icon

Otec ma nechce pustiť na víkend k priateľovi

natyreggae
9. nov 2020

Ahojte, mám 16 rokov a môj priateľ má 33 a býva v BA čo je 100 km od môjho bydliska ... vidíme sa 2-3x za mesiac keď on chodí sem zamnou a má tu aj rodičov tak chodíme vtedy keď tu je k nim... no lenže on chodí stále zamnou a chcem aj ja ísť za ním.. mama by mi to dovolila ale oco moc s tým nieje okej... neporadíte mi niečo čím by som ho mohla presvedčiť aby ma pustil..má v BA svoj byt.. v piatok by som išla k nemu v nedelu zase naspať domov.. ďakujem

beronsche
16. nov 2020

@natyreggae prepac, ty si uplne mimo..
len aby potom tvoje miesto v jeho srdci/ posteli nezaujalo ine 16r dieta.. vies, ked ty budes dospelou zenou..

nenne27
16. nov 2020

@natyreggae a vies co? Ani on nebude mat 33 vecne...bude mat 50 a mozno stale bude na 16😱tebe sa nezda creepy ze udrziava vztah so 16?

nenne27
16. nov 2020

Chcela by som vidiet tvoju mamu...

spadnutaslivka
16. nov 2020

zbytočne tu píšeme. jednoducho nemá nadhľad. pochopí, keď bude staršia. nejde o vymenované všetky riziká a či sa z nich niečo stalo alebo nestalo. ale o celkový dopad na jej život. a to nemá šancu pochopiť, lebo vie o živote asi toľko, ako hociktoré iné bezstarostné 16-ročné decko. (sú výnimky, keď napr. baba v puberte musela nahradiť mamu, lebo zomrela alebo pod., tak niektoré dozrejú skôr, ale to je mizivé percento). dozrieva a dospieva sa zodpovednosťou.

1342
16. nov 2020

@natyreggae ja som s mojim manželom už 14rokov.... Začali sme spolu chodiť keď som mala 16rokov on 26....po 10 mesiacoch som u nich byvala.... Keď som mala 19 otehotnela som a dnes máme už dve slečny 10 a 7rocné.... Kľudne vám tento vzťah môže vydržať roky.... Keď sa lubite všetko sa dá a ani diaľka vám nebude prekážať 😉😊

natyreggae
autor
16. nov 2020

@1342 jeziis tak to je super tedaaa😊😊držím palce nech vám to vydrží!❣

janulik2008
16. nov 2020

@spadnutaslivka alebo tie kt sa v 16tke stali mamami 😉

anjelaa
16. nov 2020

@natyreggae držím palce, nech sa moc nepopáliš. Vieš, tvoje odpovede sú primerané tvojmu veku. Je mi jasné, že na ženy nedáš a budeš si robiť po svojom. Je to prirodzené, to neskúsení ľudia robia a patrí to mladosti. Len dúfam, že na tvojej mentálne úrovni nie je aj tvoj priateľ. Aj keď ak by nebol, tak by ani s tebou nebol. Je to veľmi rozporuplné. Nečakám, že to pochopíš, ale možno ti slová, ktoré ti tu ženy píšu, raz padnú na úrodnú pôdu. Ty si chcela iba radu, ako presvedčiť ocina a dostalo sa ti odpovedí, o ktoré vôbec nestojíš. Ak chceš radu na svoju otázku, pýtaj sa svojich rovesníkov, nie dospelých žien na mamičkovskom fóre, ktoré vidia realitu viac ako ty sama.

aprilowka
16. nov 2020

@natyreggae moj nazor - taha ta to k nemu lebo ti je ako otec, chyba ti zrejme muzsky vzor, aj ked pises ze otca mas.. asi ho mas len fyzicky, nie psychicky.. tvoje podvedomie hladalo ochrancu, az kym ho nenaslo.. to je cele.. v podstate za to ani nemozes.. podla mna nemas dobry vztah s otcom, chyba ti to, tak si to takto vynahradzujes, iny "rozumny" dovod na vas "vztah" nevidim..

lienka.7
17. nov 2020

@spadnutaslivka dievcatko si naivne mysli, ake terno chytilo... uci ju varit, prechadza sa s nou po BA a vecer si zasulozia... cez tyzden si vypisuju neustale...👌 o 2 roky budu mat spolu dajaky biznis (zacvaka vsetko asi on), vidia sa (mozno) cez vikend, vsetci im fandia 👏 a ona ho miluje ... ako z cervenej kniznice 😱 😂 beha za nim vlakom, lebo koren nevie po nu ani prist autom (to je mimochodom vadilo na jej rovesnikoch - ze nemaju vodicak) chcela by som vediet nazor jeho kamosov na nu... mozno mu dokonca zavidia, ake terno chytil... no mladu naivku co si mysli, bohvie co. Matka jej to dopraje, otec uz vraj tiez... decku chlapa... no co k tomu viac dodat??? Amen 👏

natyreggae
autor
17. nov 2020

@nenne27 a co ze nebude mat vecne 33? Poznám dvoch sexy pekných 50 tnikov😉 a nie on není na 16tky ale to už som písala vyššie...

natalienka12
17. nov 2020

@natyreggae dnes je voľný deň, prečo nie si s tvojim lukym? 😂
Ty to berieš ako praktické, že sa do Bratislavy dotrepeš vlakom, super, ušetríš mu peniaze, čas, má sex s mladou žabou zadarmo. Čo viac by mohol chcieť? Ak by ťa ľúbil ako píšeš, tak by pre teba do toho zapadákova prišiel autom. Vieš prečo? LEBO. Lebo chlap dobíja. Ak nejakú ženu chce, urobí všetko. Ty sa mu sama dovezieš zadarmo do postele. No úbohé.

natalienka12
17. nov 2020

@natyreggae nabudúce ho zober do obchoďáku a vyber si handry na seba, či ti ich zaplaté, prípadne nejaké pekné spodné prádielko, aspoň za 100-150 eur si vyber veci a uvidíš či zaplatí. Keď mu šetríš peniaze tým, že nechodí pre teba, tak nech si mladú žabu aspoň vydržiava, veď ako píšeš, je zabezpečený, pracovne veľmi vyťažený, tak aj dobre zarobí. Keď už sa so starým chlapom zahadzuješ, tak aspoň uvidíš, ako veľmi ťa "ľúbi"...nie kúpiť magnetku za 2 eurá.

natyreggae
autor
17. nov 2020

@natalienka12 kúpil mi cez víkend súpravu, aj tričko aj šatku za 130€😉

nenne27
17. nov 2020

@natyreggae fiha ja mam cez 40 a chlap po 50, pri vsetkej ucte , je pre mna stary🙈 ale ja mam.srdce teenagera tak to je pochopitelne😁

h2
17. nov 2020

@natalienka12 No ale už by hádam stačilo, nie? To čo sú za reči, že ak by ju ľúbil, prišiel by po ňu autom? Ty si nikdy v živote nikam za partnerom necestovala? Vždy musel on prísť po Teba? Autom? Aký to má zmysel, keď on chodí do práce, ona je doma, lebo stredné školy sú zavreté, aby ona čakala doma, kým on skončí v práci, potom kým docestuje a potom sa budú zase trepať spolu naspäť? Dokopy precestuje vyše 4 hodín, možno aj viac, ak sa zdrží u nej, alebo u svojich rodičov, keďže bývajú v tom istom meste. Takto môže ona ísť na vlak ešte počas jeho pracovnej doby, cestovné má ako študentka zadarmo a akonáhle on skončí v práci, môžu už byť spolu.
Nepáči sa mi, že ju už nenecháte na pokoji. Tiež by som svoju dcéru v 16-tich za 33-ročným frajerom nepustila, ani za 20-ročným, proste za žiadnym. Ale jej rodičia ju pustili, ona išla a už sa aj v poriadku vrátila. Takže tým by to mohlo byť uzavreté.
Len tak mimochodom, francúzsky prezident sa so svojou manželkou dal dokopy, keď mal 15 rokov. Ona mala 39, bola jeho učiteľka a bola vydatá! To len tak, na okraj. 😉

nenne27
17. nov 2020

@natalienka12 veru tak, ked som mala frajera,ktory byval zhodou okolnosti tiez v blave, tak za mnou chodil aj na otocku do.mojho zapadakova, alebo ma zobral do blavy a ptm pekne doviezol naspat.ale bola som dospela a on tiez, tak sa musel viacej snazit ako pri 16😉 a este Anjelica Huston nikdy nevolala Jackovi Nicholsonovi😝

natyreggae
autor
17. nov 2020

Stará sa o mňa dosť to sa nemusíte báť 😉

nenne27
17. nov 2020

@h2 ale ved ju to s nami bavi, spoluziackam to nemoze rozpravat, tu ma pocit ze patri medzi stare zeny tak my rady zase pokecame😉

h2
17. nov 2020

@nenne27 No veď pokecať je v poriadku. Ale nie tak, ako to tu väčšina robí. A prečo myslíš, že spolužiačkam to nemôže porozprávať?

natalienka12
17. nov 2020

@h2 vieš prečo to nie je v poriadku? Lebo 16 ročná necestuje za starým capom do postele. LEBO. A predstav si, že necestovala. Keď ma nejaký chlap chcel, musel ma dobíjať. A to som bola dospelá a nie 16 ročná žaba. Tu čisto pragmatické dôvody, že ušetria čas a peniaze padajú.

natalienka12
17. nov 2020

@natyreggae tú mikinu máš z alička? Neverím, že ti niečo kúpil. Lebo ak áno, hneď by si sa pochválila a nie teraz. 😀

natyreggae
autor
17. nov 2020

@natalienka12 ak si si nevšimla je to aj s teplákmi a je to od značky Amstaff 😉a mám to od neho ale nechcela som sa vychvalovať aby to neznelo ako chvastanie sa

natalienka12
17. nov 2020

@natyreggae nám je to jedno, keď by ti kúpil aj auto 😀 ja píšem, že ti to neverím

h2
17. nov 2020

@natalienka12 No vieš, skús si predstaviť, že by sem napísala, že chce ísť za ním, ale trvá na tom, aby on po ňu prišiel a doviezol ju autom, lebo sa za ním vlakom trepať nebude. Nechcem si predstaviť, čo by sa tu potom znieslo na jej hlavu. Podľa mňa je v poriadku, občas pricestovať za frajerom niekam, kde sa on nachádza a nečakať vždy, že príde on. A nemá to nič spoločné s dobýjaním.

h2
17. nov 2020

@natalienka12 A ešte k tomu, čo si teraz písala, že Tebe je jedno, či jej niečo kúpil. Jej zase môže byť jedno, či jej to Ty veríš. 😉

natyreggae
autor
17. nov 2020

@natalienka12 nahh ani mi nemusíš veriť... ja som dostala krásnu amstaff súpravu rovnakú objednal aj sebe a budeme amstaff couple a sme šťastní je mi tak 30 čo si o tom myslíš ty a či mi to veríš😉

janeninka
17. nov 2020

@h2 nehovoriac o uhlikovej stope...

janeninka
17. nov 2020

@natyreggae a ja som ti uz zacinala aj trosku fandit, ze je mile ako sa z neho tesis... ale amstaff couple?? Uff Neviem ci 33 rocny zrely chlap by do tohto siel.....

janulik2008
17. nov 2020

@natyreggae zlatko ... ja som kúpila neteri kočík pre bábiku za 150e a? Peniaze nie su vsetko. Ze ti vsetko kupi? A naozaj ako tu niekto pisal ze amstaff couple prepana 😶😶😶
@janeninka dneska akurat sla reklama na pepco ze bude mat disney pyzama a vravim sestre ze ktory chlap by to dal na seba ... 😀