Otec ma nechce pustiť na víkend k priateľovi
Ahojte, mám 16 rokov a môj priateľ má 33 a býva v BA čo je 100 km od môjho bydliska ... vidíme sa 2-3x za mesiac keď on chodí sem zamnou a má tu aj rodičov tak chodíme vtedy keď tu je k nim... no lenže on chodí stále zamnou a chcem aj ja ísť za ním.. mama by mi to dovolila ale oco moc s tým nieje okej... neporadíte mi niečo čím by som ho mohla presvedčiť aby ma pustil..má v BA svoj byt.. v piatok by som išla k nemu v nedelu zase naspať domov.. ďakujem
@beronsche však len tak.. v piatok večer som bola na kofolu s kamarátkou🙂a áno mám mimoškolské aktivity, mám psíka, som DHZ, rada chodím do lesa, geocaching... a nie ja sa naozaj nemalujem.. aj keď študujem taký odbor ja si moc nedávam make up na bežný deň.. a môjmu priatelovi sa to moc ani nepáči
@beronsche no máme peňazí dosť to sa nebojte....luki je jej proste sympatický .. má podobný štýl obliekania ako ja a proste povedala že sa ku mne hodí.. má rád zvieratká a moja mamina miluje zvieratá ... on má doma hada a dosť ju to zaujalo a rozprávali sa o tom😊
@natyreggae No mám dosť! Doteraz som sa Ťa v tejto diskusii skôr zastávala, lebo hoci mám úplne rovnaký názor, ako všetky ženy, ktoré Ti tu píšu, nie vždy sa mi páčil spôsob, akým svoj názor prezentujú. Ale poslednou vetou príspevku z 10:08 si ma odrovnala. Takže, rodičia skáču, ako Ty pískaš, spolu s mamou si dokonca zmanipulovala aj otca, takže Ti nakoniec tú cestu odsúhlasil. Som presvedčená, že Tvoji rodičia s tým nesúhlasia a je im to veľmi proti vôli. Zrejme súhlasili len preto, že sa boja, že v opačnom prípade zdrhneš z domu aj bez ich súhlasu a nechcú Ťa stratiť. Písala si v predošlých komentároch, akú máš super mamu. Určite má ona svoj podiel na tom, že tatko podľahol nátlaku a cestu povolil. A ešte vám aj s frajeríčkom bábovku upečie, aby ste si po sexe mohli dať. A Ty??? Nech si mama trhne! Ty sa nebudeš trepať vlakom s bábovkou, to nech si mama vyhodí z hlavy a strčí si celú bábovku niekam!!!
Haló! Preber sa! Tvoja mama Ti dovolila niečo, čo by Ti žiadna iná nedovolila. Uhovorila aj otca! A upečie Ti bábovku. Mala by si jej ruky- nohy bozkávať! A nie, že "ani ma nehne"!!! Aj keby chcela, aby si pre ňu niečo vybavila, keď už budeš v BA, mala by si to urobiť pre ňu s radosťou, za to všetko, čo ona pre Teba týmto urobila. A nieto ešte, že PRE TEBA upečie a Teba ani nehne! Uvedom sa trochu! Keď si už nedáš povedať v otázke vzťahu (môj názor je, že Ty sama musíš "padnúť na hubu" a poučiť sa z vlastných chýb), tak aspoň maj štipku úcty a vďačnosti k rodičom!
@karamellova no dovoľte, ja vôbec neprskám jedy😀to sa vám len zdá.. oco ho ešte nevidel...áno, ja viem že keby sa mi niečo stane bol by s toho mega prúser ale tak lepšie ako celý víkend ležať na posteli a písať si s priatelom ako moc mi chýba a ako sme smutný... tak ja to risknem aj keď sa mi môže niečo stať... a vlastne.. stať sa mi môže niečo aj tu v PE keď sme už pri tom🙃a čo ak som povedala mamine že namiesto vypekania nech si oddýchne pri telke? A ja sj rodičov vážim dosť a vy ma vôbec nepoznáte tak toto naozaj nemôžete ani len tušiť.. A načo chcem ísť do BA? No áno máte pravdu prechádzať sa môžeme aj tu.. ale chcem vedieť kde býva, chcem vidieť Bratislavu poriadne.. chcem s ním byť celú noc, chceme v sobotu variť spoločný obed....
@lenka1993 a čo ak má iný názor ale bojí sa povedať že to je normálne lebo vy by ste ho ubila?😂😂
@natyreggae povedz rovno že tá šuška svrbí.
@natalienka12 ale nebol to pokec.. čo furt máte s tým pokecom? Ahaaaa uz viem..Žeby podľa seba súdim teba??🤔 a začali sme si písať na FB keď mal meniny tak som mu gratulovala lebo vonku bol vždy na mňa milý😉a nie nahé fotky som mu neposlala ... neviem z kade toto zase máte🙉🙉
@karmen118 naozaj mu môžem veriť to sa nebojte.....poznám jeho rodičov, kamarátov.. jeho poznám už rok a aj keď sme spolu nechodili tak sme si písali každý deň takmer o všetkom čo robíme... možno 2 alebo 3 mesiace sme si nepísali za ten rok.. inak stále... a aj keď sme spolu nechodili pýtala som sa ľudí v tom bare kde sme sa spoznali na neho... všetci do jedného povedali že je to skvelý chalan a vždy každému pomohol ...
@annamarin ďakujem za radu🤗💛 no tatino je v piatok v práci žiaľ.... áno viem že ma môže zmanipulovať dávam pozor na to🙂
@h2 okej...mamina s tým súhlasí... s priateľom si naozaj rozumejú ... chcem, aby si mama oddýchla a tú bábovku mu upečieme keď príde sem do PE nech si vezme do práce potom 😉samozrejme že by som pre mamu urobila všetko aj keď som v BA.. neskutočne moc ju milujem a ďakujem jej za všetko čo pre mňa robí💚🙏🙏
@lenka1993 to je moja vec😉
@natyreggae Ale takto si to predtým nenapísala. Je rozdiel napísať, že nechceš, aby mama piekla, lebo chceš, aby si oddýchla. A niečo iné je napísať, že Ťa ani nehne, aby si vo vlaku niesla bábovku.
Toto nemoze byt pravda 😶
A ake vlastne rady od nas chces, ked uz si pevne rozhodnuta za nim ist, ci uz otec s tym suhlasi, alebo nie... 🤷
Vsimli ste si ten úplný obrat v slovníku?
@stary_ujco jaký úplný?😀takto sa bežne vyjadrujem .. občas som viacej nasrdená občas menej keď vám odpovedám😀🤷♀️🤷♀️
@stary_ujco áno. Buď to nepíše 16 ročne dievča alebo sa riadne baví a ja verim že toto je troll. Lebo tak hlúpe dievča a tak hlúpi rodičia snáď nie sú.
@lenka1993 no tak z tohoto čo som tu popísala naozaj nemôžete vedieť či som hlúpa aj s celou rodinou😉
@natyreggae Nie si hlúpa, si rozumné dievča. Choď na ten víkend k nemu, pôjdete na výlet autom a v byte budete večer súložiť. Dúfam, že mu vieš urobiť dobrú fajku a ako správna priateľka vieš, že mu máš semeno prehltnúť. 😂😂😂
@natalienka12 áno idem na ten víkend k nemu už nám aj posteľ prevliekol😘 no predstav si že viem😂😂
@natyreggae boze, Ty mas riadne kriteria “ze prevliekol postel 😂😂😂
@pallacinka29 ty kritérium ja som to nevyžadovala on neho on to urobil sám od seba😀
@natalienka12 🤣som sa skoro zadusila
@natalienka12 tak toto je ono, presne toto potrebovala pocut, vystihla si to! 😂😂😂👏👏👏
@lulubka28 neviem čo som mala na tom počuť ale nič extra nenapísala😀
@natyreggae prepana máš 16nast ale už teraz sa vyjadrujes a pôsobiš ako osoba ktorá si absolútne neváži samu seba a netuší aku má hodnotu.Tymto svojim správaním len ukazujes že si ľahko dostupná a stačia ti pláne sľuby a lichôtky. Normálny 33rocny chlap by si nikdy ...NIKDY nezačal s 16.rocnou pubertiackou ...Jedine aby ju využil....a omotal aby bola na ňom závislá.Si vo veku kedy si ľahko manipulovatelna a nevidíš čo je za tým. Nechceš si dať povedať .Vieš vraví sa že človek sa učí na vlastných chybách ....ale múdry človek sa učí na chybách druhých....To prvé je fajn len mnohokrát to znamená veľa sĺz,smútku, problémov....a čas sa Bohužiaľ vrátiť nedá.Na to pamätaj.
@baccio fuuuuu....tak to vôbec.. neviem čo s toho pôsobí tak že si nevážim samú seba ale to nieje pravda 🙂 naposledy vravím.. on je v tom nevinne a neni úchylák lebo ja som ho prvá zviedla...
@natyreggae ale nielen fajocku trvaj aj ty na tom nech ta dolu krasne vylize 😂 urcite budes v siedmom nebi

Skús tatkovi navrhnúť nech ta tam odvezie. Ze si to môže prezrieť, kde budeš cez víkend. Na mojho toto zaberalo. 😇
Ja ti to schvalujem len si davaj pozor, kedze je starsi môže ta lahko zmanipulovať. Nerob to, čo sama nechceš, len preto, že ti chce on. ✌️A tiež na tvojom mieste by som ešte chvíľu s tým prespávanim počkala. Bude si ťa viacej vážiť, ak vie, že nie si hneď po ruke a neskaces ako on píska. 😃 Ved ho nechaj chlapca sa snažiť.