Otec je na týždňovke, dlhší čas mimo domu. Funguje to?
Dievcata,
ak mate polovicky, ktore pracuju mimo domu a vidate ich len cez vikendy / kazdy druhy vikend, pripadne este menej - ako to zvladate?
Riesim do buducna mozny problem - ja a maly doma a ocinko by bol s nami len kazde dva-tri tyzdne na predlzeny vikend.
Funguje Vas vztah? Odcudzili ste sa? Alebo dokonca je to lepsie a jednoduchsie?
Ako to zvladaju deti, ze nevidia otecka tak casto?
Dakujem za akekolvek nazory a rady.
@dai preco mas nazor ze muz ktory pracuje v zahranici si zije svoj zivot, myslis ze ten plat ktory mu tu zavidia..ze ho dostane lebo si tam zije svoj zivot..ja poznam muzov ktori tam tazko pracuju zarabaju a neuzivaju..ja som opisala rodiny okolo mna kde muz ktory je v UK pride domov a ta rodina proste nema chybu a opacne muz pracuje v meste chodi domov o 15h ale po harmonii ani chyru ani slychu...su rozne typy rodin zien a muzov, hore uz bolo napisane..je moderna doba a muzi bezne idu za pracou ak manzelia maju stanovene hodnoty tak to proste funguje a niekedy lepsie ako v rodine kde si spolu "hrkutaju" denne vedla seba...a opak je pravdou..pekny den.
@mk22 s tym suhlasim ze moze... ale pravdepodobnost narusenia rodiny v pripade ze chlap dlhodobo s rodinou nezije je urcite omnoho vyssia ako tam kde maju sancu riesit problemy, podielat sa spolu na vychove etrc. ( to ze to mnohi nerobia beriem...)
osobne plat z uk nezavidim, ja si stale myslim ze v SR viem zarobit viac ako vaecsina ludi v uk a normalne tu pritom mozem zit s rodinou etc. ... ja som uz viackrat pisala ze zial nepoznam rodinu kde chlap odisiel a napriek tomu rodina dalej funguje ako rodina - omnoho castejsie si zeny vytvoria svoj system a ziju si svoj zivot, chlap im toto narusa a vadia si - a aj ked si chlap neuziva v zahranici tak nejak zivot zit musi - asopn sa stretnut s kamosmi, porozpravat sa - neverim v robotov makajucich 10 hodin v praci , iducich na ubytovnu a nasledne spinkajucihc do rana bez socialnych kontaktov - to by velmi rychlo takyto clovek odisiel - dusevne aj fyzicky... je super ze ty take rodiny poznas... pre mna by bol tento model nepripustny - ak ma chlap dlhodobo pracu v zahranici a ja pripadne ziadnu alebo za par supov tak balim svestky a s rodinou ideme za nim a skusime novy start...
aj tebe pekny den

ja nedržim hubu!!ked začnem s témou,tak radšej ide preč..s nim sa rozpravat nedá...radšej hraje hry...aale sory asi som to tu nemala rozoberat,lebo to je na dlho.....