Otec ma nechce pustiť na víkend k priateľovi
Ahojte, mám 16 rokov a môj priateľ má 33 a býva v BA čo je 100 km od môjho bydliska ... vidíme sa 2-3x za mesiac keď on chodí sem zamnou a má tu aj rodičov tak chodíme vtedy keď tu je k nim... no lenže on chodí stále zamnou a chcem aj ja ísť za ním.. mama by mi to dovolila ale oco moc s tým nieje okej... neporadíte mi niečo čím by som ho mohla presvedčiť aby ma pustil..má v BA svoj byt.. v piatok by som išla k nemu v nedelu zase naspať domov.. ďakujem
Ked ste zalubene, nepomozete si, pre mna osobne v 16tich boli 30tnici uz stari pani, paprdovci nezaujmavi, ja by som ta nepustila,... ono vlastne stat sa moze aj so 17rocnym,... Ja som zacala randit od 18ky a o nic som nebola ukratena....tvoj tato sa o teba boji skus ho pochopit, keby sa dohodnete aspon na kompromise, len na jeden den na vylet do ba, rano pojdes a vecer si doma.. To by mozno tatino privolil,
@natyreggae Takže tento víkend to bude prvýkrát? Či má pravdu
@beronsche že už dávno spíte spolu?
@natyreggae nečítala som všetky komenty tak neviem či to tu už bolo, ale napadlo ma že skade ho poznáš keď si 100km od neho? a ak dáš foto možno ho daktorá spozná a možno ti povie zaujímavé veci
@barborenka28 ako čím?
@silviago on je s PE.. z mesta kde bývam ja a chodí sem ku rodičom... a nie nedám jeho fotku preboha však by som mala vážny strach o neho či mu niektorá z vás niečo neurobíte a poznám ho dosť dlho .. vyše roka a písavali sme si každý deň takže viem aký je a žiadne zaujímavé veci o ňom už niesú.. všetky mi povedal😉
@natyreggae je normálne že v tvojom veku máš priateľa a až tak nevadí že má toľko rokov len by si ho nemala brať ako Boha ale s rezervou ja si myslim že nieje posledný a budu aj ďalší a ak nie tak ja ti to v dobrom odporúčam
@natyreggae ver že je môj otec na 61 rokov a m syna teda brať na 18 rokov .zdravie už neslúži tak ako má a to už sam vedel že nechce ale moja mama áno teraz keď má brať 18 rokov sa trápi lebo bracho kade tade chodí a tď ...ako ja som dala vek len príklad .nehnevaj sa ale po prvé je na teba starý neosudzujem ťa to nie ale nám kamarátky ktoré majú starších a vidím aký je ten vzťah....ono teraz od všetkých to budeš brať ako nôž do chrbta ale zväčša tu píšu už dospelé baby ktoré majú deti ako ja mám len 9 ročnú už teraz idú vlasy hore keď si pomyslim čo má čaká 🙈.,.možno si slušná ale otec ma strach o teba pochop Ska by si napr na 2 dní .tých 100 km zas nieje nič strašné to je cca hodinová jazda autom ale on by ťa nemal na očiach nevie ako by si si sa správala takto doma aspoň vie že budeš slušná . A priateľ aj prespí u vás či len je tam chvylku?
@mariska1989 a mama ma kolko rokov ? 🙂 nie nespáva u nás zatial... iba na chvilku🙂
@natyreggae to je rýchlik???? Hahaha to je obyčajný osobný vlak, cez baťovku nikdy rýchliky nejazdili
@natyreggae to je prejav tvojej úplnej úbohosti napísať, že by sme tvojmu Lukymu mohli "niektorá niečo urobiť", toto už normálne hraničí s trestnou činnosťou, aby si niekoho takto obviňovala. Mne a aj všetkým ostatným matkám je ganz egal ako tvoj luky vyzerá, či je malý, vysoký, chudý, tlstý, plešatý či vlasatý, či má jedno oko a hrb...vieš čo, my nemáme iné problémy, len sledovať tvojho lukyho a niečo mu urobiť. Nám je úplne jedno, ako si život zariadiš. Ak si s prepáčením nas....š do topánok, my ťa z prúseru ťahať nebudeme. A poviem to kruto, aj keby ťa v tej Bratislave aj zabije, ako tú babu Violu, tak mne osobne to ani brvou nepohne. Tvoj život, zodpovednosť padá na plecia tvojich rodičov.
@natyreggae moja mama ma 53 . ...no a tu máš kameň úrazu tvoj otec ťa chráni dôvod napr že by ste len sexovali že môžeš otehotnieť
Autorka, choď sa už pripravovať na sexuálny víkend, depilovať, žehliť sexi pradielko, robiť pedikúru, manikúru, aby si pre túto plodnú debatu nedošla k frajerovi zanedbaná.😅
Aká je sebavedomá slečna ... on niiič, to ona ho chcela dostať do postele ... no mám dosť! Ale chalanovi to myslí, vidí, že babenka je z neho hotová, tak to chvíľu hrá, že akože nič nechce ... aby to nakoniec vypálilo tak, že to vlastne chce ona 🤣. A ešte je z toho celá hotová, ako ona zbalila 30ročného chlapa ... ale, samozrejme, ona o ňom všetko vie, lebo si písali a on jej o sebe všetko napísal ... no úplne sweeeeet 🙂
@natyreggae nie vsetci 17rocni fetuju a chlascu, poznam ich vela a netreba hned vsetkych hadzat do jedneho vreca.vies co? Mozno budete stastni ako blchy cely zivot, to nevylucujem.mam kamosku co si vzdy rozumela iba s ovela starsimi muzmi, rovesnici jej pripadali ako deti.zobrala si muza starsieho o 20 rokov.su spolu dlho maju deti a su stastni aj ked teraz je ten rozdiel brutalne vidiet.len ona s nim zacala chodit ked mala davno po 20, ukoncenu vs a pracovala.otazka tu bola ako presvedcit otca a nie co bude s tebou a bratislavskym lukim o 20 rokov. Na to hovorim nie, ked ta luki lubi nech chodi za tebou aj kazdy vikend do batovky ale zodpovedni su za teba stale rodicia, lebo nemas 18, to je pointa.a mne sa nezda az take divne ze si namotana na 30rocnych, lahko ta nadchne a oblbne.divne je, ze on ma zaujem o teba- pri vsetkej ucte, si velmi pekne dievca.ale mentalne si mile 16 rocne dievcatko.a to ze 33 rocny muz ma o taku zaujem sa mi zda, ako to tu uz niekto vystizne pomenoval, creepy.hotovy Nabokov😱
@natalienka12 chodi chodi, naozaj.som z batovky.rano a vecer do blavy 🙈
Zeny, ale tak holka sama pisala, ze ju to tahalo k nejakemu fetakovi, (asi si dievca velmi vyberat nemoze), tak pre jej mamu je asi mega vyhra aj takyto stary cap... Asi voli mensie zlo
ja to uz citim, o par dni budeme v spravach pocut o znasilnenej naivnej 16tke.... jaaj ty chuderka naivna, ja byt tvoja matka, zrezem ta remenom za toto
co tu predvadzas a domace vazenie bez netu aspon na pol roka
@zuzuliennka1 A prečo znásilnenej? Veď ona mu dá dobrovoľne, veď sa ho (citujem) už dávno snažila dostať do postele.
@zuzuliennka1 no dobre ako myslíte😂😂inak už sedím vo vlaku a za hodinu vystupujem😁😁
@natyreggae a babovku mas? 😉😂😂
@h2 aj ja to chcem vediet 😁😁😁
@monkasponka bábovku veru nemám😂😂
@natyreggae hmmmm , škoda, ale laska ide cez žaludok 😜
@natyreggae Ty si slávna, normálne. Toľko strán je už napísaných ...🤪
@natyreggae
Hádam napíšeš aj ako bolo ... u Lukyho 😂😂😂
Ja byt jej otec a takto dobrovolne nasilu dovolim ist sestnastke na trtkaci vikend za frajerom, tak ma odvezie zachranka s otravou krvi alkoholom.
@h2 jaj pardon! no len aby si to potom nerozmyslela alebo tak😂😂

@eva112014 hovorím že nie že sme to ešte nerobili ale že on je môj 1. Taký vážný partner...a ja som sa ho snažila dostať do postele už dlhšie ale on stále nechcel..😀až som sa rozhodla mu dať pusu ..