icon

Otec ma nechce pustiť na víkend k priateľovi

natyreggae
9. nov 2020

Ahojte, mám 16 rokov a môj priateľ má 33 a býva v BA čo je 100 km od môjho bydliska ... vidíme sa 2-3x za mesiac keď on chodí sem zamnou a má tu aj rodičov tak chodíme vtedy keď tu je k nim... no lenže on chodí stále zamnou a chcem aj ja ísť za ním.. mama by mi to dovolila ale oco moc s tým nieje okej... neporadíte mi niečo čím by som ho mohla presvedčiť aby ma pustil..má v BA svoj byt.. v piatok by som išla k nemu v nedelu zase naspať domov.. ďakujem

lavender273
15. nov 2020

@natyreggae ktore jedlo ta naucil varit? 😁

nenne27
15. nov 2020

@lubiss kamaratov a kolegov co mam okolo 30 tak este skor starsie partnerkyod seba maju ako mladsie...

lulubka28
15. nov 2020

@lavender273 cestoviny s morca-dellou, asi 😂😂😂😂

eva112014
15. nov 2020

@natyreggae A ako bolo? Čo ste robili cez víkend? 😁

lienka.7
15. nov 2020

@natyreggae prosim napis teda aspon ake mate plany na vikend... ako ho spolocne stravite 😉
Dakujem

letfenixa
15. nov 2020

Bola som raz v kúpeľoch so 17-rocnym dievčaťom, ktoré chodilo s 30- rocnym rozvedenym chlapom, mal aj dieťa. On za ňou prišiel každý víkend, rezervoval apartmán v hoteli a čo mi veľmi utkvelo, večer, pred jeho príchodom, sa pobrala od nás ostatných so slovami:'tak ja idem, musím sa celá nahladko oholiť'. Bola s ním pár mesiacov, aj ba dovolenku ju vzal, nakoniec sa rozišla ona s ním, bol veľmi žiarlivý, predsa len ako stredoškoláčka mala iné predstavy o trávení voľného času ako on.

h2
15. nov 2020

@lienka.7 Oni už ho spolu strávili. 😉

lienka.7
15. nov 2020

@h2 ano ano... to som na zaciatku nevedela 😊
No ale trepat sa do BA k frajerovi varit 🤔
Asi som veru staromodna 😂😂😂

stary_ujco
16. nov 2020

@lulubka28 bananovu tortu...

natyreggae
autor
16. nov 2020

@lienka.7 v piatok keď som prišla tak sme boli v obchode a v mekáči a inak už sme nič nerobili iba ležali.. takže varili sme kuracie prsia na broskyniach s ryžou a potom sme sa boli prejst po Bratislave a inak sme pozerali filmy, a včera sme spali celé doobedie a potom som išla na vlak 😀

hell23
16. nov 2020

@natyreggae a aký je medzi maminou a nim vekový rozdiel? 😃 Aby sa to nezvrhlo. Mamina ma staršieho a s tvojim si tak rozumejú... 🙈

natyreggae
autor
16. nov 2020

@hell23 cca 11 rokov a nie nezvrhne sa to, to sa fakt nemusíte báť😀

dominka63
16. nov 2020

@natyreggae myslíš si že normálnemu chlapovi stačí sex pár krát do mesiaca 😅

eko22
16. nov 2020

Neviem si nejako pomôcť no zá sa mi, že si tu z nás len proste robíš srandu a nič viac

mircalla
16. nov 2020

@eko22 Jasne, ze si robi a pekne jej nahravaju

h2
16. nov 2020

@dominka63 Podľa tých tém, ktoré tu pribúdajú, ako huby po daždi, ako chlapi nechcú sexovať, tak pomaly už bude "normálnemu" chlapovi pár krát do mesiaca aj veľa. 😒

lienka.7
16. nov 2020

@natyreggae mekace v BA su zatvorene, funguju len mcdrivy. Nepoznam kuracie prsia na broskyniach, len zapekane kuracie prsia so syrom a broskynou 😁 ale clovek sa uci stale 👌
V kazdom pripade, toto, o com pises ty nie je klasicky vztah, vidiet sa cez vikend, najest, posexovat a ist domov... to je taky kamarat s vyhodami 😉 v kazdom pripade ti prajem, nech nie si pre neho len nejakym vikendovym dobrodruzstvom (aby nahodou skutocna priatelka nechodila na vikend domov a na volny byt a cas tym padom).
Asi vies co robis a ides si za tym... co je na jednej strane obdivuhodne, na druhej strane sa ale neda ist hlavou proti muru ☹
Ver tomu, ze Vas "vztah" ale normalny nie je, lebo ty si este dieta (minimalne vekovo) a on uz je normalny chlap so vsetkym co k tomu patri.
Neviem presne odkial si, ale pripominas mi moje spoluziacky z vysky, ktore pochadzali z vychodu ci inych dedin a od 1.rocnika sa snazili ulovit chalanov z BA, nastahovat sa k nim a po pripade svadba ... len aby sa nemuseli vratit tam, odkial su.
No len oni uz mali aspon 18, co nie je tvoj pripad...

lienka.7
16. nov 2020

@natyreggae este jedna otazocka... ako najvacsi benefit vasho "vztahu" si uvadzala ze ma auto a vodicak... preco potom chodis vlakom? 🤔
Odhliadnuc od toho, ze ho mas zadara, lebo inak by si asi cucala doma.

miskaska
16. nov 2020

Ja som mala veľmi benevolentných rodičov. Neskutočne mne aj bratovi dôverovali, my sme sa na oplátku správali veľmi zodpovedne a tak sa správame doteraz. Ale ako 16 ročná, by som určite necestovala za chlapom na víkend. Keď som mala 16 tak začínali mobily a pokec a teletext a povestna zoznamka 797 a bola som v kontakte s rôznymi chlapmi...keď sa na to pozriem optikou 35 ročnej ženy, je mi z nich zle. Mám staršieho partnera. Ale dali sme sa dokopy keď som mala 18 a on 31. Sme spolu doteraz (17 rokov). Takže vacsi vekovy rozdiel nehanim, ale nie v 16.

natyreggae
autor
16. nov 2020

@lienka.7 nechcela som hrešiť ale boha krista .... lukáša fakt nepoznáte a keby ste ho poznali vyše roka ako ja tak by ste vedeli že keby mal priateľku mimo mňa tak by somnou nebol .. nevypisovali by sme si celý deň, 2x za deň by sme si nevolali, neposielali by sme si často selfie že čo robíme a tak.... tak naozaj ma nepodvádza to viem na 10000% a nič ma od toho neodradí 🙂a áno viem boli sme v mcdrive a jedli sme u neho ..a za to že vy nepoznáte to čo sme varili my, nieje fakt môj problém... a my sme takto spokojný... vedela som do čoho idem ešte pred vzťahom... často som nad tým premýšľala že je ďaleko odomňa ale keď sa chce , tak sa dá všetko zvládnuť😉

natyreggae
autor
16. nov 2020

@lienka.7 no asi preto chodím vlakom lebo by musel ísť 2 hodiny po mňa sem, a ďalšie 2 naspať somnou do Ba... a načo?a kedy by to stíhal keď musí chodiť do práce ?? Keď sadnem na vlak a som tam za 2 hoďky?? A ja si nepotrpím na vyvážaní aby po mňa chodili chlapi až pred dom... vlakom cestujem každé ráno do školy pol hodinu a pol hodinu domov... a som tu a žijem dýcham.. stačí mi, keď po mňa príde na hlavnú stanicu😉

natyreggae
autor
16. nov 2020

A ktomu nemá v byte žiadne ale vôbec žiadne veci a nič čo by naznačovalo že má frajcu😀😀

natyreggae
autor
16. nov 2020

A keby mal tak by asi nenosil náramok s mojím menom a nemal naše spoločné fotky na tapete mobilu😉

lienka.7
16. nov 2020

@natyreggae ked je clovek taaaak zalubeny, urobi vsetko, neboj sa. Obzvlast ked ste spolu iba. cez vikend. Moze v piatok dojst k rodicom, spolu s tebou, ked ta prijali a potom ist spolocne do BA, a v nedelu naspat, ci? Nechce byt s tebou co najviac? 🤔
A moja zlata, chlap sa dokaze pretvarovat a tlacit babe do hlavy kaleraby a pritom ma doma zenu a 3 deti... to len na okraj. Nejaky naramok a fotka v mobile nic neznanenaju. Priatelka nemusi mat u neho veci, resp.ich moze hodit do pivnice ked si tam... je mnoho moznosti 👌
Ver si comu chces, ale vy dvaja spolu ziadny vztah nemate, je mi to luto 🙉🙊👌

natyreggae
autor
16. nov 2020

@lienka.7 hmm a kedy by prišiel keď je do 14:00 v robote v piatok, kym sa vymotá s tých zápchiek čo sú tam v piatok tak príde aj o 17:00... a potom zase ísť naspat tam? A to načo? Šak sa k nemu dostaneme o 20:00 cca a načo? Takto sadnem na vlak a o 15:25 som tam ..
Áno už ho vidím ako furt chodí do pivnice pre veci😂😂😂 je naozaj vidieť že ho nepoznáte

simca06022011
16. nov 2020

@natyreggae ako mozem sa opytat na co to tu este riesis? 🙂)) zavri diskusiu a vybavena vec, nemusis nikomu nic vysvetlovat a dokazovat. Ostatne az cas ukaze.

natyreggae
autor
16. nov 2020

@simca06022011 a veru aj zavriem 😀len niektore odpovede sú až moc absurdné a ja sa na nich smejem a uvedomujem si ako moc ho milujem 😀

beronsche
16. nov 2020

@natyreggae boha krista, draha, ak uz mam pouzit tvoj slovnik 😉 Lukasko moze byt stelesnenym anjelom, AVSAK ma zvlastne preferencie. Kedze, ci sa ti to paci, alebo nie, ZIADEN vyrovnany, normalne sebavedomy chlap s normalnymi sexualnymi preferenciami NEBUDE mat vazny vztah so 16r dietatom, co ako telesne vyspelym.. Toto jedno si zapamataj.. 😉 A nie, nejde o vekovy rozdiel, ide o tvojich 16r..
Ale uz ma to tu nebavi a uz nebudem reagovat a presviedcat ta, ved nedarmo - laska je slepa..

natyreggae
autor
16. nov 2020

@beronsche ale ja tých 16 nebudem mať zas večne

makova333
16. nov 2020

@natyreggae naco to tu este riesit, bola si, budes chodit, fotra si ukecala, nie je co riesit. Ale kedze stale takuto kravinu riesis, budes velmi vyzreta osobnost. btw ani on nebude mat vecne 33...