Otec dieťaťa nás vyhodil. Kam máme ísť?
Ahojte mamicky potrebujem poradit pomoct nemam kam ist s malym otec maleho nas vyhodil na koho sa mam obratit .podnajom si hladam no nemam z coho zaplatit.nemam prijem len rodicovsky prispevok.no vsetko mi odcjadza na dlzoby.ktore som urobila ked som zila s otcom dietata .lebo nemal na sunar a plienky .jedlo co mam robit?zijeme v starom domd kde su potkani bojim sa o maleho
@elenita moji este spia...tu je o hodinu menej.... a von pojdeme, ak sa nam nerozprsi, lebo vyzera na dazd..... a to je len take prekaranie, aspon teda z mojej strany..... 😉
Inak baby vážne nic v zlom, ale mamička nevie, že má hľadať krízové centrum, nevie, že má ísť na MU, ale s istotou pozná Modrý koník a jeho forum. Keby to písala žena, ktorá je na MK nejaký ten čas, tak ok, ale registrácia spravená pred 2 dňami hmm a zaujíma.
@obsadenemeno ja nemám potrebu prevychovavat od toho boli rodičia.U nás dnes krásne svieti slniečko boli sme sa previezť na odrazadle osobne uprednostňujem realitu. Všetko je tak ako má byť. Zapojim sa ak je téma k veci alebo vidím možné ohrozenie. Krásny deň kocky
@silverrko u nas prsi, takze pecieme....apple crumble.... 🌧
Ano tak ja neplatim exekutorovi.ale ani som sa neurazila .ako tu pise jedna mila pani..ani nehram na city...nepytam peniaze ani nic..viem ze su krizove cenyra..niesom tupa .ale dnesna doba je taka ze ti mozu siahnut na dieta .a nebudem vypisovat preco ale ma na to upozornila prave osoba zo socialky.niesom osoba .ktora kradne.klame lenze som urobila chybu a toto su nasledky ...tej chyby..ale potom nebol maly a kedze som13rokou nemohla otehotniet..som stastna ze som jeho matka a staram sa o nho...nie nevedela som ze zijem s clovekom.ktory nema srdce..a v nom lasku --hral divadlo klamal ma ..cely cas hral automaty.chodil za inymi zenami a doma sa tvaril ako aniel.kedze sa na vsetko prislo zacal sa burit a ja zadlzovat pretoze mmi uz nedaval na chleba cize dlh mam v potravinach a dalsia vec bola som na urade 😯nemam tu trvaly pobyt tak nebudu ma riesit mam si vybavit zmenu bydliska a zaradia ma do evidencie uchadzacov o socialny byt..som teraz na stred slovensku odtialto pochadzam vydata som bola na vychode..podala som si ziadosy o rozvod a teraz uz len cakam ...lebo rozvod yrva dlhsie a natahuju to.pred tyznom ma vyhodil rano som sa musela pobalit a vecer v noci ist skoro 340km .som zo vsetkeho taka unavena a vycerpana ze ani neviem co robim .lebo vkuse mam v hlave ze musim umyvat malemu ruky a nech si ich nedava do ust ..umyvam ho vkuse aby nic nechytil ...v noci nespim lebo strazim aby sa mu nic nestalo ...a ano napriek vsetkemu je cisty a najedeny .a milovany .a mila pani ktora..vsetko vie pise tu o mne skaredo ..dobry den bud pozehnana,
@evajanko kazdy problem ma riesenie. Drzim palce
Dakujem
@silverrko ano to je ona 😁😂
@nelinka2009 veď celý deň som tu nebola . Vidíte nikdy človek nevie či je príbeh pravdivý či nie...treba pomôcť radou ak už nemáme čím a nie súdiť..
Aha prepac .neviem ako to je s exekutormi no asi na rodicovsky prispevok siahat nemozu...alebo nie cely ..
No neviem neviem. Ale zhodou okolnosti som dnes so sesterkou volala na skype, ktora zije tiez v UK a sedela vonku na teraske, vyzeralo ze vonku je krasne, a tvrdila mi ze aj bolo cely den krasne, ze sa trosku aj zatiahlo a vyjasnilo a zas zatiahlo a zas vyjasnilo ale ze neprsalo. Schvalne som pozerala aj pocasie, ale nejak som nezachytila zeby niekde prsalo. Asi existuju dve spojene kralovstva, inak mi to nevychadza. A v tom druhom prsalo a zial sa nedalo s detmi ist von. Radsej na koniku 👌
@zuzicka256 u nás dnes bolo krásne užili sme si deň určite lepšie ako na internete
@katka2602 Preco potom zalozila tuto temu? Preto, ze veri, ze jej tu niekto ponukne peniaze?
Ale ste vsetci mudre ..co sa donej obuvate starajte sa kazdy do seba .nikto od Vas neziada vase hlupe hlasky ...ak nemate reagovat neakou radou radsej tu nepiste..a venujtee svojim.detom.a muzom,lebo Vam to doma tiez troskota inak by ste tu neboli ..mozte sa hambit ..kazda z Vas ma nieco .tak sa nehrajte na hrdinky..lebo nikdy neviete ako mozte dopaddnut...hamba!!!! Ces vinimkam.
@zuzicka256 no estetze sesterka ma pod palcom pocasie v celom Uk.... ze.....
Spojene kralovstvo je 20x vacsie nez Slovensko a tam sa mi uz tiez stalo, ze som bola v jednej casti mesta a pocasie bolo fajn a kym som dosla k rodicom na druhy koniec, tak tam si predstav lialo.
Tu je to normalne, ze sa ti pocas dna vystrieda dazd, slnko, zamracene aj 3x. Hlavne ked zijes pri mori. Casto kukam z okna a nadomnou nic, ale v dialke na pobrezi krasna burka.
No ale asi si vymyslam, ze, kedze na terase niekde bolo pekne slnecno. Tak to moje pradlo co sa "nevysusilo" v zahrade som si len vymyslela.
@obsadenemeno a suvis s temou?
@nelinka2009 no to ja neviem, opytaj sa zuzicky256, ona s tym zacala
@obsadenemeno no len ze si narazala, ze k to tu svojimi radami pomaha a kto zvytocne konentuje... Ale z autorky sa nakoniec vykluva len zufala zena. Ktora chxela trosku pokecat.
@nelinka2009 zaujimave, ze ked ona napisala mimo temy, tak to je ok, preco si sa jej neopytala na suvis s temou? Ale po mne si vystrelila v momente, ked som tu prispela?
Hm, hm....zavana mi to niecim..... 😒
@obsadenemeno laskou... Jefine laskou a pochopenim 😁😂
@nelinka2009 neviem, kde som narazala ", ze k to tu svojimi radami pomaha a kto zvytocne konentuje..."
narazala som na to, ze svojim prispevkom hovori, ze klamem, kedze v UK nemoze byt dazd, bo sesterka povedala. No tak to sa potom sesterka mala prist kuknut k nam na pobrezie.
a zavana mi to sikanou, ako skaces po kazdom mojom prispevku.... tsk, tsk......
a jasne, jefine..... zvytocne....konentuje.....
@obsadenemeno uvedomujes si ty aj obcas daaku chybu ci vsetko co urobis je dokonale.Ozaj uz si sa ospravedlnila ze autorka koli tebe plakala.No neviem....ja utekam si uzit dnik. Majte sa
@silverrko neplakala koli mne.... plakala kvoli svojej situacii, svojmu zivotu....a nebola som jedina, kto jej neveril, tak preco sa navazate len do mna a nielen v tejto teme, tak to nechapem.
Ja tiez koli vam neplacem, ze ma tu sikanujete. Vyjadrila som svoj nazor, a poziadala autorku, aby napisala podrobnosti. Ona len place. Tak okej, autorka, nic neboj, bude dobre, klepem ta po ramene a posielam vagon lasky.
Ci jej to pomoze? Pochybujem. Ak by napisala konkretnejsie, dostala by ine odpovede.
A ja si svoje chyby uvedomujem, aj som uz za zopar pekne zaplatila. Lebo taky je zivot, raz si hore a raz dole. Ale nebudem jej klamat ze ako sa jej problem vyriesi len preto, ze je nam jej luto na modrom koniku. Radsej nech sa naserie a zacne konat. Urobi lepsie.
Tymto v tejto teme koncim. Sama mam na seba zlost, ze som sa nechala uniest a bavim sa tu s vami o blbostiach.
@obsadenemeno Koľkokrát tiež krútim nad sebou hlavou, že som sa nechala uniesť a viedla debatu s intelektovo slabšími. Nie je to žiadna výhra mať vyšší intelekt a žiť tu s týmito spoluobčanmi 😀 Ja ťa plne chápem... mám to rovnako 😀
A tiež posielam vagón lásky....

Baby, radsej varte nedelny obed 😛. Alebo chodte von s deturencami, je naozaj krasne. Neminajte svoj cas a energiu na tieto zabomysie hadky 😉