄

no vidis, tak uz mozes ist spokojna spinkat....zajtra je tiez den, a na koniku vsetci budu netrpezlivo ocakavat tvoje mudre slova, ktorymi zaplnas kazdu temu..... uz sa bojim aj prihlasit na kona

nelinka2009
14. okt 2017

@obsadenemeno vsak uz si spominala moju dokonalost, tak neviem, asi mam...

obsadenemeno
14. okt 2017

@nelinka2009 a takisto pamatam, ako si pisala, ze musis mat posledne slovo.... ach jaj

nelinka2009
14. okt 2017

@obsadenemeno nech napisem cokolvek, priznam svoju dg 😁😂

obsadenemeno
14. okt 2017

@nelinka2009 tak priznaj, aka je to diagnoza?

cecilia68
14. okt 2017

@obsadenemeno OCD ako z učebnice 😝

katka2602
14. okt 2017

Nebudem nikoho odsudzovať, len ma zaujíma, prečo pani zakladateľka neodpovedá na otázky, ale citovo tu vypisuje, ako plače pri synovi 😒 Nedávno tu taká téma bola, najskôr nič, potom chcela finančnú pomoc a na druhý deň jej tu zrazu nebolo. Pomáhať si treba to je pravda, ale netreba byť naivný a skočiť na kazdy "srdcervúci príbeh". Ak sa chcem vyrozprávať, ak chcem pomoc-radu, kde sa mám obrátiť v takejto situácii, tak odpovedám a nehrajem sa na chudatko. Žena ktorá je v takej situácii by hľadala pomoc a odpovedala. Toto mi pripadá ako skúška, možno mi nejaká dobrá duša napíše IP a pošle nejaké €.

silverrko
14. okt 2017

@nelinka2009 Podla mna je to materinsky cit a nie diagnoza. Bud ho mas alebo nemas

nelinka2009
14. okt 2017

@silverrko si 💝 dakujem bru nocku

obsadenemeno
14. okt 2017

@silverrko materinsky cit ze musi mat stale posledne slovo??? Tak to som este nepocula..... 😀

silverrko
14. okt 2017

@obsadenemeno Nie som odbornik ale nepride mi normalne reagovat preco naco zaco. Ale vsak ok je to forum pokecajme si.Pre mna je alfa omega dieta .Aby dnes spalo v teple napapane ciste a lubene. Potom riesim problem. Najprv existenciu

silverrko
14. okt 2017

@obsadenemeno moj nazor kt.nechcem nikoho urazit

obsadenemeno
14. okt 2017

@silverrko ved to. Napada ma, preco to autorka temy neriesila predtym, nez to dospelo do tohto stadia. Kde je jej rodina, susedia, znami??? Ak uz ona nie je schopna postarat sa? Preco nesla hned na socialku ked ju partner "vyhodil"? Preco nesla za starostom? Na policiu? Preco proste namiesto plakania nieco neurobila?
Ja som stale verila, ze zena matka sa bude bit za to, aby ochranila svoje mladata..... a co citam/vidim/pocuvam, mnoho zien da stale prednost chlapovi pred detmi..... ach jo.....

silverrko
14. okt 2017

@obsadenemeno Skopirovane prepac🙂 Okrem toho sa spolocnost nesklada len zo vzdelanych, uspesnych a asertivnych zien, ktore si svoje prava vedia vydobit ci predplatit, ale aj zo zastupu jednoduchych, utiahnutych ci submisivnych.

deti95060810
14. okt 2017

Poznám rodinu čo bývala v starom dome s potkanmi...Prišla sociálka a deti zobrala...